Hirdetés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Léghűtés topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Steam Deck
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 4K videó lejátszása GT710 és UHD Graphics 770 alatt (akad, szaggat)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egzee
őstag
Mit fikázzátok azt a boxot ott a tetején??? Nekem most is tele van a gépem teteje mindenféle szarral! Örülnék, ha lenne egy ilyen szép kis box az enyém tetején is! Mit raknék bele? Telefon, óra, nyaklánc gyűrű, 1-2 csavar... Bármire jó és egyébként is! Legalizálni nem kritizálni!!!
-
GrotESC
aktív tag
Régen, amikor ifjú voltam, és a nap is másként sütöt fekete házat szerettem volna -meg mondjuk úgy általában mindenből feketét-, de akkor még nem voltak az IBM-en kívül senkinek olyanja. Most, hogy lehet kapni ilyeneket, természetesen valami világosat akarok, klasszikus beige színűt. Na most olyat nehéz szerezni!
Nekem tetszik, ha a ház színezésénél következetesen belül is ugyanazt a színt használják. -
littlelion21
addikt
Tároló...ami tetővel lezárható...? Mivan???
Az ipod meg csak úgy odab@szva nagyon jól mutat. -
huszar90
aktív tag
lol mi az a kesztyű tartó a tetején?
Amúgy szerintem elég csúf szegény
-
atike
nagyúr
Dejódejó... Szerintem tök jó. Bár az is tény, hogy volt már ilyen. Ok, a kívül-belül fekete az tényleg dob rajta.
-
kicsit olyan CM-es kinézete van.. de úgy látom végre eljutnak a gyártók odáig, hogy a ház belseje is fekete legyen, ne csak a külseje...
-
proci985
MODERÁTOR
nekem az számít ami belül van: nekem is elsősorban, de azért egy 20-30ks háztól már az ember elvár alapvető dolgokat. a Temjin se lett volna álomház sokaknak, ha nincs olyan eszméletlen szépen kidolgozva. ebben lehet előnye az általad említett pici házakhoz viszonyítva: vastag, nem nyikló oldallapok, megoldott rácsok, szép festés, igényes kidolgozás, rendes ventik. nem kell az 5970esnek beférnie, arra a célcsoport nagyobbat venne.
én se cserélném el rá a Codegenem
(najó, ehhez tudni kell, hogy Mo.n várja a dobozában egy Cosmos RC1000, hogy érte menjek, kábé fél évet meg már kibírok).
a CM690ben mondjuk engemet a belsején kívül a külseje is megfogott, kb első látásra szerelem volt. fájt is a szívem, amikor eladtam.
ui: CM ventikkel nincs gond, csak szabályozni kell őket, akkor halkak igaz nem is sok levegőt szállítanak akkor már: ez itt a probléma. jelenleg majdnem 20k a CM690, egy rendes panel 5knál kezdődik (5Vra húzott ventikkel a sok lyuk miatt már a szellőzése annyira nem jó, egyéb megoldások meg léteznek, de macerások)... sokba kerül az a ház, mire nem lesz annyira zajos. és sajnos a nagyobbakhoz se adnak minőségibbeket.
P193mat vennék, de akkor már tápcsere is lenne a 120 magas Antec tápra
. szép, nagy, el is férnék benne...
a Chiefteceket alapvetően másra találták ki (sok vinyó, irodai alkalmazás főleg).
én 30 fölé tippelném egyébként
-
Dyno
veterán
Hát nem tudom, én nekem az számít ami belül van, ez pedig szinte egy az egyben cm elite alsótápos kivitelben fekete belsővel.
Bár ugatok is itt fölöslegesen egyik ilyen pillekönnyű majom házra se cserélném le a mostani házikóm, ebben nem probléma ha 5970-nek kell beférnie, nem esik ki mindjárt 3hdd hely mert még a vga tápcsatit is bekell dugnom stb...Röviden és tömören lehet hogy a cm690 nem nézz ki ilyen "full extrásnak" kivülről, de belülről veri a hírben szereplő házat.
ui
M ventikkel nincs gond, csak szabályozni kell őket, akkor halkak igaz nem is sok levegőt szállítanak akkor már
CM házai is mind csak a felső szériában tetszenek: 922,932,Stacker...stb.
De ha már sok pénzem lenne akkor egy Antec P192-be fektetnék, ez az a ház ami nagyon tetszik, nem hivalkodó szép szolid.
Minden más problémás, féjó szívvel cserélném a csifimet, most a rezonancia is egész kellemesen aláfagyott.
És még a csifi mellet szolljon hogy kellemes szerelni, a harmadik csavarhúzásnál az oldallap eseté nem kopik ki a menet, emrt kellőkép vastag a lemez.Ellenben a másik házamnél Sharkoon revenge value, bár igaz a cm elitek(volt jó párral dolgom, a 335 legalább jól nézz ki) még trébb minőségűek, könnyű semmi masszívságot nem sugal, a ventilátor rácsokat (akik kitalálták rá letörném a kezét, ráadásként alábát is, és mind feldugnám a farpofájába) szűk lyukak ahol távozhat a levegő, ha előre még ergo halk ventit is teszel még jobban lekell korlátozni mert turbulencia zaj lesz az igénytelen rács miatt,igaz ez már hátul kifújó venti esetében tűrhetöbb.Na mindegy elkanyarodtam, a lényege a mondani valómnak, komolytalan ez a ház a hírben szereplő, sőt jó vétel lenne 12K körül, de biza 20-22K-ba biztos benne lesz, ha nem többen.
-
proci985
MODERÁTOR
bocs, ezt benéztem. a HAF922 tényleg lényegesen nagyobb, de a CM690 is (valamiért abban a tévképzetben éltem, hogy ha a 932 kisebb a Cosmosnál -minden irányba három centi- és a 922 kisebb a 932nél, akkor kb egyformák a 690essel).
így viszont ez már nem túl nagy. a 200mmes szélesség is para lehet, nagyobb hűtők (~160mm körül) már túlméretesek lesznek.
és bónuszként felül beleesik a por.
árban a jobbat úgy értettem, hogy drágább lesz
minősége meg élőben derülne ki minőségben meg azért a 690esnek vannak apró hibái (zörgő oldallap a ventitől, bizonyos daraboknál szoruló oldallap, vásári díszcsíkok, bizonyos lapokkal nem kompatibilis PWR LED, "minőségi" ventik, , kritikán aluli porszűrés, picit csöppös festés)
-
Ari18
őstag
Szegényke, de csúnya lett. A winchester tartót miért nem forgatták el? pedig nagyon praktikus dolog.
-
scope2007
addikt
a fekete belső még csak oké... de többi nem igazán jön be.. meg tuti nem 10ezer lesz
[a belső fekete festésről csak annyit, hogy naponta cserélsz alsógatyát, pedig "nem sokan" látják] tehát kinek mi tetszik, nem bírom mikor azzal jönnek hogy minek a belsejét feketére fújatni mikor nem látni
-
Dyno
veterán
válasz
eclipse006 #16 üzenetére
Most azért mert Silverstone van ráírva akkor is egy okádék a belseje.
(#15) Egzee: Egyetértek.
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
De van értelme! Az a világszenzációs új találmány! Az a portároló tartály.
Egyébként viccen kívül azon kívül, hogy megáll ott a por mire jó? Biztos sokan arra vártak eddig, hogy legyen végre egy olyan ház amelyiken el lehet helyezni az iPod-ot.Egyébként szerintem is unalmas, hogy mindenki a CM lyukacsos előlapját másolja. A minőség meg kb. annyira jó, mint az Elite-nél amelyiknek beremeg az oldallapja.
A fekete belső meg plexi oldallap nélkül értelmetlen. -
Egzee
őstag
pontosan! azon felül, hogy gagyi szarok a hdd/odd felfogatók még nincs is annyi, hogy mindenhová jusson!!! amikor megláttam azthittem hogy fogom és visszaviszem a picsába...
És mily véletlen még ezeken a képeken is hiányzik, vagy a másik oldalon van 2 floppy felfogató... okádék, hogy egy ilyen 2ft előállítási költségű szaron spúroskodnak!
-
Adams007
tag
Kinézetre szerintem egész jó, bár mostanában megjelenő házak nem sokban különböznek. Mondjuk a tetején kialakított bekapcsológomb, illetve csatlakozók számomra nem lenne túl kényelmes, meg az asztalom miatt használni sem tudnám.
A tetején elhelyezett iPod tárolónak sem látom túl sok értelmét. -
Dyno
veterán
válasz
eclipse006 #6 üzenetére
,de a minősége biztosan *5ös.
Hát tiszta cm elite, tehát megkérdőjelezném....
-
Stiky
senior tag
miez a fotosoppos ipod?! lolz!! kicsit aránytalan a rekeszhez képest amibe "beletették"?! omg
-
Ijk
nagyúr
Nekem már egyáltalán nem tetszik ez az új divat, hogy olyan lukacsos a ház, mintha telibe kapta volna egy kartácstűz. A másik, ez a fekete mánia. Régen nem sírtam, mivel ezüst színben is lehetett kapni, az újakat viszont szinte kizárólag feketében. Pedig egy ezüst színű ház, sok esetben jobban illik a szobába, mint a fekete, márpedig nem azért vesz ilyen házat valaki hogy eldugja.
A feketére fújt belső pedig kb. addig hasznos, ha valaki az MDPC-re fényképez nyitott belsővel. Persze legalább nem kell külön lefújatni, habár az igazi moddereknek ez nem probléma. -
eclipse006
őstag
nem egy nagy durranás külsőre,de a minősége biztosan *5ös.
-
aram01
nagyúr
ne bántsatok
de halál csúnya
-
aero.
veterán
A Silverstone belép az alsóbb kategóriákba?
Alsó tápos fekete Elite 335-nek tűnik belülről, kicsit talán hosszabb.
-
Kom-ancs
tag
Biztos remek minőség mert Silverstone,de a fekete belsőt leszámítva nem egy nagy durranás,egyre jobban terjednek a fekete beles házikók.Ez is csak egy a sokból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A miditorony a Precision sorozat harmadik tagjaként debütál.
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 2-in-1 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I CAM I W10 I Gari!
- Honor 90 512/12GB / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 6700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest