- Asztrofotózás
- [Re:] Március végén startol az Intel új asztali processzorcsaládja
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- [Re:] Állítólag jön az új Switch konzolverzió
- [Re:] A használt berendezések felvásárlásával kerülgeti az USA korlátozásait Kína
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- DUNE médialejátszók topicja
- [Re:] Ennyibe fognak kerülni az idei Samsung QLED tévék
Hozzászólok Aktív témák
-
Kansas
őstag
válasz
andy19770128 #10 üzenetére
Igen, nekem is van olyanom, egész jó kis ház, az egyetlen baja a műanyag tető amit kb. minden komolyabb szerelés után le kell venni és eyg nagy határ trágya a rögzítése(főleg elöl). Nekem kb a 3. alkalommal amikor levettem, fullra eltört a műanyag rögzítő pöcke, és onnantól a gravitációs rögzítés messze nem ideális. Az előlapi porszűrő rögzítése se valami stabil, egy erősebb lehelletre ki tud pottyanni... kis túlzással élve.
Ha kivehető vagy kibillenthető lenne az alaplaptálcája, esetleg a két fölső SSD rögzítéshez is hozzá lehetne férni a tető levétele nélkül, egy nagyon jó ház lenne... így csak közepesen jó.
Egy Bitfenix Prodigy jobb nála, annak az egyetlen baja az ingatag műanyag lába.
Illetve egy kiváló ház ebben a (kocka) kategóriában még a CHIEFTEC CI-01B-OP és abba mATX lapok is belemennek. Igaz hevésbé fancy a kinézete.(#11) Chepany öregszünk mind... én is visszasírom a single slot kártyákat mint az MSI GF 6800GS-em volt vagy a Radeon HD 3850, nem kéne 3-nál több kimenet sem, de azoko 100W alatti kártyák voltak, ami manapság ritkaság és általában add-on kártyaként nem túl piacképes...
[ Szerkesztve ]
Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka...
Hozzászólok Aktív témák
ph A 7 nm-es GPU-val felvértezett, belépőszintre érkező VGA hűtése 10 cm-es ventilátort kapott.
- Asztrofotózás
- Építő/felújító, szerelő- és szakemberkereső topic
- World of Tanks - MMO
- [Re:] Samsung ddr3 2gb 13333mhz memória eladó. (Lenovo gépben volt)
- Laza koronavírus topik
- [Re:] Március végén startol az Intel új asztali processzorcsaládja
- Formula-1
- Gaming notebook topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- További aktív témák...
- KERESEK: régi retro ISA hangkarit Gravis Roland TurtleB MediaV Adlib stb hibásan teszteletlenül is!
- KERESEK: 3Dfx Voodoo videokártyákat, teszteletlenül, hibásan is
- Lenovo ThinkPad P1 (X1 Extreme)*i7 8750H/32GB/512GB NVMe/vil.MAGYAR bil/Quadro P1000/gari 2022.12.10
- Hp Elitebook 840 G3. FullHd,i5-6200,512Gb SSD,Hdmi,Type-C
- MSI GeForce 210 1GB DDR3 - HDMI - DVI - VGA - több darab
Állásajánlatok
Cég: Intelliport Systems Kft.
Város: Budapest
Cég: ELPRO Systems Kft.
Város: Budapest