Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Valahol láttatok ehhez a generációhoz tokot?
Amúgy most lettem tulaja egy ilyen szépségnek. Elsőre majd befostam,hogy szedjem le elszakítás nélkül a gumiharangot,hogy kicseréljem másikra, de érdekes,hogy ez merev karimás, pattanós. Nem feltétlen rossz ez, csak nagyon meg kellett elsőre erőszakolni.Amúgy k.rvára nem éreztem az árát, de már annyi mindent próbáltam és valahogy mégis oda jut az ember, hogy ha több apple eszköze van, akkor sajnos még mindig ez a legjobb választás.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- iPad topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mesterséges intelligencia topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest