Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Új AGESA-val reagált a Ryzenek leégésére az AMD
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung QN95C: teszten a csúcs Neo QLED tévé
- Milyen videókártyát?
- Nagyot szólt az Apple WWDC 2023
- Socket AM4
- Garmin Edge 840: mindent bele!
- Computex 2023: így építed a jövő PC-jét – a Cooler Master szerint
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
lordEVO
tag
Nekem fel van telepitve vagy 8 Series X/S optimized jatek az eredeti storage-ra es meg mindig van vagy 400-450Gb helyem. Nem latom sok ertelmet meg, hogy vegyek tarhelyet. Max torlom a jatekokat amiket mar kijatszottam. Kesobbiekben biztos vagyok benne, hogy kapni fogunk combosabb meretu jatekokat, ahogy haladunk elore. Na majd akkor esetleg kelleni fog.
-
Baltazár123
senior tag
Pont most néztem ismerősnél, hogy 5 éves XO-ja van és azt mondja elég neki, pedig fenn van mind a 4 horizon meg talán még 2 forza is és ezek mellett is játszottak mással is.
A titkuk annyi, ahogy elmondta, hogy egyszerre csak 1 játékkal játszanak, az autóversenyzés mellett. Most kezdett csak gondban lenni, hogy jön a FH5.
Van akinek meg a 2gb se volt elég, mert párhuzamosan játszott sok játékkal.
Minden esetre az árazással nem szívbajozott a seagate[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
veterán
válasz
Baltazár123 #3 üzenetére
Még az nem mindegy, hogy valaki lemezesen vagy digitálisan veszti meg a játékokat, egy-egy játék lemez változata feltelepít ~100MB, addig egy GTA 5 telepít ~100GB-t!
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Azért csak van egy nagy előnye a PS5 megoldásának is. Méghozzá az, hogy abba teljesen szabványos M.2 SSD-t lehet pattintani bővítés gyanánt. Én a plusz 2 TB-ot azt úgy oldottam meg, hogy a hardverapróról vettem bele 65 ezerért.
<-ƘƘ->
-
-
Arminocska
csendes tag
Alzán már listázzák a 2TB-osat 148 690-ért. Nem látom a fantáziát az árazásban. Kicsit rádobok és kijön egy Series S + 512-es kártya (hálóba FullHd tévéhez inkább venném, vagy berakom a gyerekhez Home-ba), nappaliban 4K-n meg eldöcög az X.
X-an fent van vagy 20 játék. Mondjuk a Metal Slug is, meg a Contrák.
Nem mondom, hogy nem volt olyan, hogy le kellett törölnöm valamit, de akkor megnézem, hogy melyikkel nem játszok, az lecsó.Amerikában biztos megveszik a dagadt gyereknek karácsonyra. De a magyar elgondolkodik, hogy kell-e ez nekem. A másik kettő sem áll jól ár-érték arányban.
Bár ezeket úgy reklámozzák, hogy sok jó minőségű filmet tárolhatsz rajta. Ezt megint nem értem, hogy melyik nemzet melyik elba*szott gyermeke vesz/vetet JÁTÉKkonzolt filmek "tárolására"???
"Nem a munkaórát fizeted meg, hanem a gépesített szaktudást, amit el kellett sajátítani és áldozni rá."
-
kilua
senior tag
válasz
Carlos Padre #7 üzenetére
Vagy switche van, megszokta hogy beteszi a "kazettát" és játszik ahogy egy konzolnak működnie kell
[ Szerkesztve ]
-
Solten
addikt
Bar meg siman elferek a SS-en, egy 512-es johet majd akcioban (Fekete Pentek v. ilyesmi).
[ Szerkesztve ]
Saor Alba
-
A.tessz
senior tag
válasz
Arminocska #8 üzenetére
40 ezerért vettem az 1 TB változatot, igaz nincs rá garim. Amerikában 50-60 között van normál bolti áron. Nevetségesek az itthoni árak....
-
Balika911
félisten
Ez a külső cucc számomra ártól függetlenül is gagyi. A PS5 is megéri a pénzét ahogy a burkolatot kell leszedni, mégis sokkal inkább az. Azt ki is bővítettem, az XBOX-ot nem fogom.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Seagate alulról és felülről is kiegészítette az eddigi 1 TB-os modellt.
- Politika
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Kitört az Amazonnál a dolgozói klímabotrány
- Android szakmai topik
- Apple asztali gépek
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Új AGESA-val reagált a Ryzenek leégésére az AMD
- További aktív témák...
- SK Hynix PC801 2TB M.2 NVME PCI-E GEN4 x4 - Brutál gyors - Read-Write 7000-6500 MBs - Eladó!
- IBM M5015 512MB RAID vezérlő + 2 Db SFF-8087 kábel (50CM) - 8 HDD köthető rá
- BESZÁMÍTÁS! Akár az ÚJ 4TB Western Digital RED 3,5 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 4TB -os 2024.05-ig garanciális Toshiba asztali HDD (több db-nál kedvezmény) és 1db 500gb-os Seagate
- SK Hynix PC711 1TB M.2 NVME PCI-E GEN3 x4 - Több db - Read-Write 3500-3200 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest