Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kormányos topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- [Re:] Állhatatos ajánlatok a szeszélyes időjárásban
- [Re:] Mindenki nyugodjon le! Mégsem zárják be a PS3 és a PS Vita áruházát
- Soundbar, Soundplate, Hangprojektor
- OLED TV topic
- Apple notebookok
- Acer notebook topic
Hozzászólok Aktív témák
-
Pityu.
veterán
Elvan írva a cikk vége most telepítettem a 86-os verziót
Inkább a 87-es jön ki március 23 madikán.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Ciccuka
addikt
Valami el lett benne rontva, mert a speciális szmájlik felét hibásan jeleníti meg.
🏎️ 🏁
-
Fred23
veterán
Droidra feltettem a bétát, eddig tetszik.
Samsung böngésző szintjén gyors, szóval minden elismerésem! Mindezt kiegészítőkkel. -
ledgeri
veterán
Remélem a A Firefox 30 napig tárolja ezeket az engedélyadásokat, és heurisztikus módon is próbálja az ilyen eseteket felismerni. -ból a heurisztikus kikapcsolható, mert eléggé zavaró ha "szerintunk szeretnéd" módba kapcsol...
Egyébként meg Éljen a FF, ha ilyen kis nyalánkságokat kapunk![ Szerkesztve ]
anti-blockadblock-er// PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Keresek Sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest)
-
atike
nagyúr
Élmény...
De azért várom, használom.
-
Jesus_Shaves
tag
Nálam Plasma alatt az összes betölt, telefonon már van pár, ami nem, de azon nightly van jelenleg. (arch, de nem hiszem, hogy ennek köze van hozzá)
Amúgy mi az oka annak, hogy Linux alatt jobban működnek az emojik, smileyk? Windowson például az országzászlók nekem sosem működtek... -
ledgeri
veterán
Teljes weboldal, mint képernyőkép, Nálam(picit butítva a feltöltési limit miatt...)
Most mintha több hiányozna, de lehet,hogy előzőleg voltam figyelmetlen.(nem láttam hogy a Jpeg ennyire borzalom... még javítom!
[ Szerkesztve ]
anti-blockadblock-er// PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Keresek Sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest)
-
ledgeri
veterán
OK.... a PH feltöltése sokat ront a képen.... pixel felsőlimitnél. Dropbox link.
[ Szerkesztve ]
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
it Február 23-án megjelent a Firefox 86-os verziója, amely megújult nyomtatási előnézetet kínál a felhasználóknak.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- [Re:] [Parci:] Milyen mosógépet vegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Laza koronavírus topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- [Re:] Sok gyártó hozza idén a kijelző alatti kamerát
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- MSI B460 TOMAHAWK + I9 10900 + 16GB DDR4 + 1TB SSD
- Samsung S21 Ultra 5G 12/256GB Phantom Silver! BONTATLAN! Független! Vodafone vásárlá 3év garancia!!!
- ÚJ iPad Pro 2018 12,9", Wi-Fi 64GB GARANCIÁBAN CSERÉLT /3 hónap / DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ.
- Corsair GAMER PC! i9-9900KF / RTX 2080 8GB / RGB H100i / 16GB 3200MHz / 512GB NVMe / 3TB! BeszámítOK
- Kezdő GAMER PC Intel i5-9400f/ GTX1650 4GB / 8GB DDR4 / 250GB SSD / 600W! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: INNObyte Informatikai Zrt.
Város: Budapest
Cég: Chameleon Smart Home Zrt.
Város: Budapest