Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Maxtreme

  addikt

  Tegnap volt lehetőségem kipróbálni, ez a játék egyszerűen zseniális lesz. (lett) Kilépés után azonnal nyomtam is a vásárlásra. (vagyis a preorderre)
  1-2 aprócska hiányossága van (legalábbis számomra az)
  A térképen nem lehet jelölni.
  A térképen a bolt stb jelzések nem mutatják hogy a helyzetedhez képest hogy azok feletetted, vagy alattad helyezkednek el. Ez elég zavaró tud lenni.

  De ettől függetlenül (számomra) kb a tökéletes alkotás. A látványvilág, a gunplay, a soundtrack, mindenről ordít a minőség és a gondos munka.

  Nagyon remélem hogy jönni fognak hozzá a jövőben további (akár fizetős) kontentek. Egy vevőjük már biztos van :)

  Külön vicces hogy ez egy kezdő csapat első alkotása. Hát igen, így is lehet.. :)


  szerk:
  Optimizácio: gtx 1080-al, 16gb rammal, és i7 6700k-val 80-110 fps-el fut fullhd, és az elérhető maximális beállítások mellett, viszont a városban ahol sok az npc, olykor beesik 50 alá. kb fél óra után viszont limitáltam a képkocaszámot 60-ra, mert ugy odafűt a gépnek mint még semmi :) vsync után viszont már nem ordítottak a ventik.
  Nagyobb robbanások esetén előfordul olyan, hogy még a robbanás előtt megáll 1 pillanatra a játék, de érdekes hogy ez nem mindig, szerintem ezt tuti javítani fogják, ha csak még nem tették meg.
  Cutsceneknél a szitu nagyon hasonló. Mielőtt elindul a (az egyébként teljesen realtime bejátszás), vagy 1 pillanatnyi beakadás. De ez sem minden esetben

  [ Szerkesztve ]

 • Maxtreme

  addikt

  válasz Fitzgerald #6 üzenetére

  "Ex-Wolfenstein, Bulletstorm devs forming new studio Neon Giant

  Neon Giant was founded by Tor Frick, Arcade Berg, Jonathan Heckley, and Erik Gloersen, a small team with some big credits. Between the four of them, they have worked on Wolfenstein, Bulletstorm, and Gears of War, and in total they boast over 70 years of development experience."

  ja hogy, na így már mindent értek :R

  [ Szerkesztve ]

 • Maxtreme

  addikt

  Hát ha lehet ilyet mondani, ez bugosabb lett mint a cyberpunk 2077 :D
  Olyan gamebreaking hibák vannak hogy ihajj. Nem adja be a kövi küldit, ahol ajtónak kéne nyílni ott nem nyílik. ahol bossnak kéne lenni, ott nincs, a "gps" totál rossz helyekre visz, rosszul vannak feltüntetve a feladatoknál a szintkövetelmény leírások, 7-est ,ír aztán bevisz a 20-as mobok közé stb stb.
  A steam foruma rogyásig van ezekkel. Én is belefutottam 1 hibába (a küldetés leadása után nem adja be a következőt) ami miatt nem tudok tovább menni.
  Sajna ez nagyon max alpha állapotban van. Kár hogy nem próbálgattam tovább a múltkor, mert az elején most sem volt gond. pár óra után viszont jöttek sorra a problémák.

  [ Szerkesztve ]

 • Maxtreme

  addikt

  válasz SpazzMaticus #11 üzenetére

  de sajna van mikor rossz helyre visz, nekem volt olyan hogy belevitt (volna) a falba. A szintek sem lehetnek mentség, mert akkor vigyen lift felé ahogy egyébként nagyrészt szokta. :)
  Hát ha a commodore számít, én is már vagy 30 év gamerkedek :D A top down shooter stílust imádom, amiatt is nem volt nálam kérdés a vásárlás.

  Az árusok jah. Ráadásul emiatt(is) a játék közepére annyi pénzed lesz hogy elkölteni nem tudod. Én amire költök az max a taxi. :)

  Van 1 "érdekes" megoldás a küldetés bugokra, ami általában sosem szokott segíteni.
  Steam fileok ellenörzése. 2 napig próbálgattam mindent az egyik küldinél (Trading places) az istenért nem adta be a következő lépést. Próbáltam már kínomban reinstallt, onlineba indítás, mindent. Semmi nem segített.
  Tegnap olvastam a steam forumán egy topikot ami pont ezt taglalja... a hozzászólásokban sorban írták az emberek hogy köszi, segített stb. És valóban.

  Érdekesen működik, mert látszólag semmi nem történik most sem, de ahogy kilépsz az épületből ahol kapnod kéne a kövi missziót, hirtelen bedobja a játék. Ennek közvetlen az után kéne megtörténni, hogy beszéltél az NPC-vel.

  Na most ebben az egészben az a fura, hogy a reinstallal én ugyanezt csináltam, és úgy nem ment.... Volt akinek már 2 gamereaking bugnál is segített. Olyan mintha menet közben megsérülne a játék, ami azért érdekes, mert ugye a meglevő fileokba írás nem történik.... (max a mentésbe és a configokba, de ahhoz meg az ellenérzés nem nyúl ELVILEG)

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés