Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- ASRock lapok általában
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Pont nemrég próbáltam ki egy H10-et puszta heccből CoffeLake lapban.
Már az meredek volt, hogy csak az 1-es slotban működik a 2x+2x bifurcation, a 2-esben nem.
A CrystalDiskMark-ban szépen teljesít (random 4k read és latency tesztekben), de amúgy összességében talán jobb volt a régebbi és olcsóbb Samsun PM961, mint ez. Ráadásul valamiért sokkal jobban melegszik is. Az Optane oldali szenzor szerint az jóval melegebb már idle-ben, mint a Samsung egyetlen szenzora volt laza terhelés mellett (ami hasonlít az Intel NAND oldalának szenzorértékeihez). Bár lehet, hogy a Samsung másik csücske is ilyen meleg volt, csak "jó" helyen volt az egyszál szenzor, ezen pedig kettő von. (Lehet, hogy a PCH fűti fel, mert azzal van kombinálva az SSD hűtő borda, és a PCH is melegszik, ha terheli, az M.2 slot pedig oda köt be.) Bármit csinálok vele, szép lassan, kb. a NAND adatmozgásának 1/10 részével ketyeg felfelé az Optane-on SMART-ba naplózott írási mennyiség (nem is hittem, hogy az Optane is naplózni fogja, azt gondoltam ez "effektíve örök élet", mint pl. egy klasszikus HDD).
De az is vicc, hogy alig olcsóbb a 32Gb-os M10, mint a 32+512 H10 (Ebay). Eredetileg azzal akartam játszogatni másik gépben. -
Novver
senior tag
Csak Tiger Lake-hez... neeeeext!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! BONTATALAN! HP S700 2.5 SSD 1TB sata
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Számlával, Garanciával! Samsung 860 PRO 2.5 256GB
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4031
- Kötelező darab a karifa alá! Asus Tuf Lap!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Poseidon D60 Dolby Atmos hangprojektor távirányító nélkül / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest