Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Fitzgerald

  veterán

  válasz Maxtreme #5 üzenetére

  Pici a csapat, de veterán szakmabeliekből áll.
  Az mondjuk tényleg elég hihetetlen, hogy csak 12-en csinálták...
  A cyberpunk hangulatot meg nagyon elkapták az alapján amit eddig láttam, ironikus módon ez a Cyberpunk 2077-nek nem sikerült.

 • Fitzgerald

  veterán

  válasz Maxtreme #7 üzenetére

  Ja, nem szarral gurítanak. Azt mondjuk a videóban is említik, hogy volt külső segítség kapcsolatokon keresztül, de akkor is.
  Mondjuk így belegondolva, a Diablo-t is 15 ember készítette annak idején...ráadásul az még a hőskorban volt, amikor az ARPG mint olyan még csak egy experimentális valami volt, és nem volt Unreal Engine amit csak úgy bárki ingyen használhatott...szóval az talán még nagyobb achievement.
  Mindenesetre tényleg érdeklődve várom ezt a játékot, endgame-re vagyok leginkább kíváncsi.

  [ Szerkesztve ]

 • lordEVO

  tag

  válasz Maxtreme #9 üzenetére

  A gps hibaval, meg hogy a lvl7es kuldetes belevisz lvl20as ellensegekbe en is talalkoztam mar nem egyszer. De hogy nem megy tovabb a kuldetes stb ezekkel en nem talalkoztam. Alphanak nem neveznem, de tenyleg van mit csiszolniuk a jatekon. En nekem igy is nagyon adja. Relativ nem sok buggal talalkozom.

 • SpazzMaticus

  tag

  válasz Maxtreme #9 üzenetére

  A gps nem visz rossz helyre, csak mivel a térkép "kissé" áttekinthetetlen, (pl. nem látod jól a szintkülönbségeket stb...) nem jó helyre mész...
  Én azt nem tartom hibának hogy nem fogja a kis kezcskénket, hogy a feladatig vigyen, hanem odabök a térképre, és az utat meg kell találni.
  Az mondjuk igaz, hogy ehhez a térkép a jelenlegi formájában nem elég jó. Szerintem mondjuk elég lenne ha forgathatóvá tennék, de ez ízlés dolga.
  A feladatok "szintezése" szintén nem bug. Teljesen jól írja őket. Minden mission amivel eddig találkoztam, legalább 2-3-felől megközelíthető volt. Mivel hál istennek nem az idióta játékoshoz szinteződő ellenségek metódust választották, így a mapon fix level-es enemy elosztás van, és szerintem ezt is helyesen, a mapon nem jelölik.
  Magyarul ha "toronyiránt" mész feladatot megoldani, akkor beszopod. Szerintem ez a játék egyik legnagyobb húzása. Hogy az egyébként kurva jól megalkotott térképeket kénytelen vagy bejárni, és útvonalakat keresni...
  Nekem tetszik ez a felfogás, ahogyan ezt a játékot megalkották. A mai "AAA"-s "buksisimogatóan" könnyű és szarrá "ármvonalazott" és tutorialozott játékokhoz képest ez a kissé "karcos" játékmenet a régi időkre emlékeztet, amikor még alapvetően nem rinyált senki azért, hogy minden infót nem toltak az orra alá automatikusan, hanem rábízták a játékosra hogy kiismerje.
  Mondjuk én lassan 30-éve játszom, lehet azért jön be ez a stílus... 😉
  A küldetések be nem indulása, ajtók beragadása viszont tényleg idegesítő bugok, 6-8-alkalommal én is belefutottam, bár egy-egy szimpla visszatöltés mindíg megoldotta a dolgot. Az auto save rendszer meg szerintem elég jól működik, közel, és azonos szintre rak vissza az utolsó halálodhoz képest, egyetlen egyszer szívatott csak meg, amikor szintén kb. 100m-re rakott vissza a mission-tól, csak vagy 10-szinttel magasabb enemy-k közé, és csak harmadjára jutottam ki élve... :DD

  Ez egy kemény kis játék, főleg hard-on, csak azért nem mondanám souls-like-nak, mert a halállal nem buksz semmit, de nekem pont ezért tetszik.
  Én meg pl. pont hogy zokon venném, ha az általam fentebb leírtakat "kijavítanák", nekem ez így nagyon bejön ebben a formában. Max. mondjuk egy map rotate, és ennyi. De ez csak az én személyes véleményem... 😊

  Ui: A Cyberpunk 2077-et bár én kedvelem, az ennél jóval bugosabb még mindíg, + a világalkotásban, hangulatában ez a gáma lazán kenterbe veri, ProjektRed-es srácok mehetnének hozzájuk tanulni.
  Ja, és a The Ascent vezető grafikus dizájnere egy magyar srác egyébként... :D

  [ Szerkesztve ]

  Jobb ma egy veréb, mint holnap egy nemi betegség...

 • SpazzMaticus

  tag

  válasz Maxtreme #13 üzenetére

  Akkor nekem szerencsém volt, mind a jelölőkkel ,mind a mission bug-okkal hál istennek.
  Elhiszem hogy vannak ilyen komoly hibák is, remélem én nem futok majd beléjük...
  Ezeket valóban minél hamarabb javítani kell, de a "szintezés" mint mondtam számomra így tökéletes... :DD

  Jobb ma egy veréb, mint holnap egy nemi betegség...

Hozzászólok Aktív témák