Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Kansas

  őstag

  válasz andy19770128 #10 üzenetére

  Igen, nekem is van olyanom, egész jó kis ház, az egyetlen baja a műanyag tető amit kb. minden komolyabb szerelés után le kell venni és eyg nagy határ trágya a rögzítése(főleg elöl). Nekem kb a 3. alkalommal amikor levettem, fullra eltört a műanyag rögzítő pöcke, és onnantól a gravitációs rögzítés messze nem ideális. Az előlapi porszűrő rögzítése se valami stabil, egy erősebb lehelletre ki tud pottyanni... kis túlzással élve.
  Ha kivehető vagy kibillenthető lenne az alaplaptálcája, esetleg a két fölső SSD rögzítéshez is hozzá lehetne férni a tető levétele nélkül, egy nagyon jó ház lenne... így csak közepesen jó.
  Egy Bitfenix Prodigy jobb nála, annak az egyetlen baja az ingatag műanyag lába.
  Illetve egy kiváló ház ebben a (kocka) kategóriában még a CHIEFTEC CI-01B-OP és abba mATX lapok is belemennek. Igaz hevésbé fancy a kinézete.

  (#11) Chepany öregszünk mind... én is visszasírom a single slot kártyákat mint az MSI GF 6800GS-em volt vagy a Radeon HD 3850, nem kéne 3-nál több kimenet sem, de azoko 100W alatti kártyák voltak, ami manapság ritkaság és általában add-on kártyaként nem túl piacképes...

  [ Szerkesztve ]

  Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka...

Hozzászólok Aktív témák