Új hozzászólás Aktív témák
-
hokuszpk
nagyúr
nagyjabol dontetlen, az Intel eDRAMot pakolt az Iris melle, az xbox one cpujaban meg van integralva 32MB esram, az se ma jelent meg.
[ Szerkesztve ]
Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...
-
félisten
Mert a játéknál nem tudod előre a következő képkockát.
A TV-nél beolvasod előre a mostani képkocka utánit, csinálsz egyet a kettő közé, és így tovább.
Játéknál akkor tudnál csinálni köztes kockát, amikor már nem aktuális.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Busterftw
nagyúr
Akarod mondani az Nvidia utan.
RTX 2000 szeria mar ket eve piacon van, dlss-el, utobbi mar 2.0-nal jar.Erdekes, hogy a cikk megemliti azt, hogy a Microsoft mar keszul ezzel, azt meg nem, hogy az Nvidia mar 2 eve terjeszti es mar kezzel foghato jatekokban is hasznalhato 2 gen kartyakkal.
[ Szerkesztve ]
-
Z10N
veterán
Vicces ilyet irnom, de mar csak az Intelben remenykedek, hogy ertelmes gpu-t csinalnak es ezzel versenyt generalnak a $200-os szegmensben.
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
törölt tag
Birom mikor összemosnak kategóriákat.
Értem mit akarsz mondani de az egy IGP én is hasonlóval játszom otthon
De azért az IGPt a GPU-t meg Professzionális termékeket ne mossuk össze.
a DG2 problémáira megtalálod a választ az Intel találgatós topicba
főleg szerverekbe akarnak ők kitörni a 2 Tile az kevés hogy felvegye a versenyt a videókártyáknál nem is jön ki 4 Tiles példány.
Persze az Infinity cache sávszélességet spórol.(úgy tudom szabadalommal is levédették ezen formáját.)
Ezért is alkalmas az NV által erősen lefoglalt GDDR6X kiváltására GDDR6-al hozza az azonos teljesítményt, csak a dolog működni látszik és más területeken is hatásos. De a kesses múködésekben mindig is lesz egy ingadozás, az ismétlődések száma szabja meg a harásfokot.
Intelt azért nehéz példának felhozni mert a 2013-as idézett cikked után bezárták a grafikus részlegüket és elzavartak minden mérmököt mondván a GPU haszontalan, és most kezdték ujra Kodurival, aki a Navi tervezésében is részt vett.
Ettől függetlenül a több kess gyorsabb evl már a Celeron Pentium szelektálásánál is jelen volt tehát ez a része a mondókádnak igaz.[ Szerkesztve ]
-
hapakj
őstag
Nope, nem megy az AMD után a világ. Sőt inkább ezt a cache az AMD az Inteltől lopta. 7 éve használták a Crystalwell chipben és dúrván megdobta az akkori Intel IGP-k teljesítményét.
Nem is értem miért van világújdonságként eladva, hogy berakunk egy kis tranzisztorzabáló méregdrága cache-t és hirtelen minden gyorsabb lesz. Nahát
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Tehát megy AMD után a világ. Rendben
Én azt nem értem amúgy hogy rengeteg TVben van az ,köztük az enyémben is hogy van 60 FPS-e és előállít belőle 120 FPSt és kirakja a 120 herzes tévéken.
Ugyanez miért nincs a VGAknál ? Tehát nem felskáláz hanem két kocka köztes állapotát állítja elő.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Erről az AI felskálázásról nincs vmi cikk? Szívesen olvasnék róla
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
tibaimp
nagyúr
De kíváncsi vagyok, hogy mire megy ezzel a VGA fejlesztéssel az Intel, remélem nem lőnek bakot...
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...