- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Fagyos hangulatú, Intel B860-as deszkák a Colorful receptje szerint
- AMD Strix Point platformra épül az AOKZOE közelgő kézikonzolja
- NAND flash NAS-ként használható mini PC jön a GMKtec berkeiből
- A Jonsbo legfrissebb kompakt házaiba Flex táp való
- Hobby elektronika
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
A vaskos ára ellenére is el tudnám fogadni. A DisplayPort jöhetne, bár lassan végre le tudom cserélni a Pascal GPU-mat valami olyanra ami HDMI felett is tudja a GSync-et. De hogy az egész okos TV menü rendszer nincs benne és tud rendes standby módot (plusz valószínűleg az ASBL sincs benne, vagy nem ilyen agresszíven), ezeket tudnám értékelni.
Tavaly március óta használok egy LG 48" CX-et vegyes módban (játék, média, rengeteg munka / programozás). Túl vagyok a 4000 órán (második hosszú kötelező pixel refresher megvolt pár hete), semmi burn in-t nem tapasztalok, direkt nem keresem igaz. (persze a tálca rejtés, cserélődő háttér, pár perc után feketére váltó kép beállítások mellett) Szóval én az OLED mint monitor dologtól már egyáltalán nem félek amúgy, sőt a következő is ez lesz, esetleg QD-OLED.
[ Szerkesztve ]
-
prolad
addikt
Hiába jó az Oled, az max az árat teszi elfogadhatóvá, ami szerintem rendben is van. Viszont hs ennyiért veszek monitor akkor elvárom, ne csak a panel legyen jó, hanem a többi szempont is, amit egyébként az összes másik monitornál figyelembe vennék. Ez pont emiatt kimarad, de remélem terjed az Oled, nagy szükség lenne rá. Csak jusson az egyedibb, szűkebb rétegeknek szánt megoldásokba is. Talán most, hogy a Samsung is beszállt, lesz belőle valami.
Csandi
Nem megoldható a matt Oled? Annyira romlana a képminőség? Az a baj egy ekkora kijelzőnél kellene valami mattítás, napközben nem akarnék emiatt besötétíteni vagy átrendezni a szobát és az ablakot eltakarni a monitortal. Egy TV-nél még megértem, de itt kell majs valami megoldás rá. Főleg, hogy még mindig gond a magas fényerő egyszerre nagy felületen.
-
sakal83
addikt
Újabb Oled hir újabb érvek hogyy miért nem jó
Tul van arazva, nem gorbe, nem 32:9 keparanyú, Gamer, drágább mint a TV, nagy, miert nincs kis3bb (van de akkor az a baj hogy dragabb mint a kifutó nagyobb)
És tovabbra is BEÉG!
Pedig 0:4 lett.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Kristof93 #15 üzenetére
Hajszálpontosan ugyanannyiba kerül, mint a tévés megfelelője.
(LG C2 - £1400 (48")) -
Kristof93
senior tag
Ekkora méretben már igazán lehetne hajlított, ha már monitor. Így semmi lényeges különbség a tvhez képest és 2x túl van árazva.
-
prolad
addikt
Nahát, végre sikerült DP-t tenni a TV-re. Legalább a kijelző matt, ha már az állítható talp nem fért bele?
Kihozhatnák ugyanezt 32:9-cel. -
FeRRaR1
őstag
válasz Dragon3000 #11 üzenetére
-
tag
Jöhetnének màr lassan a 27 - 32"-es oled monitorok.
Array Technologies Incorporated
-
FeRRaR1
őstag
Tavaly vettem. Idén jelent meg a C2, ami ugyan ezt tudja de PC-re jobb a C1, néztem teszteket ezt hozták ki. Illetve felfelé mennek az árak, így szerintem "jó vásárt" csináltam, persze így is drága de a monitor piac évek óta siralmas szvsz (Amennyiben nem hajlított, 4K kijelzőt szeretnél magas frissítéssel, nem elmebeteg mérettel)
JKJ420
Igen majd eldöntik, kíváncsi vagyok mekkora siker lesz. Egy DP csatlakozó meg egy szoftveresen túlhúzható 120 helyett 138 hz. Minimum nevetséges, de a monitor piac már csak ilyen egy ideje. Ennyiből a TV-nél ott az opció hogy PC vagy TV, távirányító, fut rajta egy operációs rendszer amit használhatsz ha kell, PC mód teljes támogatottsággal. Illetve Augusztusra ígérik, csak előrendelhető. Nem tud Dolby Visiont, egyedül az Anti glare bevonatnak van értelme, bár az én esetemben nem számít, nem napos helyen van.
Mivel ez egy fórum ezért a véleményemet írtam le, amit tartok. Monitor piac nevetséges és ez erősen túlárazott.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Nos ez egy megdöbbentően magas ár.
duree54
-
FeRRaR1
őstag
799 fontért vettem C1 Oledet, 120Hz, Free sync, G sync, minden ami kell. 5 év garanciával. Miben is nyújt ez többet hogy dupla az árcédula?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG ( OLED77G48LW) 195CM 4K OLED SMART TV ! 2024 UJ MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE55LS03DAU) 140CM NEO Q-LED FRAME 2024 MODELL! AKCIÓ!
- LG (OLED55B36LA) 140CM 4K SMART PRÉMIUM OLED TV 2024! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75LS03TAUXXC) 190CM Q-LED SMART FRAME PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ!
- Steelseries nova 7p wireless (BONTATLANUL) 2 ÉV GARI.Beszámitok!!