Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexplo
őstag
válasz
Camper2006 #19 üzenetére
Reméljük inkább semmi
-
nexplo
őstag
válasz
enginev3.0 #17 üzenetére
Kívánom hogy ez maradjon így is. Nekem ultra rossz tapasztalatom van velük. Főleg a 2.5-ös notikba tudtak igazán rosszat gyártani... Én nem vennék az 100%. De ez "normál" hdd-re vonatkozik ugye
-
Camper2006
tag
válasz
enginev3.0 #17 üzenetére
Ezt jó "hallani" én is most vettem P300 ast . maximum az instant karma teheti tönkre
-
Geri Bátyó
addikt
Ilyet sem vehetek soha, mert nem játszom!
Szánalmas már ez az állandó gamerezés a gyártók részéről.
-
nexplo
őstag
Régen a klasszikus HDD-nél nem szerettem a Toshibát mert hirtelen elhalálozott... azóta sem erőltetem akár csak az SSD-jüket. Ezek egész jónak tűnnek paraméter alapján de hogy én nem ezt venném az 100%.
-
Csepy
őstag
Hogy a fenébe lehet egy adattár játékos?
Nekem most egy WB Black 500GB SSD-m van, a 2018-as verzió. Az gyorsabb ezeknél. Most akkor nekem is játékos SSD-m van? -
M@cika
őstag
Jöjjön csak a sok újdonság, nem baj, ha nem veszem meg, de a többi árát lent tartja.
-
Predatorr
őstag
válasz
enginev3.0 #2 üzenetére
Á, dominózni sem lehet velük.
-
Dr. Akula
félisten
"BiCS flashmemóriái"
Küldenék nekik egy számot. -
Noukoum
veterán
Gamer ssd, pont a lényeget hagytátok ki. Rgb?
-
F e Z o
veterán
"Az RD500 szekvenciális írás és olvasás közben 3200, illetve 3400 MB/s-ra képes"
Amíg el nem kezd throttlingolni, s vissza nem esik a sebesség. Egy hűtőbordát igazán dobhattak volna rá.
-
Akula
őstag
Amikor valamire ráírják, hogy gémör, akkor már kerülöm is, mert az azt jelenti, hogy túlárazott. Manapság meg egyre szaporodnak ezek. Majd kitalálok már valami játékosoknak való alaplap leszorító csavart és gazdag leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A japánok új RC500 és RD500 szériája egyaránt M.2-2280 formátummal büszkélkedhet, megjelenésük pedig az év vége felé várható.
- Metal topik
- Tesla topik
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Automata kávégépek
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest