Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- [Re:] Az indiai játékosok felvették a kesztyűt a skalpvadászokkal szemben
- Crash üzenet a játék előtt.
- ZIDOO médialejátszók
- [Re:] Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- [Re:] Árlistákat hozott a tavaszi szellő
- [Re:] Bővül az ARCTIC Alpine sorozat
- [Re:] Profiknak készültek az új AOC monitorok
- Melyik tápegységet vegyem?
Hozzászólok Aktív témák
-
Viszpi
tag
Nah akkor még1x.. lehet éjjel nem kéne írkálni már tizenpáróra meló után
Egy szimpla új, hiányzó codec telepítése hazavágott több másikat, az UHD videók lejátszása akadt, ami előtte gond nélkül ment. Leszedtem raktam másik-at ugyanaz. Ekkor engedtem el a dolgot. Egyébként meg van olyan hogy videót vágok, és amíg megy a háttérben addig nézek valamit, szóval lehet egyszerre encode és decode is akár... persze az is igaz, amit írtál, hogy ez nyílván nem széleskörű HTPC igény... de engem péládul felidegesített rendesen, hogy addig kb 10-20% GPU usage mellett 4K tartalom gondélkül futott aztán meg 100% GPU terhelés és akadt, miközben a CPU-t meg nem használta ki semennyire, ami nagyon gáz, hogy ilyet is "tud" ... szóval jó a GPU-t használni kódolásra meg dekódolásra, de bele lehet futni gixerekbe a sok codec és formátum miatt...[ Szerkesztve ]
Ryzen 2600, 2x 8GB RAM, 250 GB samsung 850 EVO
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ph A 7 nm-es GPU-val felvértezett, belépőszintre érkező VGA hűtése 10 cm-es ventilátort kapott.
- Telekom mobil szolgáltatások
- [Re:] LEGOLCSOBBAN ! CSAK A HÉTVÉGÉN ! Új, Hivatalos Magyarországi Playstation 5 (Lemezes 2 év Garancia) !
- Bugok @ PH! lapcsalád
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- Windows 10
- Diablo 3
- [Re:] Honda e menetpróba
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- DIGI internet
- [Re:] iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- További aktív témák...
- Acer Aspire V5-471 Alkatrész
- Intel i3-9100F Quad-Core / GTX 1060 6GB / 16GB DDR4 / 256GB M.2 / 500GB HDD / CoolerMaster 500W
- DJI Osmo Mobile 2 + táska, kiváló állapot, INGYEN FOXPOST v FUTÁR
- Predator Helios 300, 17,3", 240Hz, 100%sRGB, Gari : 2024 december végéig (gyári Acer)
- Palit GeForce RTX 3060 Ti Dual OC 8GB GDDR6 2023.12.-ig alza gari
Állásajánlatok
Cég: ELPRO Systems Kft.
Város: Budapest
Cég: Midori Global Consulting Kft.
Város: Budapest