- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugo_
veterán
válasz
AgFRjkUZT_3 #33 üzenetére
A bevágás csak az elérhető sávszélt definiálja, nem az AHCI/NVMe protokoll függvénye. Mivel ezek kifejezetten lassú PCIe 3.0 x2-es modellek, ezért mehet rá két bevágás, mert a kisebb sávszélt a kevesebb pin is kiszolgálja.
Régen is voltak B&M kulcsos PCIe AHCI modellek, amik PCIe 2.0 x2 sebességet tudtak, amihez nem kellett M kulcs.
-
-
válasz
Madárember #28 üzenetére
Sose
-
mzso
veterán
Lesz már végre tényleges konkurenciája a Samsung-nak? Elég vicces, hogy a két éves SSD 850 evo-m most drágább mint akkor.
Más:
Vajon meddig tart ez a memóriával lehúzós kartell még? -
válasz
Cyberboy42 #1 üzenetére
Mivel megvették a Sandisk-et, így nem volt nehéz dolguk
-
Cs1csó
titán
Dehogy, de nem is a MOST-ra gondoltam, hanem ha nem lett volna annyi eszük, hogy váltsanak akkor kb. 10-20 év és harangoztak nekik akármilyen jó a HDD adattárolásra de mikor egy 2,5" helyre be lehet tenni már MA egy 32TB-os SSD-t akkor remélhetőleg 10-20 év múlva simán ennek akár többszörösét a HDD-k fejlődése pedig ehhez képest megrekedt nagyon nehezen megy a minél több TB belegyömöszölés.
Röviden: a HDD-vel együtt ők is eltűntek volna.
-
Komplikato
veterán
Adatok jól hangzanak, de szvsz ha sok pénzem lenne, akkor inkább vennék 100x inkább Samsungot.
Valahogy rossz emléket hagyott, hogy az SSD piacra betöréskor 2.5x áron adták a cuccaikat. Már mint a WD. -
M@cika
őstag
-
0P1
aktív tag
válasz
macilaci78 #5 üzenetére
Vagy a Quantum (ha még emlékszik rájuk valaki
)
-
Raymond
titán
Ad "atcimkezes" - nem kell nekik atcimkezni semmit, mar 2 eve megvettek a Sandisk-et, ezek hazon beluli termekek.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Cyberboy42 #11 üzenetére
"úgy 2-3 év múlva, és ha minden oké akkor kell nekem is"
Átcímkézett Sandisk. Amúgy 5év gari van rá.
Rengeteg sandisk termékem volt/van, fotozásnál alapmárka mert legmegbízhatobbnak tartottuk. Na erre egyszer egy microsd meghalt. Kisker meg megszünt. Próbára írtam nekik, mondták küldjem el, elküldtem küldték az újat. Upsz.
-
nbg
senior tag
Miert van a ket szerian mas key megoldas? Esetleg Az 520-asok mennek sata-n is, de a 720-asok nem?
(Hulye vagyok hozza, bocs...) -
Killer01
őstag
válasz
Cyberboy42 #11 üzenetére
Nincs nagy titok, írták már előbbre is: Sandisk gyakorlatilag, csak WD néven.
-
Cyberboy42
senior tag
én meg pont ott tartok hogy már nincs másom csak WD, de nem azért mert eladtam volna a Seagate-eket, hanem mert sorban tönkrementek...az egyik konkrétan 2,5 év utána..... az eggyik aktívan raid-ben hasznát WD lemez meg most 6 éves
ugyanakkor SSD-t nem vennék tőlük
még nem... csak vegyétek és egyétek
, aztán majd mondjátok el milyen volt úgy 2-3 év múlva, és ha minden oké akkor kell nekem is
-
Cs1csó
titán
Jobban örültem volna ha megdöglik a WD is a HDD-vel együtt, sajnos ez úgy látszik elmarad, kár.
-
Sanchez638
addikt
válasz
macilaci78 #5 üzenetére
Miért?
Van
Csak külső lemezekbe
.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Cyberboy42 #1 üzenetére
Majd ha a Maxtor név jelenik meg, akkor cidrizz!
-
bteebi
veterán
válasz
Cyberboy42 #1 üzenetére
Miért ne passzolna össze? Amúgy pontosan nem tudom, hogy ki/mi fejleszti-gyártja az SSD-it, de valószínűleg a 19 milliárd dollárért felvásárolt SanDisk.
Ezek az SSD-k meg kifejezetten tetszetősek, bár otthonra nem sok értelmük van.
-
törölt tag
Végre, ezek jönnek M.2 2230 és 2242 formátumban is. Tetszenek!
-
Sanchez638
addikt
válasz
Cyberboy42 #1 üzenetére
MIért? Sok nagyobb cég csak átcímkéz kb.. Corsair pl.. És azt is veszik és jó is.
-
Cyberboy42
senior tag
bár az adatok szépek, nem is tudom, wd meg az ssd valahogy nem passzol össze. majd az idő megmondja mennyire lesznek megbízhatóak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Gaming notebook topik
- Spórolós topik
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Kingston A2000 M.2 SSD (1000GB)
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Samsung 980 PRO 2TB M.2 NVMe ssd eladó /Garanciás/
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest