Új hozzászólás Aktív témák
-
gergobaby
aktív tag
Na egy nap késéssel de sikerült beszerezni egyet A dizájn, billentyű, tapipad, ujjlenyomatolvasós bekapcsológomb, webkamera tekintetében egyet tudok érteni a korábban linkelt teszttel. Nekem személy szerint bejön ez a 15" FullHD, tenkeyless keyboard párosítás, bár ez ízlések kérdése.
Ami egyelőre hátránynak tűnik, hogy ha jól látom gyengébb akku van a 15-ösben mint a 14-esben, azaz az "egész munkanapot kibír töltő nélkül" inkább csak azokra lesz igaz, akik fél óránként kávé/cigiznek és addig altatják a gépet. Közepes fényerőn, 1db RemoteDesktopot futtatva olyan 6.5 órát becsül a Windows jelenleg. -
gergobaby
aktív tag
Nem tudom mennyire szabad elhelyezni itt Youtube linket, de elvileg délután 5-kor kerül ki egy magyar teszt róla. T***2 csatornán...
-
andro93
aktív tag
Honor Ma(gi)c book
-
Graphics
Jómunkásember
Ahogy nézem a billentyűzeten megtalálható minden.
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
akaido
addikt
Ezzel némi "világosság" gyúlt Kína egén?
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
törölt tag
passz, soha nem volt izgi nekem. még egy zephyrus g14 lenne asustól szexi ott azért vannak használható specifikációval cuccok, de nálam az elvi határ ilyen 300 körül max a laposnál, annál többet nincs szívem kiadni érte... Főleg hogy játszani nagyon minimálisan szoktam akkor is régi szarokkal, sokkal fontosabb, hogy 3 fhd monitorral tudjak dolgozni, azt meg a mostani jópár éves v3 372-es acerem is tudja dokkolóval
-
gergobaby
aktív tag
Ha tenyleg US billentyuvel jonne, akkor en majus 20-an mar vennem is
-
awexco
őstag
-
awexco
őstag
legalább valaki elkezdte beépíteni az amd procikat bár 4 es sorozat ütősebb lett volna .
I5-6600K + rx5700xt + LG 24GM77
-
Csepy
őstag
...sokakat kellemetlenül érinthet, hogy a sötétszürke noteszgép kizárólag US kiosztású klaviatúrával érkezik...
Ennek ellenére, a képen egyértelműen egy UK (európai) angol kiosztású klaviatúra látható.
[ Szerkesztve ]
Regards: Csepy
-
Samott
addikt
Frankon Honor MacBook-ot olvastam elsore.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Ukrajnai háború
- Ekkora lehet az iPhone Air és a Galaxy Slim akkumulátora
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 12GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-7GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!