Hirdetés
Hozzászólok Aktív témák
-
Kansas
őstag
No igen, a codec-ek be tudnak kavarni, ha bugos a codec azon semmilyen VGA nem segít.
Azért érdekelne, miért encoderrel akarsz filmet nézni? Remélem, csak typo...
Vagy azt akarod mondani, hogy videó encoding közben akarsz HEVC filmet nézni, és mindkettőt a GPU-n futtatnád? Akkor persze, hogy akad a lejátszás(decoding), főleg ha az encodingnak adsz prioritást esetleg.
Én végig HTPC-ről beszéltem, azon tipikusan csak decoding megy, az encoding-hoz sokkal erősebb vas kell, és azt tényleg gyakran jobb CPU-n végezni, több kontrollt kapsz a beállítások felett(bár az új NVidia NVENC-et dicsérik, hogy mekkora királyság, de pl. a GTX1650-ben pont nincs benne), így a végeredmény is jobb lehet - cserébe sokszor annyi ideig fut, mint egy GPU-encode, és annyira terheli a procit, hogy nagyon mást nem érdemes mellette futtatni...
Bocsi a sok feltételes mondatot, de sikerült full értelmetlenre fogalmaznod a hsz-edet, javíts ki, ha valamit rosszul értettem volna.[ Szerkesztve ]
Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka...
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ph A 7 nm-es GPU-val felvértezett, belépőszintre érkező VGA hűtése 10 cm-es ventilátort kapott.
- Óvodások homokozója
- Arch Linux
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító, szerelő- és szakemberkereső topic
- World of Tanks - MMO
- Mazda topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 (GA102)
- Steam topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG OLED55E8 Talp nélkül eladó 1 év garancia
- Xiaomi MI9t Pro 6/128 GB
- RealPower ECO Silent 80+ Bronz 420w
- Remek áron eladó 8.Generációs Asus vivobook S14/i7/8Gb/256Ssd/Nvidia Geforce MX150/Fhd/Ips/Garancia/
- Eladó Microsoft Xbox One X 1TB játékkonzol, dobozos, gyári tartozékokkal, hibátlan működéssel!
Állásajánlatok
Cég: Rackforest Kft.
Város: Budapest
Cég: Midori Global Consulting Kft.
Város: Budapest