Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • nexplo

  senior tag

  Bocsáss meg de én kis hazánkat vettem alapul. Magam körül ezt látom. Mi csak kullogunk a világ után :)
  Nekem ez a példám. Hiába adnál nekem is pl 8K tv-t a hajamra kenném jelen pillanatban.
  Egy pár éves csúcs készüléken miért lesz rosszabb a kép FHD-ban mint egy mai közepes vagy lassan belépő szintű készüléken? :U Ezt kifejthetnéd nekem :)

  Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)

 • hardverlog

  tag

  Dehogy szebb az FHD tartalom..ez tutti fix nem igaz....egyetlen ismerősömnél sem volt szebb a kép vitt FHD anyaggal, mint nálam....talán a top 4K modelleknél nem így lenne, de mindenkinél alsó vagy középkategóriás 4K van csak körülöttem.

  Másik, hogy én speciel nem konzolozok, nem is fogok, ergo nálam ez az indok is kilőve.

  Netflix meg baromi nagy biznisz tényleg havi 2-4 ezer Ft-ért..ha van letöltés FHD-ban máshogy ingyen.

  Szóval meg lehet erőszakolni ezt a 4K-t, hogy kell, de nem kell valljuk be, ha valaki nem konzolozik, hanem csak kábel tv adásokat néz (híradó, élő műsorok, sportközvetítések stb.) és néha egy-egy filmet letölt.

  Én egyelőre ezt látom...sőt, azt érzem, hogy az FHD egy olyan szint, ami már egy átlag felhasználót kielégít..azaz arra kell törekedni inkább, hogy a kábel tv adások mindegyike ez legyen mondjuk és ne arra, hogy legyen 30 db FHD mellett 1-2 db 4K, de a többi 50 meg SD...Annál sokkal jobb, ha 100 DB FHD van és nulla darab 4K, mert az FHD már kielégíti egy megfelelően jó minőségű tv-n a nem konzolozó népet.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák