Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- MSI blog: intelligens segítség, helyben
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségssége
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
flexxx2
őstag
Üzemidő percben van megadva? Nem óra akart lenni? Mert a 29:39 perc nem sok.
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
A másodlagos kijelzőről idő közben kiderült, hogy mire jó? Csak mert a mostani és a januári cikkben sincs olyan kép, ami mutatná az előnyeit.
Ha laptopként van használva, jellemzően a főkijelzőtől nagyon eltérő szögben áll, amitől a színek érzékelése más lesz, a megjelenített tartalom is szélesnek, laposnak fog hatni az eredetihez képest, de legalább tükröződhet rajta minden, például a főkijelző.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
flexxx2
őstag
válasz macilaci78 #2 üzenetére
Én el tudnám képzelni ezeket: rárakhatsz egy skype/zoom megbeszélést, vagy vezérlő elemeket, vagy tőzsdeindexeket vagy egyéb olyat amire néha rá kell pillantanod.
[ Szerkesztve ]
-
Wombath
HÁZIGAZDA
Már írtunk párszor a ScreenPad különböző funkcióiról. Ez gyakorlatilag egy második kijelző, a Windows is akként kezeli, szóval azt raksz rá, amit akarsz. Mehet rá a fórum, míg a nagyobb kijelzőn dolgozol . Vagy olyan programokban, ahol automatikusan a második képernyőre lehet dobni eszköztárakat (Adobe cuccok, PowerPoint, ilyesmi), ott is be tudod ezt vetni. Illetve ott van a saját asus féle kezelőszoftver, amivel ki tudsz rá tenni egyéb elemeket, profilokat létrehozni, stb.
-
Gondolom ugyanarra, mint egy külső monitor; kifejezetten jó ilyenre tenni a chat-et, és akkor nincs az, hogy nem válaszol a kollega fél óráig, mert éppen nem felül olt az ablak.
+amiket Wombath írt.
Mutogatni való hater díszpinty
-
flexxx2
őstag
Én tudom ezt, gondolom inkább macilaci78 nak akartál válaszolni.
-
Jo lenne itt latni ertelmes laptopokrol is tesztet, mondjuk Dell latitude-okrol, mert ezek a design es gamer cuccok eleg retegigenyt kielegito alkotasok.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
shteer
titán
oda teszed a sorozatot, főmonitoron meg mehet az aknakereső
szerintem jónak tűnik..
-
Viktor S
csendes tag
Jobb lehetne ez a gép a béna tapipad helyett pöcökegérrel és "teljes méretű billentyűzettel".
-
antikomcsi
veterán
Manapság már tényleg kompromisszum készség szükséges, ha valami táskával együtt kábé 2 kiló? Azért remélem nem kell hozzá targoncát és szállító céget felbérelni ha valaki mégis magával vinné, hisz így problémás lehet, de ha csak 1,1 kiló lenne az már vajon megfelelne?
-
Neurotoxin
őstag
Teljesen egyetértek, biztosan jó, hogy léteznek ezek a kütyük, de sok hasznát nem látom. Sokkal inkább olvasnék valami relatíve megfizethető árú, normális anyagokból összerakott gépről tesztet. Utóbbi kategória már gyakorlatilag kihalt, van a már nem is olyan olcsó consumer műanyag kacat és a 6-7-800.000.- Ft-os ilyen-olyan ScreenPados/MagicScreenes luxus réteg/gamer cucc.
[ Szerkesztve ]
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
-
félisten
Hát, nemtom'... ennyiből simán kijönne egy minőségi 17.3"-os gép, WQHD felbontással, sRGB színtérrel, mondjuk Probook 670 (fantázia)szériaszámmal.
Annak több értelme, és nagyobb keresete lenne szvsz.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Gh0st.
csendes újonc
Szerintem még mindig hasznosabb a legtöbb ember számára ez a touchpad, mint a numpad. Csak pöcökegérrel kiadni notebookot 2021-ben pedig értelmetlen, főleg, hogy ez a konkrét gép szerintem annak a generációnak szól, akik sohasem használtak trackpointot.
Amúgy tetszik a koncepció, videóvágásnál kifejezetten jól jöhet a második kijelző, de simán el tudom képzelni chatfelületként streameknél, vagy játékokban megjeleníteni rajta pl. a térképet.
-
-
félisten
Jogos... és pont ez a bajom. Valamiért bennem az él, hogy a lent megjelölt célra egy általam körülírt modell sokkal jobb választás lenne. Vagy csak én nem látom a célcsoportot.
"Hordozható multimédiás munkagépnek nagyon jó választás az ASUS ZenBook Duo UX482...
a másodlagos kijelző kínálta extra funkciók miatt érdemes lehet bevállalni ezt, feltéve, hogy ki tudjuk használni a ScreenPad Plus szolgáltatásait. És éppen ez az, ahol a koncepció áll vagy bukik: amennyiben munkánkban segít ez a komponens, akkor a ZenBook Duo ajánlott vétel...""Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
tasiadam
veterán
Ez roppant kicsi reteget. A HP, aki bussiness laptopot gyart, a 840 g5-ot olyan szarra csinalta, hogy fajt ranezni is. Megis tobb embernek kene :D
Ez a gep meg kb annyira jo h semennyire. Akinek igenye van masik kijelzore, es hasonlo tudasu laptop + 2 masik monitorral ugyan olyan aron kijon.Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
válasz AxBattler #19 üzenetére
Én se látom, de tuti van, az Asus marketingesei szerintem látják
Amúgy nekem is kényelmes tudna lenni sok esetben, de az ára inkább kéne jelenleg@tasiadam : A HP véleményt osztom, külsőre tetszik, és ott vége is
Viszont a 15" nem feltétlen megoldás. A különbség egy és két kijelző között van.[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
fatpingvin
addikt
nekem nagyon bejön ez a design, a specijei is egész jók, mondjuk az ára zsebbe harap.
a dGPU nélküli változatot őszintén szólva szívesen használnám, nagyjából azt tudja laptopra értelmezve amit én az asztalimtól.A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook Pro 15"4 - Touch Bar 2016 - i7 - 16GB - 256GB SSD - Magyar - A1707 EMC 3072
- ASUS ROG Strix G713QM - 5900HX / 32GB / 1.5 TB / RTX 3060 / 17,3" 144Hz
- Dell E5570 i5-6300u Hiányos-hibás (bontás)
- Bomba áron, üzletből, garanciával, DeLL XPS 17 9710 i7-11800H/16GB RAM/512SSD/RTX3050/FULLHD IPS
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel!!! Garancia + számla!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest