- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- Androidos fejegységek
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elite csúcstáblával készül a Xiaomi
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
válasz dízelracer #5 üzenetére
PL. a Canon Ixus 80-asom is egy átlag gép átlag embernek. Mégis sokkal jobb képeket csinál, ISO 200-on még bőven, nyugodt szívvel is használható, sőt ha nagyon muszáj még az ISO400 is elmegy. És a videó is sokkal jobb, gyorsabban működik az AF is. Tehát átlag gép meg átlag gép közt is lehet különbség, nem is kicsi.
Keelah Se'lai!
-
dízelracer
őstag
Kíváncsi leszek az árakra. Semmivel nem magaslik ki a "tömegből". A 720p videó felvételt meg eget verő baromságnak tartom. Egy néhány perces videóval megtelik egy 2GB-os memóriakártya sőt...
forgonati: tesómnak egy egyszerű kis EX-Z100 van. Le szoktam nyúlni tőle mikor szükségem van rá. Szerintem egész szép képet csinál. Persze azért egy ilyen olcsó géptől nem kell csodát várni de amire kitalálták arra tökéletesen megfelel.
Nyaralást megörökíteni meg a gyereket fényképezni ezek is jók lesznek. Átlag kompakt az átlag embernek. Már csak az árukra leszek kíváncsi. -
forgonati
őstag
Bár tényleg szép az S200, de Casio nem kéne. Volt már 2 fle, azonkivül a barátnőmnk is egy S10, de elképesztően zajosak már iso200-nál is, az optikájuk gyengusz, állati métékű életlenedés a sarkakban, hordótorzitás brutál mértékben, és a videók is nagyon zajosak. Lehet hogy ezek már jobbak, de nekem nem nagyon van bennük bizalmam.
Keelah Se'lai!
-
Márton
nagyúr
és hogyhogy nem 3D-s?
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
brumesz
aktív tag
az S200 elképesztően szép, de semmi a több. a másik még csak ki sem tűnik a tömegből...
cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!