Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • keldorpapa88

  félisten

  Beteg én is ritkán vagyok, olyan két évente egyszer fázom meg. Influenzás meg például nem is voltam még, 40 fokos lázam sem volt, azt sem tudom milyen érzés.
  Én antibiotikumot szedtem már be, de egy kezemen meg tudom számolni mennyit szedtem be a 24 évem alatt.
  Szteroidot is először adattam volna be, de hála isten nincs rá szükség. Tavaly ki sem tudtam fújni az orrom, be kellett tömködnöm papír zsebkendővel az orrom. :DDD A szemeim is vörösek voltak. Idén csak tüsszögnöm kell folyton és csavarja az orrom, hála istennek úgy látszik ennyivel megúszom. Mondjuk a múlt év annyiban volt elviselhető, hogy csak 2 hetet voltam itthon, 3 hetet külföldön voltam, ahol semmi bajom nem volt, mintha január lenne.
  2012-t viszont végig dolgozom így erről sajnos szó sem lehet, bár egy hetet voltam nyaralni úgyhogy ennyivel könnyebb, mediterrán éghajlat plusz sós tengeri levegő igazi megváltás volt.

  Szteroid: Azt mondják 1-2 alkalomtól nem lesz problémád. Az sem egészségesebb egyébként, hogy az orr-száj nyálkahártyád egy-másfél hónapig be van gyulladva. Ilyenkor kérdés melyik a jobb, lenyugszik az immunrendszer szteroiddal, vagy kínlódsz az hevessége miatt allergiás tünetekkel.

  Szerk.: Gyorskajának nincs sok köze az allergiához, nálam 3 évesen regisztrálták, azaz 21 éve. Akkor nem volt itthon még McDonald's meg BurgerKing.:D Tartósítószer lehet a kiváltó ok, de inkább a légszennyezettség, fogamzásgátlók (szülők) egyéb dolgok válthatták ki. Fene tudja, de az biztos, hogy 100 éve nem volt ilyen még.

  [ Szerkesztve ]

  "There are no other Sith. There never will be, except for us. One Master and one apprentice; one to embody the power, the other to crave it." — Darth Bane

Hozzászólok Aktív témák