- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali médialejátszót?
- RAM topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
- Októberi hardverjátszma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomassy00
senior tag
-
1dude
senior tag
Egy nullát le lehet hagyni mindről
-
törölt tag
Egészségére mindenkinek, ez már messze nem normális árazás.
-
Mikiller
aktív tag
Mennek le a VGA árak. Az alaplapoké meg fel? Mi történt itt? 40-50K között lehetett venni viszonylag jó alaplapokat. 5-6 éve a asus z270 prime 45K volt. Most 135K
-
törölt tag
Megint kerestem 250 ezer forintot, most épp azzal, hogy nem veszek ilyen ITX lapot.
-
atus72
őstag
wtf!?
-
törölt tag
Kellemes árazás.
Csak így tovább. -
Maelephant
aktív tag
Hát ez elmebeteg, el-me-be-teg. Eszem-fxxxxm megáll.
-
Televan74
nagyúr
Jók ezek az árak. Csak követik a konkurencia lapok árait. Ott is egy X670 -es lap 500-600$.
Konzol és Cloud Gaming! A PC Gaming -et meg ott hagyni a saját gödrébe amit a gyártók ásnak neki.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
koby11h
őstag
Úri mulatság lesz már ez kérem szépen!
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
törölt tag
válasz Televan74 #11 üzenetére
Pontosan, kell egy konzol 100-200 ezerért (ízlés szerinti színű), aztán vegye meg ezeket a lapokat, meg hűtéseket, meg vga-t (amin pontosan ugyanaz játszható, mint a konzolokon, akár 4k-ben is), meg 6 gigahertzes x86 zsákutcát az, akit még be lehet palizni.
Lassan az iMac olcsó még itthon is. LOL
[ Szerkesztve ]
-
2016-ban az ASUS Z170-A alaplapom:
Tavaly adtam el, amikor az MS kitalálta, hogy Windows 11, meg 7700K nem támogatottság stb.. váltottam laptopra. Úgy látom, hogy az alaplap gyártóknak, meg a CPU, és VGA gyártóknak is elment az eszük. Bár ha így is van rá kereslet, akkor nem nekik ment el...
Szerk: Egyébként Z690-es-ből 777K -s alaplap:
Aztán szimpla 3 év garancia, még nem is 5 év
[ Szerkesztve ]
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
háncsoló
csendes tag
" Szó bennszakad, hang fennakad, Lehellet megszegik..... "
-
monguz82
tag
biztos nincs április 1? aztacsűrdöndölőjitnekije
ZTE Nubia Z60 Ultra 16GB / 512GB Black --- Hell is Coming -- Xiaomi Pad 5 Pro 4G --- Mercedes CLK 500
-
Jacek
veterán
Heeee? 850 euro egy Hero
Múlt héten vettem 400 nettóért egy Z690 Hero-t boltból pfffff Mondjuk vissza küldtem -
Psychopeti
senior tag
Úgy tűnik hogy egy darabig biztos nem cserélek még lapot. Amilyen árakban vannak ezek is hát nem mondom... Szörnyű.
Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
Igaz, arra van. De a vicc, hogy már elavult, persze aki ezt megveszi, az minden évben cseréli a legújabbra... brutális veszteséggel adja el, de neki ez nem számít.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
"ROG Maximus Z790 Extreme – kb. 611 000 forint"
Nem is drága!◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
őstag
Na jó, már tudom mit nem veszek. Ritka beteg árak ezek. Még ha a 10 évvel ezelőtti dollár/Ft árfolyammal számolnék, akkor is elvetemült. Esélyes hogy a többi gyártó árai után végül marad a még nem olcsó, de még mindig jóval megfizethetőbb Amd és hello.
Apropó, a socket bending-et megoldották már, vagy ez is majd szépen hajlik? Mert ennyiért azt már kijavíthatták volna.izé
-
csendes tag
Ezek az árak a tudatos vásárlóknak azt üzenik, hogy szabaduljanak meg a tudatuktól.
Minden esetben a nagyobb fizikai erővel rendelkező ebnek van lehetősége a szaporodásra!
-
Mondjuk régen is volt amikor még 150 Ft volt egy $ és 240 Ft egy € 250-300K-s alaplap, csak most már ott tartunk, hogy azokat a lapokat (oké 10+ évvel fejlettebbeket, de az a kategória) 3x áron. Igazából a 10+ évvel ezelőtti lapok $ beli árait kellene ezekkel összevetni, mert itt Magyarországon erősen torzít a világrekordergyanús 27%-os Áfa + a roppant gyenge Ft ... nyilván ezt a két tényezőt leszámítva is dörgedelmes a különbség, de talán nem 3x lenne az eltérés, hanem csak 2x-es
-
-
Meridian
senior tag
Oké. Láttuk a prémium árkategóriát... és akkor most bemutatnák végre a megfizethetőt is - de azt a megfizethetőt, ami használható is?
-
mpierre
veterán
Parádés árak.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
kalampász
újonc
Akkor tisztázni kellene, hogy a "Prime Z790-A WiFi – kb. 170 000 forint" vagy a "Prime Z790-P D4 – kb. 128 000 forint" mitől is prémium.
-
gézu
őstag
A ROG Strix Z490-F Gaming-et 85k-ért vettem 2.5 éve,
a ROG Strix Z790-F Gaming WiFi meg kb. 250 000 forint.
Mit is mondana erre Palpatine? Good...good...If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
törölt tag
Kb 2 hónapja vettem giga z590 aorus pro ax-et. 49.xxxFt-ért. Boltból.
Most i7 11700K van bent.
Szerintem pár évig rá sem nézek a köv. genekre.
Ezek olyan árak, hogy PS5/XSX vagy gamer laptop kijön belőle egy combosabb GPU-val.Itt most tényleg ennyire drágák lettek az előállítási meg alapanyagárak vagy nem tudom.
Ugyan azt tudom elképzelni mint a 40es RTX-nél.
Itt is rengeteg beragadt, eladatlan készelt van még a 6xx chipsetből és azért ez az ár.
Hogy az emberek többsége ne ezt vegye. Hanem az előző gent.[ Szerkesztve ]
-
válasz #30604800 #13 üzenetére
Ja, csak nem mindenre alternatíva a konzol. FPS-re bleh, RTS meg pl. nincs is, szóval aki ezekre pályázik az újgenből, annak nem sok választása van.
Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.
-
Victorio
aktív tag
És közben a gyártók meg sírnak, hogy zuhannak a DIY PC alkatrész eladások.
Na, vajon mi lehet az oka?Hiába nem szereted, - mondta a Macska - itt mindenki bolond. Én is bolond vagyok. Te is bolond vagy. Honnan gondolja, hogy én bolond vagyok? - kérdezte Alice. Ha nem volnál bolond, - válaszolt a Macska - nem jöttél volna ide.
-
Csabis
aktív tag
Azta rohadt életbe.... 600 ezer egy alaplap.. ?! WTF..
Nem kicsit túltolták a szekeret.. több mint 4x feláras lett kb
Z590 lesz plafon kb .. ha lesz .. mert kb Z370 deszkámat sem tudom Z390re cserélni mert kb nem találok.. és mire tudnék szerezni nincs.. -
pigatt
őstag
Mit szívnak ASUS-éknál???
A Strix-A DDR4 210.000??? Néhány hete vettem ugyanennek a lapnak Z690-es változatát 127.000-ért itthon, és egy ilyen szintért már az is sok!
Itt nagyjából a normál érték 3-4x-esére van emelve minden!i9 / 4080 / 32"
-
Dr. Akula
félisten
Van már hozzá való ATX 3.0 SFF táp is?
-
nagyúr
Az kemény, hogy pl a Z790 STRIX-A dupla annyi lett mint amennyiért én a Z690 STRIX-A-t vettem
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Freiherr
őstag
Jóisten, mi folyik ebben a világban?
XXX
-
tomcat78
őstag
......................................................................................................................................................................................................................- Itt kerestem a megfelelő szavakat..... Mindjárt veszek is vagy hármat a legdrágábból, nehogy elkapkodják előlem....
Ja, és a konzol tényleg sz@r fps-hez...."Adjatok hatalmat, hogy elvehessem tőletek. Rakjátok a fegyvert a szátokba, aztán lőjetek!" Tkyd...
-
Fred23
nagyúr
Napra pontosan 4 éve vettem egy B450-es ITX-es lapot 42-ért, ami most az arukereso.hu-n legolcsóbban 61k. Ha új ITX-es lapot szeretnék... -nem szeretnék.
-
válasz #30604800 #44 üzenetére
Legújabb Total War, AoE 3.
"FPS-re kiváló a konzol, meg kell tanulni lőni."
X'D
Okkké. A paradoxonodat félretéve azt hiszem, egy egészen picikét mást várunk a műfajtól.
[ Szerkesztve ]
Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.
-
icp1970
senior tag
Huhh ezek nagyon kemény árak. Erre azért nem számítottam.
-
jozsef8
aktív tag
Brutális árak... Luxus lett teljesen a PC gaming teljesen. Jöhet a konzolok kora
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Patriot Viper Steel 16GB DDR4 3600MHz PVS416G360C4K
- ASUS TUF GAMING Z790-PRO WIFI - Új, bontatlan 3 év garancia - Eladó! 97.000.-
- MSI Z170A Xpower Gaming (Titanium edition)
- HIBÁS Supermicro X9SRL-F alaplap hűtővel - posta az árban!
- 8GB (2x4GB) DDR3 1333 MHz RAM (Apple kompatibilis) - posta az árban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen