- Fujifilm X
- VGA-t károsító ASUS deszkák: a gyártó kínai részlege komolyabban veszi a dolgot
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS ROG Ally
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Nem gondolom, hogy változni fog a hozzáallasod( nem fog), ha valamit állítunk, ugye szokás érvelni.
Biztos szaktekintély vagy, meg minden, ettől az a ló ugyanakkora marad.
Így maradt a luft... Nem azért mert csont vagy sem.
Sokat olvasom a hozzászólásaid, lehet nagyon szép értelmes tartalmasakat olvasni. Néha mondjuk árnyaltabb kép jön le. De valószínűleg okkal.
Ez van. Köszi az informatív dolgokat
Isten ments, hogy az állításodnak alapot adj.. minek..
[ Szerkesztve ]
Poco X7 Pro bemutató: https://youtu.be/VDQFkh1KNh0 ,,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
hallador
addikt
Nem gondolom, hogy más helyett nekem kellene utánanézni a dolognak. Az a helyzet, hogy ez a csontot bedobni olyan, hogy nekem nincs kedvem utánanézi sem, de érdekelne a dolog, de ha más megnézi miért dolgozzak én? Hát nincs ingyen ebéd! Megtanulhatnátok már végre!
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
Graphics
Jómunkásember
Rendben, holnap megnézem, azt gondoltam van rá kész infó. Persze bedobni a csontot könnyebb
.
Tehát túl nagy kutatómunka lenne még neked is alátámasztani.
Microsoft oldalain megtalálom... Ez jó
[ Szerkesztve ]
Poco X7 Pro bemutató: https://youtu.be/VDQFkh1KNh0 ,,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
Graphics
Jómunkásember
-
hallador
addikt
Így így és ő volt az is, aki a Microsoftot elindította a Cloud útján, valamint a Hyper-V fejlesztéseket, és a Microsoft Ma ebből él. Amiket leírtál a Microsoft mai bevételének töredékét adják. Ehhez képest annyira nem látta a jövőt, hogy a Microsoft az Ő munkásságából él ma.
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
Dave™
nagyúr
Ballmer volt az is, aki ráknak nevezte a Linuxot, illetve a Windows 8-at úgy aposztrofálta, ami valami nagy újítást, megváltást fog hozni. Meg gondolom hozzá köthető a Windows Phone is, persze csak pár évvel azután, hogy viccet csinált az iphone-ból. Ezek alapján nagyon nem érezte a jövőt, de egy ilyen arrogáns és öntelt alak hogyan is érezné. Valószínűleg operatív ügyvezetőnek/elnöknek jó volt, ennyi, nem kell túlgondolni.
-
hallador
addikt
válasz
fatpingvin #20 üzenetére
Hát persze jelenleg az MS mögött van az egyik legnagyobb Cloud infra. Gyakorlatilag defacto au Office-uk, valamint az ipari informatikában a Windows Server még ma is domináns.
Nem tudom, amúgy szerinted ki fújja a passzát szelet? Mert azért kíváncsi lennék.
Amit Ballmer megálmodott ma abból él a Microsoft. Sztem jobban értette a dolgát, mint a 10 000 000 cégvezető otthon.
Persze egy ellenszenves pöcsnek tűnt a régi világ dinoszauruszai közül, de azok közül nem tudom melyik tűnt szonpatikusnak neked: pl Steve Jobs, Bill Gates, vagy ki? a második generációs csapatból, kb mind ilyen volt. De ez csak magánvélemény.The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
Gargouille
őstag
válasz
fatpingvin #20 üzenetére
Bár nem akartam ilyen erősen fogalmazni Ballmerről, de lényegében egyetértek. Egy alkalmasabb vezetővel lehet ma a Microsoft lenne a Facebook és a mobilpiac vezetője is.
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
fatpingvin
addikt
válasz
Gargouille #19 üzenetére
Ballmer egy szűklátókörű szakbarbár volt aki csak a következő pillanatnyi dollárokat volt képes látni. Az hogy CEO-ként milyen emberi megnyilvánulásai voltak azt tegyük is félre, viszont tényleg elég alaposan leépítette amit le lehetett. Nadella alatt se lett szimpatikusabb a cég de legalább rájöttek hogy már rég nem a microsoft fújja a passzátszelet a számtech iparban, sőt, gyakorlatilag a desktop az egyetlen mentsváruk, minden más helyről gyakorlatilag kiszorultak, amiben lehet tagadni de Ballmer tevékenységének, pont az elvakultsága okán igen komoly szerepe volt.
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
Gargouille
őstag
"Azt ne mond, hogy egy ember miatt történt ez?"
Nyilván nem csak egyedül ő miatta egy személyben, viszont amikor ezek a döntések történtek akkor ő vezette a Microsoft-ot.
"Nem rajta mint inkább azon múlott, hogy az MS nem a mobile irányba ugrott tovább."
Mivel ő volt a cégvezető az, hogy az MS milyen irányba fordul, mire fókuszál és mire nem, az ő döntése is (nyilván nem elhanyagolható beleszólása volt), de a felelőssége mindenképp. Rajta nagyon is múlott.
De olyat nem állítottam, hogy az MS ne lett volna sikeres egyéb területeken, csupán azt állítom, hogy óriási ziccereket hagyott ki. A mobil területen lényegében piacvezető volt az okostelefonos boom előtt, mégsem látott benne fantáziát. Ez utólag már teljesen egyértelműen látható, hogy nem jól mérte fel a trendeket. Ezt jól mutatja, hogy masszívan kapálóztak is, hogy valahogy visszakapaszkodjanak, de végül feladták a harcot. Ugyanez a csevegő programoknál (kvázi közösségi tér). Csupán erre utaltam, egy szóval nem állítom, hogy más tekintetben sikertelen lett volna a cég.
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
hallador
addikt
válasz
Gargouille #9 üzenetére
Azt ne mond, hogy egy ember miatt történt ez? Ballmer egy Matematikus közgazdász, tehát ha valamihez nagyon ért az a profit generálás. Többek között komoly sikereket ért el a P & G, General Electric-nél, aztán beleugrott az MS-be. Nem rajta mint inkább azon múlott, hogy az MS nem a mobile irányba ugrott tovább. Ma az MS a Ballmer éra által kijelölt úton halad, és jelenleg az MS abból él, amit Ballmer nagyon nyomott akkor.
Az MS-nek soha nem volt fontos a Konzumer mobil piac, abban soha nem is voltak jók.
Nem volt szűk látókörű, egy mocskosul okos emberről beszélünk, aki már 2008-ban látta mi lehet 2020-ban, be is jött tényleg az lett.Na én nem annyira szeretem az MS-t, meg a termékeiket még annyira sem, de azért kár lenne elvitatni, hogy Ballmer sokminden volt, csak az nem amit írtál.
-
rii
nagyúr
válasz
fatpingvin #16 üzenetére
ja
az ms-nek is bejött az apple másolása
egész win-mobil kuka
XDde azért jót rötyörésztek amikor kijött a iphone vagymi
persze ... muszáj is volt rötöyrészuni, mást nem igen tudtak tennipiros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
kromatika
veterán
"a Windows 11 SE Surface Laptop SE notebookhoz van kötve," Undoritó hozzáállás.
-
Padree
senior tag
Alig egy hete jött a hír, hogy sok neves hardvergyártó beállt a surface mögé. Annak fényében ez a hír csak a microsoft által kiadott gépre vonatkozik, nem zárja ki, hogy később lesz/lehet egyéb (akár igencsak szigorúan körülhatárolt) konfigokra telepíthető változat.
"I don't give a penny - FCK twenty twenty..."
-
KISDUCK
addikt
A hírből nekem az jött le hogy csak a gépekre előtelepítve lesz hozzáférhető az OS, de ezzel a háttértár cseréjét is korlátozzák, mert ha nem szerződött partner cseréli akkor bukta az egész és gondolom élni fognak azzal a lehetőséggel hogy akadályozzák a ghostolást szoftveresen.
-
dokanin
aktív tag
válasz
Gargouille #9 üzenetére
Hát ja. A Windows Mobile támogatást egy tollvonással kiszedték a Visual Studio 2010-ből, onnantól már nem is lehetett kezdeni vele semmit, pedig előtte mindenhol az ment. Sőt a Windows Mobile 6.5 ráadásul már egész vállalható volt. Üzleti célú programokat tök jól lehetett rá fejleszteni.
Aztán jött a Windows Phone és kitalálták, hogy csak a store-ból lehet telepíteni rá, ráadásul idióta metro stílusúnak kellett lennie mindennek. Kb minden addigi fejlesztőnek alávágtak, az új dolgokat meg megnehezítették ahol csak tudták.
Elképesztő, hogy egy ekkora cég ilyen hibákat tud csinálni. -
Pontosan! Dettó így értettem!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Galaxy A40, Kolink KL-SFX-350, Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
-
Gargouille
őstag
Jaja, annak idején a Windows Mobile oprendszer elég jól hasított még az okostelefonok előtti korszakban a különféle palm eszközökön, szóval mondhatni a rajt pozícióban volt amikor elstartolt az okostelefonok versenye. Talán nem is egyszerűen lemaradt, hanem kizuhant a versenyből, ha jól emlékszem még Balmer "áldásos" tevékenységének (és rövidlátásának) köszönhetően. Utána már hiába kapálóztak. Ugyanúgy mint ahogy a MSN/Live messenger-el a csevegő programok piacáról...
-
Graphics
Jómunkásember
Oks, szerintem ez nem sokáig lesz így... Ha nem a Windows, akkor megoldja más.
Amúgy öngólt lőttek megint.
Kíváncsi leszek, hogy hardveresen kötik hozzá, vagy mi módon?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem-e?! Majd Igor megoldja.
-
törölt tag
Sokkal olcsóbb kifejleszteni egy os-t, ha csak egy konkrét konfigra kell kitesztelni. Gondolom kezdik bezárni az ökoszisztémát, mert mennyire begyött ez az applénak. Még a végén kiderülne, hogy sokkal kisebb erőforrással is lehet használható minőségben futtatni a 11-et.
-
dokanin
aktív tag
Hatalmas siker lesz, már most látszik.
Microsoft nagyon érzi, hogyan kell felzárkózni arra a piacra amiről lemaradt.
Mint pl Windows Phone esetén. -
Busterftw
nagyúr
Epp itt a kulonbseg, mert a Google nem csak "pixelbook"-okra korlatozza a ChromeOS-t, hanem barmelyik OEM keszithet laptopot vele.
Igy aztan a 180 dollaros geptol van 1000 dollaros is, gondolom ezert terjedt el.
Ha csak nem a Surface modell 200 dollar korul lesz, akkor igy eleg bukta. -
fatpingvin
addikt
micsoda hatalmas veszteség ez a világnak... janem.
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
Nem g...ség, hanem öntökönlövés, szvsz.
Így nem lesznek képesek befogni a Chromebook-okat.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Galaxy A40, Kolink KL-SFX-350, Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
-
Televan74
nagyúr
Ezt a sumák g..séget!
Szeretem az MS -t, de az ilyen szemét árukapcsolást nem tudom megemészteni. De nem csak nekik másnak sem.
Mindenbe beleugatok!!!
Új hozzászólás Aktív témák
ph Valószínűleg lenne rá kereslet, de a Surface Laptop SE notebookhoz van kötve a rendszer.
- Fujifilm X
- Hardcore café
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Piacon a Galaxy S25 család
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- VGA-t károsító ASUS deszkák: a gyártó kínai részlege komolyabban veszi a dolgot
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB GDDR6 AeroCool Ore FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i5 6500 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 FSP CMT160 CORSAIR 750W
- Lenovo ThinkCentre M800 PC, 6. gen i3 CPU, 240 GB SSD, Jogtiszta Windows 10
- Eladó Lenovo T14s Gen1 i5-10310U/TOUCH/8GB RAM/512GB SSD/HUN/Gyári gari
- Microsoft Surface Book 1 - Ajándék táskával!
- Gravis Ultrasound Pnp szép, tesztelt állapotban eladó
- Samsung NX300 + 18-55mm Digitális fényképezőgép 128 gb sd kártyával
- Nintendo Switch OLED 64GB. +1TB.! Samsung EVO Plus + Dual-Boot okosított/karcmentes!
- (HMD) Nokia 4G képes, nyomógombos, egyszerű telefonok (105 4G / 110 4G)
- AMD Ryzen 9 5900X (100-000000061) (Socket AM4)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest