Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Maxtreme

  addikt

  Tegnap volt lehetőségem kipróbálni, ez a játék egyszerűen zseniális lesz. (lett) Kilépés után azonnal nyomtam is a vásárlásra. (vagyis a preorderre)
  1-2 aprócska hiányossága van (legalábbis számomra az)
  A térképen nem lehet jelölni.
  A térképen a bolt stb jelzések nem mutatják hogy a helyzetedhez képest hogy azok feletetted, vagy alattad helyezkednek el. Ez elég zavaró tud lenni.

  De ettől függetlenül (számomra) kb a tökéletes alkotás. A látványvilág, a gunplay, a soundtrack, mindenről ordít a minőség és a gondos munka.

  Nagyon remélem hogy jönni fognak hozzá a jövőben további (akár fizetős) kontentek. Egy vevőjük már biztos van :)

  Külön vicces hogy ez egy kezdő csapat első alkotása. Hát igen, így is lehet.. :)


  szerk:
  Optimizácio: gtx 1080-al, 16gb rammal, és i7 6700k-val 80-110 fps-el fut fullhd, és az elérhető maximális beállítások mellett, viszont a városban ahol sok az npc, olykor beesik 50 alá. kb fél óra után viszont limitáltam a képkocaszámot 60-ra, mert ugy odafűt a gépnek mint még semmi :) vsync után viszont már nem ordítottak a ventik.
  Nagyobb robbanások esetén előfordul olyan, hogy még a robbanás előtt megáll 1 pillanatra a játék, de érdekes hogy ez nem mindig, szerintem ezt tuti javítani fogják, ha csak még nem tették meg.
  Cutsceneknél a szitu nagyon hasonló. Mielőtt elindul a (az egyébként teljesen realtime bejátszás), vagy 1 pillanatnyi beakadás. De ez sem minden esetben

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés