Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hebehebe
tag
Szintén +1
asszonnyal csapatjuk teljesen szórakoztató 30 fölött is 
-
Dilikutya
félisten
Semmi sem lehetetlen. Amúgy létezik hivatalosan Lego DeLorean.

-
Hurrá. Ez is kötelező lesz nálunk. Asszony azonnal lecsapott rá.

Egyébként ezeknek pont az az előnyük, hogy nem bonyolítják túl. Az ember csak leül elé és kicsit tényleg kikapcsolódik a napi robotból. Na meg az 1 pc-s, 2 személyes coop mód teszi igazán érdekessé számunkra.
Én mondjuk még egy vissza a jövőbe világot is el tudnék képzelni, ugyanilyen lego játéknak, ha már idén ugye apropós...
-
atike
nagyúr
Nekem még mindig tetszik...

-
WildBoarTeam
senior tag
A LEGO Indiana Jones-t vagy 3x végigtoltuk haverral.

-
neilszab
őstag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Ez nekem is óriás csalódás volt.
Kölyök koromban rengeteg LEGO-ztam, a virtuális LEGO világ viszont sokáig kimaradt.... na de nagy lelkesedéssel vetettem bele magam, de hamar lefagyott a vigyor az arcomról, mert pont ez lett volna a lényeg, hogy egy komplett lego kockákból épült világban találjam, amire korábban nem volt lehetőségem.
Na de így hamar lefagyott a vigyor az arcomról...

És a játékmenet sem tudott túl sokági lekötni, ennek az öncélú gyűjtögetésnek semmi értelmét nem látom.. -
Djuree
félisten
nem unják még ezt a sok hulladék játékot? oké az első még újdonság volt, de inkább vmi normális játékot ütnének össze a film apropójára...

-
Hintalow
senior tag
Jöhet, családdal szépen sorban végezzük ki a lego játékokat időrendben haladva, most éppen a lego clone wars van soron.
A JP úgyis örök kedvenc
-
PrinceHerceg
őstag
Várós...

-
Dilikutya
félisten
-
vhw
addikt
Még tetszenének is ezek a lego játékok, ha a környezetet is szépen felépítenék lego elemekből...
Ez adná meg a varászát, de ezen nagyvonalúan átsiklanak... -
pigster
senior tag
A témaválasztás dicséretes, de sajnos az utóbbi évek lego játékai egyre áttekinthetetlenebbek, a hub-worldök miatt rengeteg az összevissza felesleges mászkálás ("gyűjtögetés"). A Lego Movie kifejezetten rövidre sikerült, a Season Pass és DLC lehúzás miatt pedig kifejezetten gusztustalan lett számomra a sorozat (mivel ugye azért gyerekek is szeretnek játszani vele). Nem elég, hogy több tíz(száz)ezer Ft-t kiad az ember fizikai lego játékra, ezen felül tulajdonképpen fizet azért, hogy egy reklámszoftverrel játsszon plusz most már az arcába nyomják a rohadt dlc-jeiket is.
-
gianni85
veterán
jó lesz ez majd olyan akcióban, mint múlt héten a Live-on a Movie/Hobbit/Marvel Super Heroes

-
Dilikutya
félisten
Miért? Jó Jurassic Park játék még nem volt. Egy LEGO játék, ahol a Jurassic Park részeket élheted újra, és a pályák között egy dínókkal és terepjárókkal bejárható nyílt világ van, jókora potenciállal bír. Így túl a 30-on még engem is érdekel.

Amúgy is bírom a LEGO-t, nemrég vettem Steam-re egy 8-as csomagot, nyomom is a Marvel Superheroes-t. -
XuChi
addikt
Kellett mint egy falat kenyér

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Windows 11
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- További aktív témák...
- Glorious Gaming Model O Egerek Fehér/Fekete (Pici hiányosság) Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- (Pici hibával) ASUS ROG Keris Wireless AimPoint RGB Bolti ár:35k INGYEN FOXPOST
- Logitech G Pro mechanikus gamer billentyűzet, kék Clicky kapcsolók, RGB , igény esetén G903 egér
- ASUS ROG Gladius III Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ (Pici hibával) Asus ROG Chakram X Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004,100 % Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
asszonnyal csapatjuk teljesen szórakoztató 30 fölött is