Új hozzászólás Aktív témák
-
kbatyai
csendes tag
"Sajnos arról még nincs adat, hogy a Yoga 7 és Yoga AIO 7 mikor, illetve mennyiért lesz elérhető."
A mennyiért az egy dolog, de mikor az sokkal érdekesebb.
Eléggé unalmas hogy bejelentenek dolgokat majd utána 1/2évig kuss van.
Értem én a marketingeseket hogy kell valamit tolni, de ez már nevetséges.
Ennyi (covid) idő után már tisztában kellene lenni az ellátási lánc sajátosságaival.A LENOVO január első napjaiban jelentett be egy rakat notebookot, kb egyikből sincs még semmi. 5 hónap után...
Írjanak róla akkor ha 2hét után megrendelhető.Kris
-
Hát, sajnos ilyen ez a popszakma. Viszont ha az az AIO 7 tudna legalább 120 Hz-et (tud?), eléggé el tudnám viselni az asztalon egy 6600M-mel...
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
opr
veterán
Hu, ez a hajtogatos laptop igy elsore nagyon jol hangzik, kivancsi leszek a valosagban mit fog tudni, de egyelore felkerult a listara, amire majd odafigyelunk, ha van mar rola review meg tapasztalat.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Yoga 7 és Yoga AIO 7 saját kategóriájának csúcsát kívánja képviselni.
- Bomba áron új iPhone 12 PRO MAX kártyafüggetlen, üzletből, apple világgaranciával
- Dell XPS 9510 15.6" 3.5K OLED Touch i7-11800H NVIDIA GeForce RTX 3050Ti 16GB 1.5TB SSD GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T480: i5 8250U,32GB RAM,512GB NVMe SSD,vil.MAGYAR bill,ujj.olv,2xakku,Win 10 Pro
- ASUS ROG STRIX GeForce GTX 1080 Ti OC 11GB
- Steam - Uplay - Origin - Epic PC játék kulcsok a LEGOLCSÓBBAN!
Állásajánlatok
Cég: Abesse Zrt.
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Kft.
Város: Budapest