- Vezetékes FÜLhallgatók
- Hobby elektronika
- Apple notebookok
- Civilizációkat hozhat létre az új AMD Software
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Még mindig rengeteg Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
meakín
csendes tag
Eleg gagyi forma, oldalt a 2.gombot lehetetlen elerni es tul lapos, mondjuk ár érték aranyban nem olyan rossz, de inkabb x7est vennek.
PTR.
-
primalfear51
újonc
nyunyu-nak igaza van, a Gigabyte GM-6580 is jobb ettől ez a gaming bundle valami nagy parasztvakítás,
semmi más, kár hogy Spawn-t nem lehet kapni már eu-n. viszont ennek a devastator-nak a szenzora érdekelne, ha már elkérnek érte 4-5ezer forintot. az idegesítő kék backlightról ne is beszéljünk. -
Pixelmaster
tag
125 Hz-en nincs gamer egér, FPS-hez semmi kép és PONT.
-=The digital artist of the darkside=-
-
nyunyu
félisten
Ami minden feluleten uzemel, az a mechanikus eger, csak nem valami pontos.
WTF, Razer japan Omront hasznalt a 2000dpis asztali szkennerukben 15 eve?
Kaaar, hogy a baromi kemeny szeriat, nem a mostani egerekben szokasos puhat.[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
OutsideR
aktív tag
Zsíros felületen a mechanikus (golyós) egér sem üzemel. Vagy pl a nap felszínén sem, sőt ott a trackball sem
-
Norb€€€
aktív tag
válasz
tha_answer #84 üzenetére
Normális használat mellett nincs különbség.
A laseres kb. minden felületen üzemel (csillogó, üveg, stb), de ki az, aki üvegasztalon, vagy tükrön játszik.
Illetve nagyobb DPI felbontásra képesek, viszont szerintem 2000 DPI felett nem sokan használják az egeret. -
w333
félisten
Én inkább egy ilyen Zalman -t vettem, itt a specifikáció róla
Teljesen elégedett vagyok vele, nagyon minőségi matt selymes tapintású (nem recseg / nem ropog) nagyon pontos és jó az optikai érzékelője, nagyon kényelmes a fogása és szép dizájnos, én már több mint 3 hónapja használom, egyszóval tényleg tökéletes
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
OutsideR
aktív tag
válasz
tha_answer #75 üzenetére
Az egér nem lézeres, sima ledes optikai viszont nem piros ledes mint a régi optikai egerek hanem infrás. Az egér hátát megvilágító kék led fénye viszont átszűrődik az optikán így ha megfordítjuk az egeret az optika kéken világít.
Ami a görgőt illeti ebben az egérben ez nem dönthető, 1db kapcsolója van ami a lenyomást érzékeli csak. -
Norb€€€
aktív tag
válasz
tha_answer #78 üzenetére
Az az "infrás"
-
dezs520
senior tag
...nagyon béna vagyok helyesírásból,épp ezért pironkodva szólok(ha még nem tette volna meg más)
"Érdekes, hogy ez a szokásosnál előrébb van, így nem a hüvelyujj tövét, hanem az ujjbegyet támasztja."
...egy "k" betűt mindenképp megérdemelne a cikk,mert így kicsit félrehalható....
[ Szerkesztve ]
-
Norb€€€
aktív tag
válasz
tha_answer #75 üzenetére
Optikai, viszont a megszokott piros helyett kéken világít, bár az szerintem csak a dizájnt megvilágító led átszűrődése.
[ Szerkesztve ]
-
tha_answer
őstag
laseres egér vagy infras?
-
Freiherr
őstag
A görgője?Itt van nálam,és dönthető,szóval nem értem,nálatok mi van.
Back to the future
-
Xero
nagyúr
Az eredeti minősége is kérdéses. Nálam kb két hónap alatt hullott el. Azóta egy Zowie-t használok és már elsőre összerakottabnak érződik. Arról nem is szólva, hogy nincsen annyi bazári körítés hozzá.
De majd ha valamelyik eléri az IME3.0-m üzemidejét (12-3 év), akkor leszek hajlandó fejet hajtani csak és kizárólag.
-
duc
aktív tag
Láttam már pár egeret szétszedve... ez ránézésre hozza a leghulladékabb kínai minőséget. 125Hz meg gémer mi? Mer kéken világít...
üdvöske, redmondi óriás, tetszetős, rendre, légkavaró, akár, megoldás, kicsike, ipar.
-
Freiherr
őstag
"Görgőjén alig érezni az egyes lépések közti váltást, az alatta lévő gomb kicsit nehezen járt, oldalra pedig nem dönthető."
Téves információ,dönthető a görgő.
Mondjuk az én kezemhez nagy,az előző MX518 sokkal kényelmesebb fogású volt.[ Szerkesztve ]
Back to the future
-
Sikerült. Az eszközkezelőben töröltem a HID-compliand device-ot, amikor abban az USB-ben van az egér, amit elrontottam. Olyankor amúgy ott az a sárga jel rajta, hogy valami nem jó és 19-es hibakódja van. Szóval azt töröltem, aztán újrakerestettem vele a csatlakozó eszközöket (felül a müveletben) és most már megy ugyanúgy. Remélem mást nem b.szott el a registryben, amit nem vettem észre.
-
Ejj, ennyire nem fogy ez a fránya rágcsáló?
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Reggie0
félisten
Nem csak az ilyen. En a G500-amban akartam az optikai szenzort kicserelni, mivel az ment tonkre. Rendeltem egy ugyan olyan tipusut farnelltol, majd mikor megjott konstataltam, hogy a boltinak 2-vel tobb laba van, mint ami az egerben van. A tipus megegyezett, csak egy alszamozas tert el. Valoszinuleg egyedit rendel a logi az avagotol.
[ Szerkesztve ]
-
Elég nagy ezeknél a selejtarány. Pont ez volt nekem is a problémám. Én egyben vettem a billentyüzettel és az egér görgője, ha hátrafelé forgattam, akkor minden teljes fordulatnál megakadt. Nagyon szorosan van a ház ráillesztve a görgőre és egy helyen egy leheletnyivel vastagabb volt a gumi. Először gondolkoztam, hogy elég lenne késsel lefaragni, de mondom, fene hát mégiscsak új termék. Így visszaküldtem garanciával, ami azért volt gáz, mert így a billentyüt is küldeni kellett. Egérből volt pótom, de bill.-ből nem. Na mind1, kicserélték, és most már semmi probléma.
-
-
foka
aktív tag
Volt munkahelyemen a volt kollégám vezetéknélküli Logija hozta a tipikus duplakattintásos hibát, nekiálltunk kapcsolót vadászni bele. Még az elektronikai szakboltokban se lehet hasonlót találni, valami elferdült lábú smd-s mikrokapcs. van benne, nehogy má megjavíccsa a parsztja!
Nekem az ilyen olcsó designer cuccokban nem mindig van bizodalmam, néha egyértelműen kiviláglik, hogy csak a kinézete a jó, a beltartalom átlag alatti (értem ezalatt a selejtarányt és a tartósságot). Néha egy egy kifejezetten olcsó vacakkal jobban járhat az ember.Mondom ezt úgy hogy RAT 7-em van (kellene is ragasztani az oldalsó menetes orsó tartóbakját).
Üdv: Fóka
-
LorD_ARmES
tag
2 eve nyuzom a Sharkoon Fireglider (Flame) valtozatot. 7k volt, laser, sulyozhato, sajat belso memoriaja van, jo a fogasa, tartalek tappancsokat adtak, szovettel bevont kabel. Szin allithato a DPI gombhoz, amivel lehet tudni, hogy hol tartasz.
Jatekokban nincs vele gond a software miatt, mert mindent megold hardware szinten.Szerintem az osszes eger halala a utility progi, amit fel lehet rakni hozza. Ezt megflasheli es viheted barhova, barmilyen gepre.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=LorD_ARmES
-
$p@rr0w
őstag
"Gyors rántásoknál (ami az alacsony érzékenységgel játszókra jellemző) viszont itt-ott megakadt a móka"
Ez így kuka egy fillért nem ér, fel sem tudom fogni hogy képes valaki pénzt adni érte...
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
FeRRaR1
őstag
Én is olvastam, hogy már nem bírnak annyi klikkelést azok a kapcsolók, mint régebben, szomorú ha tényleg így van, pedig én is szemezgettem, mert asszonynak kellett volna valami normális egér, mondom megkapja az én régimet, és veszek egy új DA 2013-at, igazából magamtól a büdös életbe nem gondolkoztam volna a cserén, gumis már az oldala is, ami az egyetlen szó szerint is kézzel fogható előnye lett volna, de letett róla, már elvan tapi padon is, úgy hogy marad az első generációs DA ameddig ki nem fekszik
De már most maradéktalanul elégedett vagyok, hihetetlen jó vétel volt.
-
Norb€€€
aktív tag
Én kb. 1 hónapja nyüstölöm, és elég vicces, hogy elsőre sikerült egy gyári hibásat kifognom, aminek a görgőjével volt probléma, de rögtön kicserélték a boltban.
Nem vagyok nagy játékos, néha napján leülök 1-2 órát BF-ezni. FPS-en kívül amúgy is a kontrollert preferálom, éppen ezért nálam relatíve sokáig megmarad egy egér. Kíváncsi leszek ezzel mi lesz.
Engem a kinézetével vett meg kilóra, meg hogy ilyen olcsó. Az előző tenyérbesimuló egeremhez képest kicsit furcsa volt ez az "éles" formaterv, de persze mint mindent, ezt is meglehet szokni.
Ami kifejezetten zavar, az a két oldalsó gomb, nagyon előre vannak csúsztatva. Míg a hátsót pont eléred, az elsőhöz kényelmetlenül ki kell nyújtanod a hüvelykujjad, vagy fogást kell váltanod, és esedékes, hogy mind a két gombot lenyomod véletlenül.
Az anyagminőségre nem panaszkodom, igen kellemes műanyagból készült (csak az alját ne nézegessük
).
Magamfajtáknak ajánlom, akik megunták ugyan azt az unalmas formatervet követő pocokokat, de 5 ezernél többet akkor sem képesek kiadni egy ilyen dologért, ha kést szorítanak a torkához. Gamereknek nem, ők biztos falhoz b*sznák, mert hát profinak néz ki, de ez egy hótközönséges rágcsáló.
Ja még valami: Ha nem matt a monitorunk, és általában az előtt van az egér, akkor egyes szögekből nézve biztos megtaláljuk kedvenc háziállatunk légbeömlőiből áramló kék fény tükörképét a képernyőn (aminek egyébként nem tudom mi értelme van, ki a franc nézegeti az egér elejét).
[ Szerkesztve ]
-
sultansmith
senior tag
Ennyi pénzért pontosan ennyit is illik adni.
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
deja vu
addikt
1-2 hónappal ezelőtt volt még Pöstön az egyik MM-ben 13-ért pár darab G400. Annyit még megér, a 20 körüli ár viszont tényleg irreális amikor évekkel ezelőtt 9 ezer volt.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
4Pac
csendes tag
Mai nap érkezett meg, eddig semmi negatív véleményem nincs róla, teljesen meg vagyok vele elégedve.
Nade jópár hsz. -el visszább olvastam, hogy akaratlanul menyomja az illető az oda- vissza gombot, de sajnos nekem is mindig rátéved az ujjam.
-
tixem
addikt
Hát ez valami borzalom
Nem bántam meg, hogy g400-ért kiadtam ennyi pénzt, a többi ami eddig volt fél évnél tovább nem bírta.
Vennék még egyet, de egyrészt alig kapni már, és az ára is elszállt, a g400s meg még továbbra sem árasztotta el az országot. Csak tudnám miért, pedig már egy ideje piacon van.
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
deja vu
addikt
Pedig van igazság abban amit mondott, a mostani Deathadderekre meg a többi Razerre elég sok panasz van. Már nem egy ajánlott márka, sokan szarozzák nem alaptalanul mert 1-2 év alatt bekrepálnak sokszor. Nekem most Taipan van, de legközelebb Zowie-t veszek, vagy ki tudja. Azt mondják a Logi sem a régi, nekem 5-6 évig simán elmentek a játékos egerei, manapság már nincs ilyen.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
FeRRaR1
őstag
Azért ilyenekkel nem dobálóznék, 8 éves a Deathadderem, és túlélte a nagy Css korszakot, CoD korszakot, most csak kocajátékosként Tf2 néha, de soha gondom nem volt vele, bárhogy rángathattam lekövette, első napja óta hibátlanul üzemel, pedig nem keveset kapott, már a 3. gépemre van rákötve megvétele óta.
Tömeg gyártás van, bármelyik márkánál találni fogsz selejtet.
Madn!ght
Persze, nyilván silány vacakok, csak feltűnt, hogy ilyen pofátlanul másolják...
Ahogy fentebb írtam lassan egy évtizede szolgál a DA, ami szerintem rettentően sok, főleg amennyit az első 4-5 évében játszottam napi szinten rengeteget, verseny szerűen is.[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
-
Findzs
addikt
a siklás biztos fog javulni ahogy kopik fényesedik kicsit a talp
egy próbát megérneúgy látom ebben is van súly, de nem értem minek?
egy régebbi egerembe is volt logi mx400 és miután kivettem sokkal komfortosabb lett az egér használata
most egy logi 318 -ast használok a melóhelyen persze abban is volt súly, de nem sokáigsajnos az otthoni g400 -ban nincs súly szétszedtem mikor megvettem nehéz is volt mindig
most egy g400s van ami szintén nehéz de mivel a g400 -ba sem volt súly gyanítom, hogy ebben sincs"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Madn!ght
addikt
Nem általánosítok, csak a konkrét típusra céloztam. Nekem csak Diamondbackem, Deathadderem V1 volt eddig, most pedig Deathadder Black Editiont nyúzok. Semmilyen minőségbeli kifogásom nem volt egyikkel sem, pedig nem kevés óra quake 3, CoD, Battlefield volt mindháromban.
Csupán arra kívántam rámutatni, hogy 6 évet szvsz egyik belinkelt példány sem élt volna meg a kezeim között annyi használatot követően, pedig én általában vigyázok a dolgaimra.
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
Valamiert nem engedte direktbe linkelni ezt a kepet.
Aha, tul hosszu volt a link, es csak az elejet sikerult kijelolnom.Ranezesre sem a felhasznalt alkatreszek, sem a forrasztas minosege sem elsoosztalyu.
Kiprobaltuk szonak meg ugorjatok neki megegyszer, masodszorra is sikerult elirni
[ Szerkesztve ]
-
-
Madn!ght
addikt
Volt plazmám 1-2 évig, de nekem túl lapos volt, illetve oldalt a gumi kényelmetlen volt számomra. Egy Deathadderre váltottam, ami 6 év után múlt évben adta be a kulcsot. Fogásra azóta is az az etalon számomra, így egy Black Editiont vettem utána. Igaz, hogy nem olcsó (17k), de pár évre ismét le van tudva.
-
hoffman_
nagyúr
panasz nincs rá igazából, csak gondoltam hátha. de olvasva az itteni pár hsz-t elég hamar letettem róla. nem nekem lenne, én egy második generációs Diamondback-el tolom, nincs egér a világon, amire lecserélném 6 év után sem
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Madn!ght
addikt
Így a felhasználói tapasztalatok alapján én nem cserélném.
11 éve vettem egy MX500-at, mikor még újdonságnak számított. (megjegyezném akkor is már 15k-t fizettem érte) Nem jött be a fogása, de nem is volt szívem túladni rajta, így nekiadtam egyik munkatársamnak. A mai napig használja, WoT-ot és egyéb FPS játékokat játszik. Elmondása szerint mikor felqrja a játék azzal veri az asztalt () de még mindig hibátlanul teszi a dolgát. Na itt kezdődik a minőség.
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
öregedő, lassan 6 éves MX518-at érdemes vajon lecserélni rá?
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
HANDO88
senior tag
Egész rövid idő alatt megszoktam a fogását és ennyi idő kellett pont a bal klikknek is hogy tönkremenjen.
Vagyok aki voltam,leszek aki vagyok.
-
adamka16
őstag
Értem én, de egy gamer nem egy egéren fog spórolni. Most az, hogy ennek "gamer" kinézete van egy dolog, viszont egy otthoni netezős, filmnézős emberkének lehet, hogy már ez is prémiumabb mint az olcsó egerek.
Ettől feljebb meg tényleg olyan rágcsálók vannak amikhez az ember nem is mer hozzányúlni olyan rondák. -
Lomha 8V
addikt
Jó kis cuccnak tűnik. lehet, hogy beruházok egyre a munkahelyi gép mellé. Az öreg, "fapados" Logi már kicsit viseltes.
-
bolygo85
tag
Üdv saját tapasztalatból ez az egér egy ipari hulladék! azzal leplezik a gyenge minőséget hogy jó a formaterve!
pl: hangos a kattintás,silány érzékenység.
Használtan jutott hozzám egy de kb 20 percig használtam utána a kukába landolt hatalmasat csalódtam benne
Vive cum honore, mori cum gloria!
-
FeRRaR1
őstag
Most viccből megnéztem, nekem 2006 óta, tehát 8 éve 1000 Hzn megy a razerem...
Oké hogy ez csak 5000,- körül van, de ennyiért nem hiszem hogy ezt venném (biztos nem) -
huszar90
aktív tag
4 ezerért nekem korrektnek tűnik...
-
nyunyu
félisten
Cimben szereplo "kirpobaltuk" elirast javitsatok.
-
nyunyu
félisten
Gamer egereknel az kontraproduktiv lenne, hiszen tavcsovessel kempeles kozben annyira lelassulna az eger, hogy a celpont felbukkanasanal tizedmasodpercekbe kerulne, mire egyaltalan eszrevenne, hogy megmozditottad.
Ez jol megfigyelheto a wireless egereknel, hiszen azok eleg aggresszivan takarekoskodnak az elemmel/akkuval, nem jaratjak allandoan teljes sebesseggel a szenzort.
[ Szerkesztve ]
-
adamka16
őstag
2 hete használom, de én 90%-ban csak jót tudok róla mondani.
Ami számomra negatívum, bal oldalon a fel-le gombok baromira feleslegesek nekem, de akaratlanul is benyomódik ha hirtelen jobbra viszem az egeret.
Másik ami zavaró, hogy ha kikapcsolódik a gép, usb-n továbbra is kap tápot és ugyan olyan erősen világít mint mint bekapcsoláskor. Ez akkor jól jön ha részegen sötétbe támolyogsz a szobában, de amúgy elég zavaró mert erős fénye van. -
nyunyu
félisten
Ennel meg a 2k HUFba kerulo Logitecheknek is komolyabb elektronikajuk van, max nem vilagitanak.
-
Nekem is ilyen egerem van, nincs vele problémám. Igaz, hogy elég méretes jószág, nem is túl csendes, de brutál kinézete van, és imádom, hogy mindenhol cserenkov-kéken világít.
-
Blindmouse
senior tag
Hát szerintem "az elég jó egér" állítás nem igazán állja meg a helyét. Szerintem katasztrófális, hangos, buta, és valahogy kényelmetlen a mozgatása, lehetetlen helyen vannak az előre vissza gombjai. Munkahelyen van egy RX250-esem, az fényévekkel jobb harmadáron.
3440x1400@120Hz #ultrawidemasterrace #gloriouspcgamingrace
-
Madn!ght
addikt
Registry fájllal nem próbáltátok belőni az 500 Hz-et?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Egy rövid mustrán a kedvező árú gamer egér, ami a Cooler Master Egérmodding Verseny alanya is lesz egyúttal.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest