Hirdetés

2018. szeptember 19., szerda

Hozzászólások

(#1) dabadab


dabadab
(Jómunkásember)

"Bár a Nintendo nem tekinti a Switch nevű új masinát a hagyományos kézikonzolok versenytársának, a döntés minden bizonnyal stratégiai jelentőségű, hiszen a kisebb 3DS megszüntetésével esetleg többen dönthetnek az újabb gép mellett."

???

Pont azért hagynak fel a New 3DS gyártásával, mert nem nagyon vette senki se (konkrétan az egész 3DS-linupból (3DS, 3DS XL, 2DS, New 3DS, New 3DS XL) a legrosszabbul fogyó darab volt, a New 3DS XL eladásainak harmadát-negyedét produkálta Japánban és Európában, az USA-ban meg nem is árulták) és a helyét a New 2DS XL veszi át.

DRM is theft

(#2) Cassi


Cassi
(fanatikus tag)

Kíváncsi vagyok, lesz-e végül Switch Mini. Technikailag sok minden szólna mellette, de a Nintendo soha nem így gondolkozott, azt hiszem inkább megtartják mindkét architektúrát.

(#3) dabadab válasza Cassi (#2) üzenetére


dabadab
(Jómunkásember)

A Nintentdo a handheldjeinél mindig ügyelt az előző generációval való kompatibilitásra, az egész GB - GBC - GBA - DS - 3DS sor erről szólt és a jelek szerint működött is, furcsa lenne, ha most megtörnék ezt egy Switch Minivel (ott inkább egy új kiadásra számítanék, Switch U :) )

DRM is theft

(#4) AxBattler


AxBattler
(PH! félisten)

Bár nem vagyok tulaj/fan, de azért elszomorodtam, mivel hirtalen azt hittem, az egész termékvonalat megszünteti a nagy N. De akkor ezek szerint nem. Jó. Szvsz kézikonzolban Ők az abszolút nyerők, kár lett volna a DS-ért, a Switch nem ér ennyit.

"Cable management is for the weak!"

(#5) nemlehet válasza dabadab (#3) üzenetére


nemlehet
(őstag)

Nem hinném, hogy a 3DS-t ne tudnák emulálni. Nem volt az annyira bika konzol, hogy a Switch ne bírja. Persze lehet nincs igazam, de ha már telefonnal is lehet Wii-t akkor ez nem látom miért ne menne.

Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3

(#6) Cassi válasza dabadab (#3) üzenetére


Cassi
(fanatikus tag)

Igen, de eddig nem volt két párhuzamos architektúrájuk kézi konzoloknál. Hosszabb távon ezt nem éri meg fenntartani, figyelembe véve, hogy a Switch megjelenése óta folyamatosan több szoftvert adnak el arra, mint DS-re.

Egyszer mindennek vége szakad, éppen most ejtették a 10+ éve futó Wii márkanevet. Megtehetik nyugodtan, hogy szakítsanak a DS-es örökséggel is, feltéve, hogy a Switch sikere tartós marad.

(#7) dabadab válasza nemlehet (#5) üzenetére


dabadab
(Jómunkásember)

"Nem hinném, hogy a 3DS-t ne tudnák emulálni."

A CPU meg a GPU valószínűleg bírná, viszont azzal nem nagyon lehet mit kezdeni értelmes módon, hogy a DS-vonalnak két képernyője van, a Switchnek meg egy.

DRM is theft

(#8) nemlehet válasza dabadab (#7) üzenetére


nemlehet
(őstag)

Jó ez jogos. Nem volt DS-em csak futólag láttam 1-2 embernél, a dupla kijelzőt el is felejtettem. Mondjuk emlékeim szerint azért nem volt túl nagy a kijelző (se felbontásra, se méretre), a 6"-on akár még el is férhetne, ha nagyon akarják.
De lehet ilyesmire nincs igény, nem tudom. Meg a nintendonál sose tudni, néha elég irracionális döntéseket hoznak.

Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3

(#9) woros válasza dabadab (#7) üzenetére


woros
(őstag)

Emiatt ne aggódj. Wii U-n is lehet egy képernyőn játszani a DS játékokat.

(#10) Sinisi


Sinisi
(őstag)

Szépen terelgetik a vásárlókat az általuk elképzelt úton..., hogy végül az újabb modelljeikre essen a választás...

(#11) Dr.F.E.R.I. válasza Cassi (#6) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Most sincs. A Switch nem valódi kézi konzol és nem váltja ki a 3DS-t, nem véletlenül tolják továbbra is. Egyelőre nincs válasza a Nintendónak a 3DS kivezetésére, ezért még egy darabig melegen tartják. PS Vita ide vagy oda, valószínűleg még továbbra is látnak potenciált a hagyományos handheld piacban.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#12) g@bo válasza Sinisi (#10) üzenetére


g@bo
(PH! nagyúr)

hát... a Switch fele pl. engem a wii u után már nem terelnek.

max akkor, ha 60k alatt lesz a cucc és egyidőben egy kuffer jó és olcsó gém.

na ez a kombináció lesz minden jónak elrontója.

(#13) planbmokus válasza dabadab (#1) üzenetére


planbmokus
(senior tag)

Teljesen logikus.
Ugyanazon az áron, vagy még olcsóbban fog menni a 2DS XL -> 3DS XL méretben, 3D funkciók nélkül. Szerintem ez lesz az új aranytojást tojó tyúk!

2DS: gyerekeknek
2DS XL : casual/ spórolós handheld gamereknek
3DS XL : hc handheld gamereknek

"A megtett út mögötted van, de ha megfordulsz, hogy szemügyre vedd, már az előtted álló út lesz mögötted. És mivel mögötted van az előtted, olyan logikai ellentmondást hozol létre, mely fekete lyukat szül..." (Oravecz Coelho)

(#14) AxBattler válasza planbmokus (#13) üzenetére


AxBattler
(PH! félisten)

Jaja. Magamnak pl. tök fölöslegesnek tartom a 3D-t, szóval ha beugranék, akkor a 2DS XL-t venném. Csak valami normális színben is kiadhatnák...

[ Szerkesztve ]

"Cable management is for the weak!"

(#15) woros válasza planbmokus (#13) üzenetére


woros
(őstag)

Egyes gamek, mint a Super Mario 3D Land pont a 3D miatt jó. Látom a mélységet és nem ugrok mellé, mint sokazor a Wii U-s 3D Worldben.

(#16) planbmokus válasza woros (#15) üzenetére


planbmokus
(senior tag)

Én még egyik játékban sem láttam valós hasznát a 3D funkciónak, gyakorlatilag eddig csak a Xenoblades-ben és a Poochy & Yoshi's: Woolly Worldben használtam aktívan...

"A megtett út mögötted van, de ha megfordulsz, hogy szemügyre vedd, már az előtted álló út lesz mögötted. És mivel mögötted van az előtted, olyan logikai ellentmondást hozol létre, mely fekete lyukat szül..." (Oravecz Coelho)

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.