- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5600X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- Raspberry Pi
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- [Re:] Szivárognak az adatok az AMD Genoa platformjáról
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
Hozzászólok Aktív témák
-
Kansas
őstag
Köszi az infót, de a ház csak egy példa volt, hogy nem csak attól lesz kompakt egy VGA, ha félmagas meg single-slot.
Egyelőre jól megvagyok az ATX-es CM N500-ammal, de szükség esetére van két kis ház is raktáron, egy LCPOWER 1401mi(abba mondjuk idővel pont jól jöhet egy low-profile VGA), illetve egy LC-1340mi, benne az AM1-es(Athlon5350) htpc-mmel, illetve még a törött tetejű Zalman M1. Tudom, lassan hoarder vagyok, de nem tudtam csak úgy kidobni és közel eladhatatlan, majd egyszer valami lesz vele...Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka...
Hozzászólok Aktív témák
ph A 7 nm-es GPU-val felvértezett, belépőszintre érkező VGA hűtése 10 cm-es ventilátort kapott.
- PlayStation 5
- Laza koronavírus topik
- TP-Link WR1043ND router
- Gyúrósok ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- [Re:] EVGA GTX 780 SC ACX
- [Re:] Zotac GTX 780 amp! OC 384bit 3gb
- [Re:] Wear OS órán dolgozik a Samsung is
- [Re:] [zszaboo:] Eladó Asus RX 5700 8GB OC BONTATLAN! 3 év garival!!
- További aktív témák...
- MSI GTX 1060 6GB GDDR5 Gaming X Eladó!
- Beszámolok Videókártyát, telefont, konzolt! Playstation 5 Bontatlan / Ps5 (digital/lemezes) 20game
- NOTEBOOK-ok jóÁRON 17" HD+ • tanulás • média • iroda • i5 AMD • 8GB • SSD • HDD • akku • szinteÚJAK
- LG 34WK95U-W (5120 x 2160 5K, Display HDR 600, Nano IPS, ThunderBolt 3.0, DCI-p3 98%, USB-C)
- Nintendo switch lite türkíz GARANCIÁLIS
Állásajánlatok
Cég: Andrews IT Engineering Kft.
Város: Budapest
Cég: Wellness Gate System Kft.
Város: Budapest