Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vole
aktív tag
Megjelenes utan biztos draga lesz ez is, de 2 evvel kesobb remelhetoleg toredekere esik az ar es kijonnek a nagyobb tarkapacitasu modellek is. Regota varok mar egy jo kis 20TB -os SSD -re. Ha ebbol sikerul kihozni nagy tarkapacitast olcson, akkor azonnal veszem is.
-
arn
félisten
A 4x buszrendszert eleg hamar kimaxoljak a hagyomanyos ssdkel is.
-
törölt tag
válasz
csatahajós #9 üzenetére
Legyen úgy! Ha a késleltetés alacsony, a kapacitás nagy, akkor hajlandó vagyok beérni az egy-két generációval ezelőtti sávszélességgel.
-
csatahajós
senior tag
Elvileg igen és amennyire olvasgattam kb DDR3 sebességet tudna hozni DIMM formában, pont ezt emelte ki az intel h ez a technológia minden tekintetben a "Szent Grál" lesz, olcsó, nagy tárkapacitás és baromi gyors egyszerre.
Update:
Akosf: amennyire én értettem elvileg tud RAM-ként is működni, persze az aktuális csúcs DDR4-nél azért lassabb
"The destructively powerful, 3D XPoint memory will make its way to the market in 2016. Currently Intel cannot tell a more specific timeframe but Intel will have Optane DIMM samples for early testers marking Intel’s return in the memory scape. These new DIMMs will provide the performance of fast DDR4 devices with the capacity and cost of NAND flash based products and will allow 6 TB of addressable memory inside a 2-socket server."
-
-
Dare2Live
félisten
válasz
csatahajós #2 üzenetére
volt dimm igérve?
lehet ssdnél sokkal gyorsabb de attól még ramhoz képest van lat...
-
Talán ezzel meglesz az instant desktop
Bár ahhoz a BIOS-chipeket is fel kéne turbózni, nálam kb 1:2 arányban szüttyög most a bios és az OS töltés.
-
csatahajós
senior tag
És hol marad a beígért "DIMM"-es verzió??? Pont attól lenne értelme igazán nem?
-
Petykemano
veterán
Mit lehet várni a "System Acceleration" sorban levő dolgoktól? (Milyen méret, mire jó, mit gyorsít, mennyire, stb?)
Új hozzászólás Aktív témák
ph Ahogy azt várni lehetett az eredetileg 3D XPoint memóriának nevezett újdonság a felsőházat veszi be.
- OLED TV topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ukrajnai háború
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest