Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
válasz
Balázs Z. #11 üzenetére
Az álmom egy ilyen, ne keseríts vele!
A realitás viszont azt diktálja, hogy PC lesz beállítva szervernek jobb hűtéssel és több szolgáltatással. Ultrahalkan, jól eldugva szem elől. Azért az eszméletlen mennyire számít ha egy minimális ízlés kerül a terméktervezésbe és esetleg európai designer is ránéz.
Az az USB 2.0 raid 0 nekem sem teljesen tiszta. Ha FW800 vagy esata lenne... Amúgy sem vagyok oda az USB szabványért. FW fényévekkel fejlettebb de sajnos a trend az, hogy consumer kategóriában az USB fog dominálni. Apple is kezdi elhagyni a consumer gépekről az FW400-at.
Talán az USB 3 jobb lesz valamivel, még nem néztem bele mit tud.
-
sNORh
addikt
szép nagy Feketedoboz, hosszabb repülőjáratokra ajánlott a két terrás vinyójával..
-
Balázs Z.
tag
Ez a LaCie-tól játék kategória.
Ez némileg komolyabb. -
Devid_81
félisten
Jó gyerek ez a Laci, tényleg szép az a külső adattároló
Mondjuk a legtöbb helyen nem azt fogják nézni milyen szép a doboza -
szab.tam
nagyúr
pont ezt a raid 0 / usb-t néztem. az usb-nek a gyakorlati átvitele valahol 400mbit/s fölött picivel van, ami 8-cal osztva kb. 50-60 MB/s. ezt egy hdd simán űbereli, nemhogy raid 0-ba kötött 2...
múltkor 2 db. 500-as segate sata 2. (7200.11 / 8MB), között másolva 97! MB/s-et láttam, le is képloptam. mkv-ket toltam át, 90-alá sosem esett.
úgyhogy az usb már egy winyónál is vicces.
-
audi100td
nagyúr
Szerintem ezek a DVD-írók nem valami esztétikusak...
A HDD-k meg kb. egy óriási fekete téglába lettek elhelyezve
, Raid0 USB mellett? Minek??!! eSata port meg nincs rajt, ami azért ma már "alapfelszereltség" kéne hogy legyen, főleg egy Raid tömb alá!
-
erdoke
titán
Miért kell RAID 0 a nagyobb kapacitáshoz? Nem tud JBOD-ot a beépített vezérlő? USB-n elég vicces a 2 db TB-os HDD RAID 0-ba kötve...
Re: #1-2,
A CoolerMaster puha, antisztatikus kendőt ad a fényes fekete kereteihez. -
forgonati
őstag
Bakker, kétszer megfogom ezt a dobozkát és máris tiszta paca. Azonkívül 1 nap után sikít róla a por... De a 2TB hdd az kéne belőle
-
mephi666
nagyúr
hát igen, a lakkhatású borítás nagyon szép, csak nem szabad fogdosni, mert elég ronda tud lenni, ha vastagon állnak rajta a zsíros ujjlenyomatok meg a por... a dell inspiron 1525-ös szériája is nagyon jól néz ki, sógorjelölt olyat kapott a cégtől... csak hát építésvezető és oda nem éppen ideális
-
NoLF
veterán
életemben nem hallottam még erről a Laciról
az a külső elég pofás, ha nem nyúlkál hozzá sokat az ember, sokáig szép maradhat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Két külső DVD-írót és egy nagykapacitású RAID tárolót leplezett le a vállalat.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest