Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Vesa

  addikt

  Ja, kellett ez a Vulcan nagyon, be is zuhant a játék értékelése Steam-en, pedig már jött fel becsülettel, az aelmúlt 1 évben. A mostani frissítéssel viszont tömegek szívnak, a "nagyszerű" Vulcan miatt, rengeteg embernek az eddig hibátlanul futó jáőtéka hirtelen használhatatlan lett. Pont ekkora rakás sz*r volt a szintén vulcan-ra írt X4, amivel 2 hétig nem tudtam játszani a vulcan miatt (minden más program és játék hibátlanul futott). Ennyit a vulcanról. Remélem kikopik a fenébe, szerencsére alig támogatja valaki.

  NMS színek témához: A színek változtathatók, rengeteg beépített filter van a játékban, amivel egészen más tónusú képet kapunk. Éppen ezért, én ezt nem tartom problémának, azonban a gyerekes Lego design már annál inkább zavar, egyszerűen nem lehet komolyan venni a játékot ilyen óvodás grafikával. Az irányítás pedig pocsék, HOTAS-t nem támogat, de még sima Joy-t sem. Szóval lett volna fontosabb fejlesztési irány is, mint ez a rozzant vulcan. Rossz lapot húztak megint, pedig az utóbbi időben egészen sok értelmes tartalmat sikerült beletenni a játékba.

  [ Szerkesztve ]

 • Vesa

  addikt

  Természetesen! Aminek viszont tökéletesen irrelevánsnak kéne lennie, már ha értelmes API-ról beszélnénk.

 • Vesa

  addikt

  Remélem, mert jelenleg nem igazán tudom használni. Nekem elindul ugyan, de random kifagy vagy kidob a játék, holott a v1.77-nél ilyen problémám soha nem volt.

  Baltazár123
  Szerintem becsületükre válik, hogy ennyit törődnek még a játékkal. A NEXT-el -és utána- irdatlan mennyiségű tartalom került bele, már egészen élvezetes, még akkor is, ha toábbra is több sebből vérzik. Alsó hangon 150-200 óra van benne úgy, hogy még nem válik unalmassá és még tud újat mutatni. Más kérdés, hogy aki már kiismerte, annak persze unalomba fullad. Leárazáskor még mindig feljön az eladási lista élére, és egy új patch kiadásakor még mindig többtízezren tolják. Azt mondjuk én sem értem, mitől éri meg nekik, bár a kiadáskor milliós mennyiséget adtak el, volt bevétel.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák