- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZetorGumi
addikt
Szépnek szép, de ennyit nem ér.
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
kornel1026
csendes tag
Tetszetős de valószínű nem lesz rà szúkségem soha
CPU: intel i5 2400 VGA: Sapphire HD 7950 Alaplap: AsRock z77 pro4 RAM: 2x4gb team group cl11 2400
-
törölt tag
Ha zenélne is, akkor vennék hármat!
-
flashpointer
őstag
no fear matrica +5 lóerő
ferrári piros szín +10 lóerő
világító logó +2fps -
tzlaci
csendes tag
A karácsonyfára jó lessz
-
Daywalker
addikt
válasz flashpointer #4 üzenetére
kívánságlista?
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
R.Woodoo
tag
Hát ez jóóó
-
big-J
őstag
Amíg az AMD már leváltotta, ők még az elmaradott technikát csinosítják külsőleg.
-
Mate
nagyúr
Szerintem jó ötlet és az ára sem vészes. 3 GTX 980 árához képest 30 dollár elenyésző.
-
-
Akula
őstag
Ez kellett, mint egy falat kenyér...
"Akula Sub, ready for the deep!"
-
bteebi
veterán
"A kiegészítő hasznossága egyéni megítélés alá esik"
...de azért alapvetően értelmetlen.Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
Daywalker
addikt
válasz TESCO-Zsömle #16 üzenetére
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
Kucsek
aktív tag
Na már csak ez hiányzott
Még szerencse, hogy nem rakják a csomagolásba így megnövelve az árat.
Amúgy moddereknek biztosan jó.Neked Kell Lenned A Legeslegjobbnak, Mert Ha Szar Vagy Akkor Lenyomnak!!!!
-
Amacs
aktív tag
Reális ár arra az esetre, ha valaki a kártyáihoz stílusban teljesen passzoló híddal szeretné összekötni azokat. Ellenkező esetben jöhet a barkács, anyagköltség ugyan nyilván nem jelentős, de az eszközök amikkel titán hűtő dizájnt lehet faragni, nem mindenki műhelyében találhatóak meg.
-
klrz
tag
Ezt ingyen kellene adni a felsőkategóriás kártyák mellé!
Meghát amúgy is!
Igaz, nagy haszna nincs.de +1 "karácsonyfaégő" a gépházba...Krisz
-
válasz Daywalker #14 üzenetére
Ha te nem írhatod ezt le, akkor ez azt jelenti, hogy akiknek a hírei itt megjelennek, akkor azok megvesznek benneteket kilóra, azaz az itt megjelenő hírek igazából hirdetés, ergó ha híreket akarunk olvasni akkor az olvasók húzzanak el a picsába, nektek meg utána nem lesz reklámbevételetek, és lehúzhatjátok a rolót?
Vagy miért nem írhatod le? Írd le, ha nem jó valami, hiszen azért írsz cikket, híreket az oldalra.
[ Szerkesztve ]
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
TESCO-Zsömle
félisten
Újságíró szakmai jellegű hírben/cikkben nem írhat véleményt, a hírt nem másíthatja meg, stb...
Persze lehet én tudom rosszul. Mellesleg nagy oldalak nem szarhatnak bele a ventilátorba, mert annak az a vége, hogy nem lesz mit tesztelni, ha csak le nem sétál valaki a szerkesztőségből megjelenés után a boltba és nem vesz egyet az újból, mert nem kötelező ám a cégeknek HW-eket küldenie tesztelésre, és ha valahonnan rosszat hallanak, legközelebb elejét veszik a dolognak.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Szergei
tag
Az utolsó képet érdemes megnézni itt, ~másfél éve, A Titan színrelépésekor több helyen szerepelt ez a 3-way SLI-s kép, aztán hamar kiderült, hogy nem lehet beszerezni olyan SLI-hidat sehol, hiába kérték a rajongóik.
Most a GM204-es kártyák megjelenésekor hirtelen ezt is piacra dobták, mivel rengeteg profitjuk van egy olyan (felső-)középkategóriás kártyán, mint a GTX 980, a parasztvakítás prioritás lett az NV-nek, a korábbi vásárlóik igényei már nem annyira ott van pl. a backplate a 980-on, amit a korábbi GK110-es ref. kártyákról lespóroltak (a drágább pcb, GPU, vapor chamber-es hűtés stb. miatt valószínűleg csődbe mentek volna szerencsétlenek, ha mondjuk egy 780 Ti kapott volna gyárilag hátlapot).
Vagy most Huangék szerint örülni kéne, hogy az összes "truly unique" titan-hűtős GTX-hez is jó lesz ez az SLI-híd? Kicsit elkéstek...Viszont ami érdekelne, hogy van valami információ arról esetleg, hogy a referencia kialakítású GeForce GTX 770, GTX 780, GTX 780 Ti, GTX TITAN, GTX TITAN Black-hez terveznek-e kiadni olyan backplate-et, mint ami a ref. 980-on van?
[ Szerkesztve ]
-
jerry311
nagyúr
Ez mennyi plusz FPS-t ad?
-
Apollo_21
addikt
Ez egy mértéktelenül hasznos, értékes, igazi piaci rés betöltő termék
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
Mondjuk aláírom, aki annyira fanatikus modder..sztem a foszforeszkáló torx csavart is megvenné ha tudná h UV fény alatt az is világít..és akkor a fél szoba zöldben úszhat
És amíg 1embert is lehet találni akinek bármi őrültség amit piacra dobnak kell....már megéri kiadni, kérdés az árAsus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
flashpointer
őstag
Ha tehénből is van ablakos számítógépből miért ne legyen
-
Chiller
őstag
Szerintem kulcstartónak is jó lesz, villogni a m*ffok előtt a dizsibe!
-
Darth-anyán
tag
Érdek nélkül tetszik.
Látványelemnek amúgy hasznát, árát nézni, enyhe fokú digitális infantilizmus.Csak azért, mert senki nem panaszkodik, még nem biztos, hogy minden ejtőernyő tökéletes
-
Apollo_21
addikt
válasz Darth-anyán #32 üzenetére
Némi iróniát tessék felfedezni..és mély gondolat menetet is..ára..mivel kutyának nemfog kelleni akinek sztem már van...ezért irreálisan magas árat tippelek de ne legyen igazam Erre értettem az árral kapcsolatos részt
És ezzel a hasznavehetősségét is kiveséztük...Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Sir Ny
senior tag
a szerkeszto atlagosan evi mennyi idot tolt dekor es lakberendezesi uzletekben?
-
-
elmepocok
tag
Az alcímen nevettem
-
BlackSoft
addikt
Na vééééééééégreeee!
Take my money!
Évek óta az NV reklámképei ilyen hidakkal készültek, már mindenhol akart venni egy ilyet, hogy nekem is legyen, és végre lehet majd, mert nem csak az NV rendelkezhet majd velük
Csak akkor van baj, ha 4 kártyát akarok bekötni
[ Szerkesztve ]
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
BlackSoft
addikt
Kivételes dolog, ami jó az AMD részéről Ilyen verziót én is elfogadok
-
SylverR
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #45 üzenetére
Egyetértés.
Nagyon elcseszték. :\@(#44) daa-raa:
Na igen, ezaz... Akkor maradok a háttérképeknél, meg rendereknél.[ Szerkesztve ]
Nem!
-
BlackSoft
addikt
válasz TESCO-Zsömle #45 üzenetére
Attól még nekem tetszik
-
ledgeri
nagyúr
A kiegészítő hasznossága egyéni megítélés alá esik. Az eddigi legkonkrétabb bevezető!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
energy4ever
addikt
Engem az lepett meg, hogy nincsen 4 way!?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen