Új hozzászólás Aktív témák
-
matthews
aktív tag
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hogy ha mentek egy pályára lépéskor rögtön az elején akkor oda, hogyan tudok visszatérni. Mert mindig a szigetre tesz vissza. (XBOX360-on játszom)
Köszi előre is a válaszokat.
matt -
válasz
Dilikutya #13 üzenetére
És most volt nem rég nyári akcióban az összes, komoly kedvezményekkel. Nálunk is bővült a lista számmal.
Asszonnyal mi is sorban kezdtük a Jurassic park világát kijátszani. Ez is olyan jó, mint a többi. A dinók irányítása és egyéni képességei pedig még több pluszt adnak a játékhoz.
Viszont amíg ki nem játszottad mind a 4 sztori küldetés részét, addig fölösleges nekikezdeni a nyílt világ kijátszásának, mert túl sok karakter hiányzik a sikeres megoldáshoz. -
válasz
Dilikutya #13 üzenetére
És most volt nem rég nyári akcióban az összes, komoly kedvezményekkel. Nálunk is bővült a lista számmal.
Asszonnyal mi is sorban kezdtük a Jurassic park világát kijátszani. Ez is olyan jó, mint a többi. A dinók irányítása és egyéni képességei pedig még több pluszt adnak a játékhoz. Viszont amíg ki nem játsz
-
Hintalow
senior tag
Ezt is betárazzuk majd, szépen idősorrendben toljuk végig családdal a lego játékokat 100%-ra, most éppen a clone wars végénél járunk
-
haxiboy
veterán
Valóban nagyon jó, bár nem vagyok oda a lego játékokért, ezen jót nevettem
-
törölt tag
"társalkodni"
((társ-al-kod-ó) mn. és fn. tt. társalkodó-t. Aki másokkal társalkodni szokott, vagy szeret; nyájaskodó. Mint főnév jelent személyt, ki különösen, és rendszerént valakinek mulatótársa, s bizonyos lekötelezettségnél fogva körülötte van.)Esetleg társalogni, beszélgetni...
-
Dilikutya
félisten
Már csak azért is elő kéne venni újra, mert anno egyik SW részt sem fejeztem be, pedig imádom a Star Wars-t. Valami akcióban fel is kéne pakolni a Steam-re, és már onnan játszani, kicsit akciósabb áron a Jurassic World is kell majd. LEGO-t is imádtam, a Jurassic Park-ot is megnéztem 9 évesen a moziban 1993-ban, azóta is rajongok érte, a játék még így 30 fölött is jó lehet, a Marvel-t is élvezem.
-
Dilikutya
félisten
Lehet újra előveszem, emlékeim szerint nagyon ugrálós volt. Most a LEGO Marvel Superheroes-al újra kezdtem legózni, ez nem fogja felemészteni a kontrollert, pedig itt is kell nyomni mindent. Lehet csak egy FPS-hez, meg GTA-hoz képest tűnt ugrabugrának.
Amúgy nem értem én ezeknek a DLC-it. A játék felépítéséből adódóan bónusz küldetésekre nem nagyon lehet számítani, a Jurassic World-höz is csak pár új figura meg jármű van, de figura gondolom ugyanúgy van a játékban bőven, m int a többiben, csak győzzed mindet játszhatóvá tenni. És a 3 DLC összesen nincs 4€. A Marvel-hez is van pár DLC, kb. ugyanennyiért. Mintha nem akarnának vele pénzt keresni.
-
Dilikutya
félisten
Az már egy későbbi, gyűjteményes kiadás. A legelső az előzménytrilógiás rész volt, az volt a Traveller's Tales első LEGO játéka a sorozatban. Utána egészen mostanáig nem játszottam LEGO-val, amíg nem vettem egy X360 gamepad-ot, lazán kinyírtam a billentyűzeten a space-t vele a játékkal annak idején, működni működik, de nem rugózik vissza úgy.
-
atike
nagyúr
....vennem kéne már egy PS4-et...
-
pigster
senior tag
Egy gond van vele: rövid.
Néhány óra alatt kész a végigjátszás. Persze nincs meg minden gyűjtögetnivaló cucc, meg ember...
Azért a régebbi Lego játékok ennél hosszabbak voltak. -
Még nem próbáltam ilyen játékot sose, de elkapott a nosztalgia tőle. Rá is keresek, mik vannak még LEGO világba fordítva.
Kíváncsi vagyok a játékmotorra is, gondolom nem egy CryEngine vagy Frostbite.
-
eisento
addikt
split screen. de sztem ne nagyon akarj ugy jatszani en parommal nyomom de ha ketten jatszunk rohadt bugos lesz a jatek :S vagy o vagy en nem tudunk karaktert valasztani stb
-
LLKobe
veterán
Lan coop is van benne, vagy csak split screen?
-
VictorHUN
aktív tag
90es értékelést csak Jurassic Park rajongó adhat
-
Sz.Miki
őstag
Imádom ezt a részt, eddig ez a legjobb szerintem.
Párommal lassan a végére érünk.
-
Max_218
tag
Elég jó rész lett ez is, egyedül csak azt sajnálom az újabb lego ,játékokban hogy a szinkront megcsinálták normálisra,és már nem gügyögnek a szereplők,pedig vicces volt néha az is
-
Dilikutya
félisten
Ezen a grafikán nincs mit javítani, mégis csak egy műanyag világ kockákból. Hiányolom is, hogy a környezet kevés LEGO elemet tartalmaz, csak a rombolható, vezérelhető dolgok vannak kockából.
Ellensúlyozandó, hogy évente több LEGO játék is kijön, szerencsére már a játék alapára is kevesebb, mint a standard új ár. -
elistvan
őstag
Gratula a teszthez jó lett! A sok pálya, ugye relatív. A Star Wars-oknál talán fejezetenként 6 pálya volt ha nem csal az emlékezetem. Mondjuk a javukra legyen mondva, eléggé nagy pályák. A grafika olyan amilyen, nem hinném hogy azon lenne mit érdemben javítani (tehát sokkal szebben nem nézne ki), így legalább nem kell atomerőmű a futtatáshoz így régebbi géptulajos is tudnak játszani vele. (pc-n).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Revolut
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest