Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- [Re:] Szoftveres kérdések tartják távol az AMD-t a hibrid többmagos iránytól
- [Re:] A Sony minden puskaporát ellőtte az Alpha 1-ben
- Intel Core i5-7640X / i7-7740X "Kaby Lake-X" és i9-7xxx "Skylake-X" (LGA2066)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Kormányos topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen Android TV BOX-ot vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Hozzászólok Aktív témák
-
Szerintem az ATI alatt a VGA részleget( ATI radeon) érintő driverekre gondolnak nem az ősrégi ATI ra. A PDF ben benne van, hogy CPU nal sokkal komplikaltabb a dolog,nem igazán támadható.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) PSN: Wijberto: Xbox Live : Tiboa
-
Gdi
senior tag
A nyílt forráskód annyira biztosíték bármire is, hogy húha...
Lehetőséget ad a keresésre, de egy ügyes approved commit és egy halom új backdoorra is.Dirty COW meddig is létezett? 9-10 évig?
meg a jópofa "&& (current->uid = 0))" egy IF-ben.ecetera
''Milliárdnyi meggyilkolt csillag sikolya elhal az éj békéjében, és a kétségbeesésnek csak néhány, törékeny, kőbevésett szó áll ellen.''
-
Predatorr
aktív tag
No, máris láthatod, melyik cég rendelte meg a kutatást.
Minden sebezhető, szerintem a hackerek is tudják anélkül, hogy szólnának róla nekik. Amíg államok lesznek, biztonsági rések is.
A W10 már olyan biztonságos, hogy a Roccat billentyűzetem driverét semmiféle módon nem lehetett telepíteni, a „remek” céges support is csak ökörségeket tudott mondani (clean boot, stb, amelyeket magamtól is teszteltem). Küldhettem vissza, buktam 2000Ft-ot a usereket leszaró gyártó és a MS miatt.
Nacplo: prociban, hardveres feature. Marad is 10 v.7 nm átállásig.
[ Szerkesztve ]
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
"Ha a HW/driver gyártó a hiba oka, akkor a javítás felelőse is."
Igaz, de:
"Nem az a megoldás, hogy mindent felvállal, amit a felhasználók neki tulajdonítanak..."
Az lehet, hogy ez nem igazságos, de a felhasználók többségét ez nem érdekli és ha nem akar presztízs veszteséget, akkor fel kell vállalnia ezt szerintem és mellette a háttérben nyomást kellene gyakorolnia a gyártókra a jobb és biztonságosabb driver fejlesztésekért.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
a helyzetet az idei német nagydíjjal tudnám szemléltetni: esett az eső, voltak nagy tócsák, amire ha felúszott az autó, akkor a nagynevű f1 pilóták rögtön utassá váltak, és szálltak, amerre a fizika vitte őket.
na pontosan ugyanez van a w10-ben. az ms minden döntési lehetőséget kivett vagy ki akar venni a felhasználó kezéből, ráadásul erőlteti a cloudot is, egyre inkább utassá válik a tulajdonos. ha viszont a tulajnak nincs beleszólása a dolgokba, akkor az a felelős, akinek van: az ms.
az ms-nél is látható, hogy teljesen felesleges, semmit nem érő marhaságokba ölik a fejlesztési erőforrásokat (jól emlékszem, hogy már megint belebabráltak a startmenübe?), ahelyett, hogy lassítanák az új feature-k tervezését és implementálását, helyette hibát javítanának.
az ms részéről nyilván nem az a megoldás, hogy mindent felvállalnak, amit eltoltak és sok pénzbe kerülne kijavítani, de az userek ezt várnák el.
lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ph Az Eclypsium szerint minimum 20 cég érintett.
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- [Re:] Nokia Lumia 710 - a leváltó
- [Re:] Behringer Truth B3020A Aktív kétutas stúdió monitor hangfal pár ELADÓ
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Építő/felújító, szerelő- és szakemberkereső topic
- [Re:] [Kolondrum:] Én és a Martes foina, közismertebb nevén a nyest
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- AMD FX / FX-8320 / FX-8150 / FX-8120 / FX-6300 / FX-6200 / FX-6100 /
- Újszerű, garanciás HP Elitebook. Érintő kijelző, wacom ceruza, Pro kreátor vagy üzleti ultrabook.
- Denon AVR-3806 7.1 rádió-erősítő 7x160W
- Kingston HyperX FURY 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz HX436C17FB3AK2/16
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 / 8 GB / 160 GB / 15,6" HD+ / Nvidia VGA / Webkamera / Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BlackSter Capital
Város: Budapest
Cég: ALPROSYS Célgépgyártó Kft.
Város: Győr