- Home server / házi szerver építése
- Milyen házat vegyek?
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hővezető paszták
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof
addikt
Marketingesek manapsag nem kepesek elszakadni az X-tol...
Ja mellesleg az elso 10nm-es Intel Apu-knak mar meg is szunik a driver tamogatasa
-
Fred23
nagyúr
-
sb
veterán
Kell bele az X. Attól menő. Fiatalos, vagány. Nemtom hogy mondják ezt, én már nem vagyok egyik sem...
Ezért Xe. És majd lesz maX. Aztán MaXX meg MaXXX. X, XT, XTX, GTX, RX.
Hasonló ez az RGB-hez, meglátod és ÉRZED, hogy kell neked mert ennél gyorsabb/keményebb/f*szább a világon nincs. Max ha világít... meg van rajta egy robotsárkány.Ti meg nevezéktanokról és logikus számozásokról beszéltek...
[ Szerkesztve ]
-
szabikopy
újonc
Szeretném jelezni a cikk írónak, hogy most is és egy korábbi Intel Evo- cikknél is félre értette a dolgokat. Attól, hogy egy OEM belerak a laptopjába egy nem inteles dedikált videokártyát pl.: NVIDIA MX450-et még nem veszíti el az Evo "plecsnit".
Meg kell nézni, számos gyártó bejelentett ilyen laptopot pl.: Lenovo Yoga Slim 7i pro. Evo brandinget kapott úgy, hogy lesz benne egy integrált Iris Xe és mellette egy MX450 videokari. -
Joz76
tag
válasz Geri Bátyó #8 üzenetére
Geri Bátyó +1: Ha ők ezt értik az egyszerűsítés alatt, akkor valamit nagyon félre értenek...
Joz
-
GodGamer5
addikt
Felőlem hívhatják ahogy akarják, csak mutassanak már végre valamit arról a bika Gpu-ról amit anno ígérgettek, meg szó volt Rt támogatásról stb.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
Bandit79
aktív tag
válasz [CS]Blade2 #6 üzenetére
Az lehet ,hogy te bszol rá, de most a legtöbb ember is ezt mondja , akik ez elött hőzöngtek , hogy nem lehet átlátni a nevezéktanonat. Úgy látszik mindegy ezeknek az embereknek , az a lényeg ,hogy lehessen morogni valamiért...
Szóval semmise jó, van kalapja - nincs kalapja...[ Szerkesztve ]
-
ddekany
veterán
Szerintem simán csak trollkodtak ezzel a felső indexszel, hogy ezzel felhívják magukra a figyelmet, de az OEM-ek elküldték őket a búsba. Persze MS továbbra is köröket ver rájuk név trollkodásban (Xbox Series X ).
-
Geri Bátyó
addikt
Az nyilvánvaló volt, hogy a DG1 egy fejlesztési név és nem is lett volna jó kereskedelmi forgalomba. Az Xe pedig felső indexel itt sem írható be.
A kérdés az, hogy mi a fene szükség van az Iris és a MAX nevezékre. Az Iris sosem terjedt el, mert alig volt termék vele, a MAX meg max. arra jó, hogy hülyét csináljanak magukból.
Mobilban nem lesz 3 változatnál több szerintem, de desktopon és szerverben sem. Simán lehetne Xe 1100-1900 és csókolom."Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
félisten
kíváncsian várom a z eredményeit, a leakek alapján nem lesz ez rossz Notiba ..
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
[CS]Blade2
addikt
Én b...ok rá. Most néztem meg feladatkezelőben, hogy HD Graphics 630-as van bent, fejből már nem is emlékeztem rá pontosan. Felőlem lehetne a neve Xe max ultra +++ 453, úgyis csak azt nézem, hogy mit tud, és az nekem megfelel-e.
Aki meg nem tud/akar utána nézni, és a típusszám alapján választ, annak eddig és ez után is lutri lesz minden vásárlása, bármilyen PC alkatrészt is vesz. Főleg, ha még azt sem tudja, hogy melyik utal a generációra, és azt hiszi, hogy a nagyobb szám a jobb. AMD GPU-knál több nevezék is fut, még az NV-nál talán jól választ egy olyan ember is, aki azt sem tudja, hogy mi a k.a a.a az a VGA vagy GPU. Most épp talán a NV-é ér valamit, de ott is voltak már katyvasz típusszámok. -
Fred23
nagyúr
Úgy értik, mint korábban a GT3-at, vagyis hogy a maximális EU számot hozó konfiguráció. Lehet, lesz mellé MED vagy MIN is; XeMAX, XeMED, XeMin mondjuk. Mintha mosópor vagy gyógyszer lenne. Engem a Xe jobban taszít, mint a MAX, lehetett volna valami barátságosabb, "gömbölyű" kezdő szó, ami nem olyan hatású, mintha köpne vagy tüsszentene valaki!
[ Szerkesztve ]
-
fotel
aktív tag
Ez a MAX megint olyan lesz, mint az A energiacímke, miért nem feltételezik, hogy lesz ennél jobb is idővel?
Ehelyett lesz majd MAX, MAXMAX, MAXULTRA, REAL-MAX ésatöbbi?
-
Fred23
nagyúr
Jó randa neve lett, kár érte.
A HD Graphics tetszett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Home server / házi szerver építése
- Milyen légkondit a lakásba?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Synology NAS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen házat vegyek?
- Autós topik
- Politika
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Zotac Trinity 4090 OC 24GB GDDR6X Videokártya
- ASUS GeForce RTX 4080 TUF GAMING (TUF-RTX4080-16G-GAMING) videokártya 16GB
- ASUS Expedition GeForce GTX 1050 Ti OC 4GB GDDR5 128bit (EX-GTX1050TI-O4G)
- KERESEM / GIGABYTE AORUS RTX 3080 XTREME 10GB / GIGABYTE AORUS RTX 3090 XTREME / ORSZÁGOSAN
- ASUS TUF RTX 4070 Ti Gaming 12GB