Hirdetés
Hozzászólok Aktív témák
-
_Smooth
senior tag
válasz
-=RelakS=- #20 üzenetére
vagy én nem értem, hogy mit szeretnél (vagy a szarkazmusod), vagy Te nem gondoltad ezt alaposan végig.
Az lenne a cél, hogy szemüveg nélkül nézhess 3D-t TV-n? Mert amit írsz, annak így semmi értelme. De legalább a polárszűrő is felesleges elé. Hiába villogtatja, váltogatja, polarizál, ha a két szemed ugyanazt a képet fogja látni egyszerre. A 3D-nek pont az a lényege (és egyelőre ezért kell hozzá szemüveg), hogy a két szemed 2 eltérő képet kapjon.
Amúgy csináltak már szemüveg nélküli 3D TV-t. IFÁn láttam évekkel ezelőtt. De annyira kényelmetlen megoldás volt, hogy talán ezért nem tudott elterjedni (csak bizonyos távolságból, bizonyos szögben nézve adta ki a képet. Kicsit elmozdultál, már dőlt össze).Amint lesz elég pénzem, én is veszek egy Subarut. Addig is; kérsz sültkrumplit a hamburgerhez?
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ph A DLA-V9R pixeleltolással teremti meg az ultranagy felbontást, de olcsó így sem lesz.
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- [Re:] [iiglo:] Gigabyte Aorus Master - - - - - - - - - - - - - - - RTX 3070 - kis kijelzővel az odalán!!!!!!!!!!!!!
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Filmvilág
- [Re:] Asus Zenfone 7 Pro - fordulásból lő, gól
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- [Re:] Xiaomi Mi 10T Lite - ezermester kicsivel százezer felett
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Rackforest Kft.
Város: Budapest