Hirdetés
- Vélemény: ezt teheti majd az új vezető az Intellel
- Itt a legtöbb kézikonzolra telepíthető SteamOS előzetese
- Annyira örül az SNES öregedésének Super Mario, hogy idővel nagyobbat ugrik
- Vélemény: nem valószínű, hogy jönnének dedikált neuronháló gyorsítók
- Extrém magas az új GeForce-ok előállítási költsége?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vélemény: ezt teheti majd az új vezető az Intellel
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Yutani
nagyúr
válasz
MeszesKPT #21 üzenetére
Nézz meg egy friss tesztet (pl. ezt), és gondold át még egyszer, hogy mi lenne, ha a 2060 árában adnák a 2060S-t.
Értem, hogy vásárlói szempontból de jó lenne is az (én sem RX 5700-at vettem volna akkor), de a portfólió szempontjából komoly átrendezést kívánna a dolog, és ezt sem az NV, sem az AMD nem akarja. Ők a pénzedet akarják, nem azt, hogy neked olyan fasza legyen.
-
T J
tag
válasz
johnywalker #17 üzenetére
Nyugodj meg, a másik oldallal még nagyobb lenne az infláció... és az államadósság.
Amúgy hogy van ez: "A jegybank legyen független", de ha gyenge a forint, akkor a "kormány a hibás". Most akkor vagy, vagy, nem?
-
Geller72
veterán
válasz
johnywalker #17 üzenetére
..ne beszéljünk többes számban.
-
toronyhaz
aktív tag
Amúgy akik az áron rágódnak azok várjanak mindig egy évet mindennel. Vagy kettőt. Addigra a játékok is megkapják a századik peccset hogy "tökéletesek" legyenek.
Én régóta nem pécézek. Rosszul is voltam múltkor hogy az elővett krályzisz wárhed 50-60 képkocka per másodperccel megy -
toronyhaz
aktív tag
-
Geller72
veterán
válasz
antikomcsi #9 üzenetére
Ezzel csak az a cumi, hogy bármit akarunk venni hw szinten, nekünk folyamatosan drágul az, ami máshol egyre olcsóbb lesz.
. Egy VGA akció az nekünk nem lesz akció, hanem rosszabb esetben még drágább is lesz.
Talán ezért is veszek meg egyre több dolgot külföldön. (Ok, nekem egy picit ez könnyebb, lévén euróban kapom a fizum).
-
-
Geller72
veterán
Ha a 330 dodó megint ugyanennyi euró lesz, mire ideér, akkor kb. kuka. És akkor valszeg itthon még csak kínálatban sem lesz egy darabig.. De ha azt akarnák, hogy legyen, akkor olcsóbban fogják adni jóval.
-
ALBY
senior tag
Azért a 45MHz-ért tényleg megérte két kártyát kiadni ?, nem volt még elég 5600XT
DVI
Amúgy viszont tetszik is, ventik is korrektnek túnnek, de nem olcsó.
-
Bejövős ez a kompakt, 200mm alatti forma, ráadásul a hűtése félpasszív!
ITX konfigokba ideális sleeper kártya lehet! -
wooqt
csendes tag
"és árban valószínűleg az EVGA RTX 2060 KO-val lesz egálban." Ami jelenleg 135 ezer forint a legolcsóbb helyen...
-
MeszesKPT
őstag
Szóval így lesz 300$-os 2060. Vásárlói szemszögből nézve már csak a supereket kellene forgalmazni az Ampere megjelenése előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az újdonságok nem bonyolítják túl a dolgokat, cserébe az árspektrum alsóbb régióiba érkeznek.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bezámítás! ASUS TUF FX506HE Gamer notebook - i5 11400H 16GB RAM 1,5TB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6 WIN10
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest