Hirdetés
- [Re:] Teljesen összeolvasztja a szoftveres hátteret az AMD és a Xilinx
- Vezetékes FEJhallgatók
- Androidos fejegységek
- E-book olvasók
- nVidia GeForce RTX 2070 (TU106)
- [Re:] Egy rém egyszerű paranccsal károsítható akármelyik partíció a Windows 10 alatt
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD FX
- Milyen merevlemezt vegyek?
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
Hozzászólok Aktív témák
-
carl18
őstag
Azért annyira nem feltünnö az szerintem. Kártyát kihatja ? igen? Dropok nincsennek addig nincs gond. A 6 magos I5 is beesett 40 Low frameratera, az I5-2400 30 volt az alja. A töltöképernyők miatt volt főként olyan alacsony ez a érték. Nyilván újabb procival folyamatosabb lesz a játék, de egy 4 magos I5-el se játszhatatlan.
15 éve az ember még örült 30 fps is, most van ez a fps huszárkodás.Unokatesommal is pont ezt beszéltük 50-60 fps között még bőven játszható, ha 50 alá bemegy akkor lehet érezni hogy kezd romlani az élmény. Havernál láttam PS4-en AC origint, na ott aztán volt 20 fps minimum. Én szemembe az volt a borzalmas szagatás.
[ Szerkesztve ]
Ratt - Lack Of Communication
-
carl18
őstag
Csak nem tudom miért számit minden egyes képkocka, ha úgy nézzük az új i5 befektetés nem hoz annyival többet mint amennyibe kerül. Ha játék attól még lehet jó és élvezhető, nekem ha nem fut az afterburner és néha belemerülök nem is tünik fel.
Ratt - Lack Of Communication
-
snecy20
veterán
Az biztos, hogy ma 120.000ft-ból különb gépet lehet összepakolni 1080p-re, mint amivel 20-25 éve nyomta sokunk. Persze ha a teljesítményszinteket behelyettesítjük az akkori korba. Úgy emlékszem hogy 2002 körül még P233+96MB RAM+Voodoo2 gépen voltam, ami akkoriban már egyet jelentett a teljes elavultsággal, és már arról sem nagyon lehetett álmodni hogy bármilyen aktuális cím egyáltalán elindul azon a vason. Pedig az akkor olyan 3.5 éves korban lévő konfig volt.
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ph Egy kínai oldalon jelent meg egy kép, amely számos Intel processzor paramétereit részletezi, de nem tudtuk kideríteni az eredetét.
- Autós topik
- [Re:] [btz:] Internet fejlesztés országosan!
- [Re:] Teljesen összeolvasztja a szoftveres hátteret az AMD és a Xilinx
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- [Re:] Xiaomi Mi Note 10 Lite - a kis pimasz
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FEJhallgatók
- [Re:] Erdogan megfegyelmezi a közösségi oldalakat
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Nádor Rendszerház Kft.
Város: Budapest