- Profiknak szánt, Thunderbolt 4-es SSD a ProGrade Digitaltól
- Mini PC
- OLED TV topic
- Leírhatatlanul sok újítást tartalmaz a friss AMD Software
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Onyx Boox Note Air 3 C - olvasnak-e az androidok színes oldalakat?
Hirdetés
-
Borongós őszt felvidító hardverportfólió
ph A napokig tartó esőzés komorságát desktop PC-k, többféle periféria, hűtések, toner és egy minőségi tápegység igyekeznek feldobni.
-
GPS és jobb üzemidő a Garmin Lily 2 Active-ban
ma Valamelyest a forma is változott, de a legnagyobb újdonság a műholdas vevő bekerülése.
-
Beült egy AI-cég igazgatótanácsába James Cameron
it A Titanic rendezője a Stability AI igazgatótanácsához csatlakozott.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kagyula
aktív tag
"... a fejszerelvényeket készítő részleg bezárása ötmilliárd jen, azaz körülbelül 56 millió dollárnyi veszteséggel jár."
Nem vagyok járatos a közgazdaság tudományokban, így ezt nem is értem. Akkor hol a ráció a döntésben?
Szerintem a sör a jó befektetés.Legyen minden, sokszor.
-
-
mephi666
nagyúr
a fujitsu dolgokkal nem sok szerencsém volt eddig... még kb 12éve a középsuliban volt egy komplett gépterem p166mmx kaliberű sulinetes fujitsu-kból... hát elég gyakran volt velük probléma... az alsókategóriás laptopjaik is elég gyengén szerepeltek, ahogy láttam... meg úgy összességében nem valami jókat hallottam a termékeikről
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
tzsolesz
nagyúr
Nem lesz ez így jó, először kicsik, aztán jönnek majd a nagyok.
-
audi100td
nagyúr
válasz moha bácsi #9 üzenetére
"de a minőségi, drágább HDD-ik, szervereik, desktop cuccaik igencsak jók."
Én is így hallottam, lehet hogy noti téren nem a legjobbak, ebben nem vagyok jártas.
-
Gismo
addikt
válasz moha bácsi #9 üzenetére
Nah igen, de az olcsó Fusi notikat nem is a Fusi gyártja... meghát a már lerágott csont: olcsó húsnak...
-
Gergő_
őstag
ne keverjük már a fujitsut a fs-el
-
DuplaZso
aktív tag
Ajaj ! Attól tartok, ha nem a japcsik fogják főként gyártani ezeket a precíziós részegységeket, zuhanhat egyet a később gyártott HDD-k átlagos megbízhatósága. Remélem, hogy a Toshiba kezébe fog jutni az említett részleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Profiknak szánt, Thunderbolt 4-es SSD a ProGrade Digitaltól
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mini PC
- OLED TV topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Warzone
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Politika
- Leírhatatlanul sok újítást tartalmaz a friss AMD Software
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SanDisk Extreme Portable 2TB külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T9 2TB USB 3.2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Prémium minőségű Samsung, Micron SSD meghajtók (frissítve: 2024. 09. 30.) - MEGA akciók!
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Read-Write 7000-5800 MBs - Eladó!
- WD40PURZ - 99% - 4TB - Purple - 2db.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen