Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Kansas

  őstag

  válasz b. #13 üzenetére

  Az AMD grafikus részlegét tudtommal soha nem hívták "ATI Radeon"-nak(Radeon Technology Group volt a neve, előtte meg AMD Graphics Product Group , az ATI brand-et soha nem használták az AMD-n belül), bízom benne, hogy annyira nem dilettánsok, hogy az AMD-t hívják ATI-nak, logóstul, mikor semmibe nem kerülne nekik AMD-nek hívni, a kapcsolódó márkajelzéssel. Tehát gondolom ezek a megállapítások még az ATI Radeon időkre érvényesek(és nem csak az AMD kapcsán).
  Vagy - az is lehet, hogy a doksi egy jó része korábbi kutatásaik újrahasznosított kiadása(pl. a Win logó sem olyan már a Win8 óta, mint ami itt szerepel).

  CPU-hoz meg nem igazán van driver, tehát ha kifejezetten driver problémákat keresnek, ott nem fognak találni - gondolom az Intel is az IGP-k vagy az Ethernet/WiFi kártyáik driverei miatt szerepel, nem a procik révén...

  szerk.: kicsit utánanéztem, és az alapján az AMD csak 2010-ben hagyta abba az ATI Radeon márka használatát és váltott AMD Radeonra... my bad.

  [ Szerkesztve ]

  Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka...

Hozzászólok Aktív témák