Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Mini LCD panellel szerelt CPU-hűtővel adott magáról életjelet a Gamdias
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elek Botond
tag
Szia,
Milyen modellek voltak és milyen áron?
Meg erről a 2 ventis evga rol van valakinek tapasztalata, mert joval tobbet nem akarok már hutésre kolteni, elég volt ráfáznim a rog 5700 ra.
Mert szerintem én egy olyan február eleje kozepéig vagyok hajlando várni a magyar piacra plusz a sima 3060 ra esetleg a 3050 re, aztán megprobalkozom az evga tol személyesen rendelni.
Esetleg emlékszel még az árakra, föként a 3060ti erdekelne, de ha 3070 re is emlékszel arra is kívancsi vagyok. 🙂Előre is köszönöm válaszod.
-
JanR
addikt
válasz
Synthwave #25 üzenetére
Eleve nem terveztem a 30-as szeriaval, mert lattam az arakat itthon, az FE utan meg csak sovarogtam. Egy 2060S-rol valtottam, de csak is azert, mert volt ~ 3 masodpercem eldonteni, hogy kell-e 500 euroer + szallitas egy 3070 FE. A dontest mar ugy is tudod.
Ebben az a felhaborito, hogy a legtobb magyarnak erre eselye sincs. Magyarorszagon meg tudja rendelni 300+ ezer forintert (az meg kulonosen anyadat faktor, hogy a 3060ti is folotte van). Raadasul itt a virus a nyakunkon, meg az sem jatszik, hogy kimegyunk erte Becsbe akar vonattal es meg ugy is sokkal olcsobban jovunk ki. Azert a kinti shopok is kihasznaljak a hianyt, de nem ennyire..
En pubg-zek, laza 100 fps-el tobb van
Majd jon valami olyan jatek is, amiben a dlss-t is ki tudom probalni. Na meg ugye jon a CP2077, csak attol meg felek, hogy hatalmas csalodas lesz.
-
Ha annyiba el tudtad hozni, az nem rossz. Viszont a vicc az, hogy sok helyen a 3060 Ti-k is bőven 300 fölött vannak. : /
Mondjuk a magam részéről az 1080 Ti-vel egy jódarabig még elvagyok, szerencsére még azelőtt hozzájutottam/elszántam magam rá, hogy az aprón is megindultak volna fölfelé az árak.
Aztán azóta is javarészt csak GZDoomozok, ha játszani támad kedvem, az Apexet másfél hónapja el sem indítottam, szóval megérte ref. Vega 56-ról váltani. Very. -
JanR
addikt
válasz
Synthwave #23 üzenetére
Azert az a kiirt 500 euro nem annyira rossz ar/ertek arany egy ilyen "eros" vga-ert. Eddig ezt a 2080ti tudta, ami 440 ezer forint volt es kint is 1200 euro. Persze, dragak ezek az alkatreszek, de a pc-race sosem arrol szolt, hogy olcso. A jelenleg kialalult helyzet pedig sajnos elszomorito es egy hatalmas vicc. 300 ezerert, meg folotte en sem vennem meg se a 3070-et, se a 3080-at. Sot, 250-et sem adnek egy 3070-ert.
-
-
JanR
addikt
Vagy van infod arrol, hogy mikor kerul fel. En tudtam 3070FE kartyat venni a kollegamon keresztul. Hetekig nezegette napokig a webshopot es kitapasztalta, hogy mikor toltik fel a keszleteket. Az en 3070-em ez ilyen tapasztalatbol sikerult. Nyilvan aki nem a gep elott ul napkozben, azoknak nem sok eselye van erre. De azert az tulzas, hogy 2 masodpercenkent kell F5-ot nyomni. 3080-ra nekunk sem volt eselyunk, mert azok "valahogy" mindig elfogynak egybol :)
-
Trailblazer
veterán
válasz
flashpointer #20 üzenetére
Tartom magam hozzá. Nincs állandó készlet a boltokban.
-
flashpointer
őstag
válasz
Trailblazer #19 üzenetére
#3Trailblazer "Tehát a paper launch megvolt."
-
Trailblazer
veterán
válasz
flashpointer #14 üzenetére
És ettől már népkártya lett, vagy mivel cáfol ez engem?
Vagy hogy mert egy szempillantásra feltűntek valamelyik shopban felfújt árakon? Ez korántsem normális így. -
BiP
nagyúr
PS5-öt? mázlid lehetett, most már csak feb-márciusi előjegyzés van.
Xbox Series S az egyelten, ami érdemben kapható, X se nagyon van.De mindegy is, ne vigyük el konzol vs. VGA irányba, semmi értelme.
#14 flashpointer : Alzán volt egy ideig sokféle kártya, egész jó áron is, de azért elég hamar le lett rabolva. Többi boltban meg nagyon lehúzós árak vannak. (300e feletti 3060Ti-ok). Aprón meg min. 50k haszonnal árulják.
Nem akarok plusz egy neppert etetni. -
-
Találtgyerek
veterán
Ebből még a két ventis verziót is jó lenne, csak látnám már a boltokban.
-
flashpointer
őstag
válasz
Trailblazer #3 üzenetére
Launch utan vettem egyet ket oraval es vagy 10 felebol lehetett valogatni...
-
Solten
őstag
"Bot software"-t ir a sajto, de szerintem ez hulyeseg, manualis, hus es ver botok ulnek a kepernyo elott...
Szoval vannak keszletfigyelo-oldlalak, feliratkozol es nyomja az uzit egybol ha valahol keszleten van a cucc. Igy tudtam valahogy rendelni egy xboxot. 30 percig volt belole (07:30 - 08:00). Szoval egy no life kretenekbol allo csoport figyeli ezeket es gyorsan felvasaroljak a keszletet.
-
ughhh
senior tag
Szerintem csak a hiszti megy, hogy nincs. Kinek kellene ez mikor Xbox Series X ($499.99) 50 dolcsival drágábban kapható?
-
zetor2000
őstag
Azt mondják, hogy vannak olyan "bot"-ok, amik az akciós, vagy épp jó áron menő cuccokat veszik meg helyetted (is). Ezeknek nem gond kitölteni 1-2 másodperc alatt 10-20-100 kártyára vonatkozó rendelési információkat és ki is fizetik, azaz minden okés, mire feleszmélnél, hogy elgépeltél valamit a címben, már megvette a kártyádat is. Na, megkapja a koma, de neki elég 1 se, mert nem játszik, csak nyerészkedni akar. Marad a 120-150-XXX% felár, amivel megveheted.
-
Chalez
őstag
Amúgy az ilyen pöcsömöccsék akik az aprón árulják már, azok hogy jutnak hozzá? Ez a szép jövő? Ott ül 0-24 és nyomja az F5-öt? Vagy speciális programok vannak rá? Nemigen értek hozzá, de eléggé gusztustalan. "Várhatóan jövő héten átvehető" stb... Elmennek ezek a tarka ....ba
-
stewe2
aktív tag
A mindenit, tényleg szép kártyák. Remélem, mire ezek nálam aktuálisak lesznek, addigra érkezik belőlük nagyobb mennyiség (úgy 4-5 év múlva
).
-
arn
félisten
válasz
Trailblazer #3 üzenetére
mit panaszkodsz? most eloszor tortenik, hogy olyan jol elunk, hogy hasonlo mennyiseg ment el 3080bol, mint 3060bol
-
Trailblazer
veterán
Tehát a paper launch megvolt. Ebből így bajosan lesz népkártya...
-
-
Croissant
aktív tag
Az semmi, az én puttonyom tele is van az újonnan "megjelent" VGA-kkal!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A jól bevált XC és FTW3 szériák gyarapodtak egy-egy, GA104 GPU-t használó modellel.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gumi és felni topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bemutatta a Pixel 9a-t a Google, ennyibe kerül itthon
- További aktív témák...
- Mast Tetoválógép vez.nélküli + tű készlet új 6hó jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest