Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pont nemrég próbáltam ki egy H10-et puszta heccből CoffeLake lapban.
Már az meredek volt, hogy csak az 1-es slotban működik a 2x+2x bifurcation, a 2-esben nem.
A CrystalDiskMark-ban szépen teljesít (random 4k read és latency tesztekben), de amúgy összességében talán jobb volt a régebbi és olcsóbb Samsun PM961, mint ez. Ráadásul valamiért sokkal jobban melegszik is. Az Optane oldali szenzor szerint az jóval melegebb már idle-ben, mint a Samsung egyetlen szenzora volt laza terhelés mellett (ami hasonlít az Intel NAND oldalának szenzorértékeihez). Bár lehet, hogy a Samsung másik csücske is ilyen meleg volt, csak "jó" helyen volt az egyszál szenzor, ezen pedig kettő von. (Lehet, hogy a PCH fűti fel, mert azzal van kombinálva az SSD hűtő borda, és a PCH is melegszik, ha terheli, az M.2 slot pedig oda köt be.) Bármit csinálok vele, szép lassan, kb. a NAND adatmozgásának 1/10 részével ketyeg felfelé az Optane-on SMART-ba naplózott írási mennyiség (nem is hittem, hogy az Optane is naplózni fogja, azt gondoltam ez "effektíve örök élet", mint pl. egy klasszikus HDD).
De az is vicc, hogy alig olcsóbb a 32Gb-os M10, mint a 32+512 H10 (Ebay). Eredetileg azzal akartam játszogatni másik gépben.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Sajnos a vállalat a termék elérhetőségét nagyon lekorlátozza, így csak bizonyos rendszerekben lesz megtalálható.
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Micro Four Thirds
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- 1 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- Hibátlan - SEAGATE 2TB ST2000DM008 3.5" 7200rpm 256MB SATA merevlemez
- WD Black SN850X 2TB - garancia 2028-ig
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest