- ASUS notebook topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Steam Deck
- Milyen alaplapot vegyek?
- Léghűtés topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Új, felhőalapú játékszolgáltatásokkal szerződik a Microsoft
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na ez már egy jó gép!
A bankkártya készítés sikerült?
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
-
KISDUCK
addikt
"Hát az utóbbi idők "vacak" gépei után felmérgeltem magam és megvettem szerintem életem legjobb gépét."
A tuffal mi lett, vissza a feladónak?
[ Szerkesztve ]
-
-
Chaser
titán
háttérpilácsért kár, nem vennék már olyan gépet amiben nincs
de nemrég még fajintos' volt valami 14-es is :d
a következő 15-ös lesz?_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
Én is egy ilyen laptopot nyúzok, csak az enyém már egy éves és a 16 GB RAM-os, bill. háttérvilágításos verzió.
Összességében meg vagyok elégedve vele teljesítmény-ügyileg, de az érezhető, hogy olcsó alapanyagokból lett összetákolva. Mind a bill. és a borítás vonzza a koszt. A töltőkábelem fél év után elkezdett fesleni, hiába óvtam. Az akku meg szerintem lehetne jobb... Linuxon pedig sajnos nincsen ACPI támogatás.
Ezeket leszámítva viszont tényleg bitang és megbirkózik mindennel. Mondjuk az árat kicsit sokallom érte. Én anno 260-ért szereztem, ami akkor abszolút baráti deal volt.
Sose köss bele az antikvitásba!
-
Tikakukac
titán
Mondjuk ez így tök jó. Ezzel a tempóval simán van 10 év mire eljutsz a tényleg valóban jó gépekig, cserébe mindig eltölt az érzés ahogy mész fentebb, hogy na, ez már igen, micsoda gépsast vettem.
Mondjuk nekem már az ilyenekhez se lenne türelmem, ha még fizetnek érte, hogy bűvöljem, akkor se nagyon
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Chaser
titán
válasz
Hieronymus #7 üzenetére
valószínűleg, csak az nem két ft és kérdés mennyire kell szétkapni a gépet hozzá - ideális esetben nagyon nem -
Tikakukac
van a mondás, egy csecsemőnek minden új : )
én már nem tudom újból mi a vállalható, amíg él a fuji 746-osom nem is érdekel :d_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Meglepodtem
(nem)
https://www.coreinfinity.tech
-
Hát most ez a gép nagyon sokáig meglesz. Tudom ezt már sokszor mondtam, de ő az igazi abszolút. Nincs semmire problémám és a későbbiekben még vannak tervek hogy másra is jó lesz, mint csak gépezni.
Lalikirály nem szép ember, de gavallér! Uram, ön emberként van nyilvántartva? Ö nem. Húsos fagyi vagyok.
-
-
Tikakukac
titán
válasz
Hieronymus #13 üzenetére
Pont emiatt, hogy vedd a drágábbat.
Amigy esélyesen nincs rajta a csati helye, ez a legújabb módi, lapon helye megvan, de a csati nincs felforrasztva.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz
Lalikiraly #12 üzenetére
Mert mire jó még egy ilyen gép?
-
Chaser
titán
válasz
Hieronymus #13 üzenetére
ha ungárise' nem is rossz
Tikakukac
na az még jobb : )Lalikiraly
Hát most ez a gép nagyon sokáig meglesz. Tudom ezt már sokszor mondtam
nemnem, tőled nem láttam még ilyetszerk:
vágódeszkának vagy embert ölni is jó lehet egy ekkora dög : )
egyszer volt 17-esem, soha többet :d[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Hát, itt én attól félnék a helyedben, hogy széthullik/tönkremegy. Bár ezt teljesen egy komolyabb gép esetén sem lehet kizárni.
"Annyi mindenféléhez nem értek, hogy az már sokoldalúságnak számít” – Örkény István
-
Legalább a hangulat jó
Én meg boldogan használom a gépet.Gondolkozok xboxon és streamelni fel lehetne ezt használni.
Lalikirály nem szép ember, de gavallér! Uram, ön emberként van nyilvántartva? Ö nem. Húsos fagyi vagyok.
-
A régiről át lehet pattintani a kapcsolók tetőlapját.
A németnek annyi előnye van, hogy az "Í" betűnek megvan a dedikált nyomógombja.Én lassan húsz éve német billentyűzeteket használok. Könnyű megszokni hol vannak a magyar ékezetes betűk. Nem kell ragasztani vagy trükközni.
ruszkik, haza!
-
Tikakukac
titán
válasz
Hieronymus #19 üzenetére
Van amikor 1 bill. beszállító van, de ott sem egyforma a mechanika a gombok alatt és nem tudod áttenni.
Ha mégis minden stimmel ott a kövi gond: meghajolok az előtt, aki törés nélkül átrak mindent egyikről a másikra. Én azért túl vagyok pár hasonló sztorin, de 3-4 darab biztosan törni fog.
-
válasz
Lalikiraly #18 üzenetére
Használd sokáig megelégedéssel!
Az nagyon látszik, hogy megemelkedtek az árak.
2019 júniusában vásároltam egy HP ENVY X360 - 13-ar notit, nagyjából ennyi pénzért.
A kijelző kisebb, a processzor nyilvánvalóan régebbi, AMD Ryzen 7 3700U/Vega 10 . Memória és SSD azonos méret. De van tolltámogatású érintő képernyő Gorilla Glass védelemmel. USB-C - TB3 támogatás. Bang & Olufsen, quad speakersTeljes fém burkolattal.
Teljes szerelési útmutatóval YT HP videó.Ha most kellene notit venni, akkor nagyon hajlanék a Microsoft Surface Laptop 5 megvételére. Sajnos a 8GB memória mérettől a Microsoft sem képes elszakadni. (De legalább kb 8GB és nem kb 6GB a használható memória, mint a AMD megoldásában.)
ruszkik, haza!
-
Chaser
titán
válasz
Hieronymus #19 üzenetére
nekem eu billzet van most, volt magyar is, de sokáig us
azóta is így írom az ít-t :
alt+j : )
és nem mindig pattintod át csak úgy :d néha megmurdel egy-egy köröm és akkor kuka kb_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
válasz
Hieronymus #21 üzenetére
ó ne is mond, nekem a Surface laptop GO jönne be nagyon, de az alap változatában csak szemét 4GB ram van ami megöli a gépet. Vicc. Az eggyel nagyobb meg már horror ár. Az újabbat nem is mondom.
Ez a gép még tavaj év elején nem volt 290 sem... Sőt sokszor bőven alatta.Lalikirály nem szép ember, de gavallér! Uram, ön emberként van nyilvántartva? Ö nem. Húsos fagyi vagyok.
-
Chaser
titán
válasz
Lalikiraly #23 üzenetére
azóta picit romlott a huf, pereld be apánkat : )
megmondta nem? agyarország előre megy nem hátra :d azt nem tette hozzá, hogy legföképp az árakban..._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
Chaser
titán
válasz
Lalikiraly #25 üzenetére
a hanyatló nyugat bezzeg... :d
jah ez meg:
legföképp*legfőképp_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Áhh egy új szerzet, szép!, Mikor jön az új Lenovo szerzet?
Mostanában nálam is elszaporodtak a Lenovo gépei, (elég csak az adatlapomat végig nézni. )[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Syl
nagyúr
"Vettél volna inkább egy használt üzleti laptopot!"
The past tempts us, the present confuses us and the future frightens us. And our lives slip away moment by moment… lost in that vast, terrible in-between.
-
hegedus001
tag
Nekem anno egy IdeaPad 320 S-em volt. Nagyon szerettem, mindig is oda voltam a szép letisztult üzleti gépekért. A billentyűzete egy álom volt, de a világítás nekem rettenetesen hiányzott. A műanyag részek érintése viszont nagyon bazári hatást keltett.
Sok szerencsét hozzá, én fixen valami kisebb cuccot vennék, most is egy 14"-os Asus zenbookom van, nameg a 90 Hz-es amoledről sem lépnék már vissza ezentúl.Iphone 13 Mini, Ipad 9th, Iphone 7 , Garmin Instinct , MacBoor Air M1
-
Tikakukac
titán
válasz
hegedus001 #29 üzenetére
Miért vettél IdeaPad 320 S-t amikor mindig is oda voltál a szép letisztult üzleti gépekért?
Az egy sima konzumer vas.
-
-
hegedus001
tag
válasz
Tikakukac #30 üzenetére
330s bocsi. Szerintem szép gép volt, persze a mostani jobban tetszik
Semmi gémer megjelenés, egyszínű, fém fedlap, kellemes billentyűzet.
Viszont az egyetemre kellett az "erő" a 3D tervezés miatt, nameg autocad-re. Anno ez jó választás voltIphone 13 Mini, Ipad 9th, Iphone 7 , Garmin Instinct , MacBoor Air M1
-
Chaser
titán
válasz
hegedus001 #33 üzenetére
az se bc :d
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Tikakukac
titán
válasz
hegedus001 #33 üzenetére
Ez sem segít a dolgon sajnos
-
Armagedown
őstag
Micsoda csúcs laptop, elfogott az irigység
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Óra topik
- Revolut
- Felszabadítja a munkaidőt a Microsoft, az AI gyártja a tartalmakat
- Tom Clancy’s - Ghost Recon: Wildlands
- ASUS notebook topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen program, ami...?
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Zbook 15 G6 15.6" FHD IPS i9-9880H RTX 3000 32GB 512GB NVMe ujjlolv WIFI 6 gar
- Új GAMER félgép - ASUS B760M-K D4 + Intel I5 12400F + Kingston FURY 2x16GB DDR4 3200MHz
- Eladó Nintendo 3DS XL Red Black
- Dell Latitude E7470 27% ÁFA, 14" FHD IPS, i5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, ujjolv., gar
- Dell Precision 5560, FHD+ IPS, i7-11850H, T1200, 32GB, 512GB, ujjlolv, IR kam, WIFI 6, gyári gar
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs