Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- [Re:] Árlistákat hozott a tavaszi szellő
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Memóriakártya topic
- [Re:] Hamarosan bővíthetjük a PS5 belső tárhelyét
- eGPU tapasztalatok
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Gaming notebook topik
- Flash SSD
Hozzászólok Aktív témák
-
DigitXT
nagyúr
Minimális moddinggal átkeresztelhető Diótörőnek.
-
wolruf
őstag
Szerintem baromira jól néz ki. Ha nem olyan őskövület lenne a gépem már, mint ami, akkor átköltöztetném ebbe a Coller Master Centurionból. Hát, evvan
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Yutani
nagyúr
Lehet ezt egyáltalán kapni Magyarországon? Ki a disztribútora?
Régi ISA SB és GUS hangkártyákat keresek saját részre, nem kereskedni! Privizz, ha van valamid! ABIT AU10 is érdekel! #tarcsad
-
atike
nagyúr
Nekem tetszik!
-
VTom
addikt
Szép ez a ház, csak a vga-nál nem hossz limit lesz, hanem magasság. Ref, meg kb. 3 típus fér bele, a komoly tuningosokat el lehet felejteni.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
törölt tag
Mintha direkt a Fury X-hez tervezték volna.
Nagyon bejövős ház. -
szerintem ez kisebb, mint az én mitx házam.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
ALBY
senior tag
Nagyon korrekt!
Helyesen az alaplap alá tették a tápot, nem a proci felett tökéletlenkednek vele mint az őse állótápos ATX-eknél.
A "fejreállt" alaplap miatt a VGA-ról is fel bír szállni a meleg nem szorul anyák alá.
A lónak is két oldala van mégsem hanglemez...
-
Tetszik. A Vulcan jut róla az eszembe és azt a házat imádtam.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Duracellm...
veterán
Korrekt szerkezet, megpakolnám. Ára:[link]
-
Miki-B
senior tag
válasz
Duracellm... #13 üzenetére
Még annyira nem is drága.
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ph Az errefelé ismeretlen gyártó CR1080-as modellje a kockaházak sorát gazdagítja.
- Balázs eladja ezüst paripáját. Macbook Pro 2015 - kiváló 13", 256 GB SSD, 8 GB RAM, magyar
- Latitude 7400 2-in-1 - 8.gen i7 - 16GB - 512GB - FHD Touch
- Újszerű HP ProBook 455 G3 Multimédiás Netezős Üzleti Laptop 15,6” AMD A8-7410 4Mag 8Gb 256Gb SSD HD
- Nvidia Quadro Videokártyák 2-3-4-8GB PCI-express, Számla + Garancia
- AMD Videokártyák 1-2-4GB PCI-express, Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: Interton Kft
Város: Budapest
Cég: Simplexion Informatikai Kft.
Város: Budapest