Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Befutott az Intel-féle XeSS 2 fejlesztőkörnyezete
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Powerbank topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pont nemrég próbáltam ki egy H10-et puszta heccből CoffeLake lapban.
Már az meredek volt, hogy csak az 1-es slotban működik a 2x+2x bifurcation, a 2-esben nem.
A CrystalDiskMark-ban szépen teljesít (random 4k read és latency tesztekben), de amúgy összességében talán jobb volt a régebbi és olcsóbb Samsun PM961, mint ez. Ráadásul valamiért sokkal jobban melegszik is. Az Optane oldali szenzor szerint az jóval melegebb már idle-ben, mint a Samsung egyetlen szenzora volt laza terhelés mellett (ami hasonlít az Intel NAND oldalának szenzorértékeihez). Bár lehet, hogy a Samsung másik csücske is ilyen meleg volt, csak "jó" helyen volt az egyszál szenzor, ezen pedig kettő von. (Lehet, hogy a PCH fűti fel, mert azzal van kombinálva az SSD hűtő borda, és a PCH is melegszik, ha terheli, az M.2 slot pedig oda köt be.) Bármit csinálok vele, szép lassan, kb. a NAND adatmozgásának 1/10 részével ketyeg felfelé az Optane-on SMART-ba naplózott írási mennyiség (nem is hittem, hogy az Optane is naplózni fogja, azt gondoltam ez "effektíve örök élet", mint pl. egy klasszikus HDD).
De az is vicc, hogy alig olcsóbb a 32Gb-os M10, mint a 32+512 H10 (Ebay). Eredetileg azzal akartam játszogatni másik gépben. -
Novver
senior tag
Csak Tiger Lake-hez... neeeeext!
Új hozzászólás Aktív témák
ph Sajnos a vállalat a termék elérhetőségét nagyon lekorlátozza, így csak bizonyos rendszerekben lesz megtalálható.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- iPhone-t használók OFF topikja
- Yettel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Samsung-LG-Philips-Sony TV/MONITOR 40"-49" BAZÁR (Számlával és Garanciával) kb.: 150db
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor 90 Lite 256/8GB Fekete / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest