Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • bambano

  titán

  LOGOUT blog (1)

  válasz Kansas #46 üzenetére

  a helyzetet az idei német nagydíjjal tudnám szemléltetni: esett az eső, voltak nagy tócsák, amire ha felúszott az autó, akkor a nagynevű f1 pilóták rögtön utassá váltak, és szálltak, amerre a fizika vitte őket.

  na pontosan ugyanez van a w10-ben. az ms minden döntési lehetőséget kivett vagy ki akar venni a felhasználó kezéből, ráadásul erőlteti a cloudot is, egyre inkább utassá válik a tulajdonos. ha viszont a tulajnak nincs beleszólása a dolgokba, akkor az a felelős, akinek van: az ms.

  az ms-nél is látható, hogy teljesen felesleges, semmit nem érő marhaságokba ölik a fejlesztési erőforrásokat (jól emlékszem, hogy már megint belebabráltak a startmenübe?), ahelyett, hogy lassítanák az új feature-k tervezését és implementálását, helyette hibát javítanának.

  az ms részéről nyilván nem az a megoldás, hogy mindent felvállalnak, amit eltoltak és sok pénzbe kerülne kijavítani, de az userek ezt várnák el.

  lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.

Hozzászólok Aktív témák