Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Kansas

  őstag

  válasz andy19770128 #10 üzenetére

  Igen, nekem is van olyanom, egész jó kis ház, az egyetlen baja a műanyag tető amit kb. minden komolyabb szerelés után le kell venni és eyg nagy határ trágya a rögzítése(főleg elöl). Nekem kb a 3. alkalommal amikor levettem, fullra eltört a műanyag rögzítő pöcke, és onnantól a gravitációs rögzítés messze nem ideális. Az előlapi porszűrő rögzítése se valami stabil, egy erősebb lehelletre ki tud pottyanni... kis túlzással élve.
  Ha kivehető vagy kibillenthető lenne az alaplaptálcája, esetleg a két fölső SSD rögzítéshez is hozzá lehetne férni a tető levétele nélkül, egy nagyon jó ház lenne... így csak közepesen jó.
  Egy Bitfenix Prodigy jobb nála, annak az egyetlen baja az ingatag műanyag lába.
  Illetve egy kiváló ház ebben a (kocka) kategóriában még a CHIEFTEC CI-01B-OP és abba mATX lapok is belemennek. Igaz hevésbé fancy a kinézete.

  (#11) Chepany öregszünk mind... én is visszasírom a single slot kártyákat mint az MSI GF 6800GS-em volt vagy a Radeon HD 3850, nem kéne 3-nál több kimenet sem, de azoko 100W alatti kártyák voltak, ami manapság ritkaság és általában add-on kártyaként nem túl piacképes...

  [ Szerkesztve ]

  Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka...

 • Viszpi

  tag

  válasz andy19770128 #30 üzenetére

  Lehet félreérthető voltam. Nem leszólni akartam az AMD-t egyáltalán. Csupán az a helyzet hogy a GPU terén talán most fog összejönni, amit 1-2 éve már akartak az RDNA 2-vel. A radeon VII adott téren nagyon szuper kis kártya, de kényszer megoldás, nem játékra lett tervezve egyáltalán. Nem lehet(ett) nagy tömegben jó haszonnal gyártani. Így értettem amit ítam, hogy nem lett jó, az AMD szempontjából nézve nem lett jó ;)

  Ryzen 2600, 2x 8GB RAM, 250 GB samsung 850 EVO

Hozzászólok Aktív témák