Hirdetés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinibali
őstag
remélem valami jókis Geforce lapul majd benne... aztán néznek a népek, hogy mibaja a méregdrága Almájuknak
[ Szerkesztve ]
BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
zz top
tag
Nem semmi,
Steve Jobs feltalálta a 15 colt. -
törölt tag
Ennek meg végképp mi értelme..
-
Prof01
veterán
Nemrég olvastam, hogy a MacBook Pro-kból is (mint az új Mac miniből) kikerül az optikai meghajtó és vékonyabb lesz. Valószínűleg erről van szó, nem pedig az Air-ről.
[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Gadgetfun
tag
Ennek nem sok értelmét látom. Az Air sorozat vékonysága nagyrészt a hordozhatós miatt ennyire fontos, ezért is létezett eddig csak '11 és "13-as méretben. Egy "15-ös méretnél pont ez a lényeg veszik el, az már nem az az "ultrahordozható/ultrabook" kategória, így a vékony kialakítás megmarad pusztán csak dizájnelemnek.
[ Szerkesztve ]
"Minnél ostobábbnak gondolnak az emberek, annál jobban meglepődnek majd, amikor megölöd őket" - Jó, tudom hogy az "fan" de mikor bereggeltem elgépeltem, és lusta voltam kijavítani...
-
rudi
nagyúr
Szeretem csavargatni a notebookokat, és már a 11-es és 13-as Air között is olyan merevségbeli különbséget érezni, hogy ennek alapján egy 15-ös modellben lehet túl nagy torziós erők (amikor a sarkánál megfogod és az ujjaidon túlnyúló rész kvázi egykarú emelőként hat az anyagra) keletkeznének ahhoz, hogy költséghatékonyan kellően merevre meg lehessen csinálni. Meg igazából nem látom, miért kellene egy nagy, desktop replacement gépnek vékonynak lennie, és ezzel beáldozni az akkus üzemidőt, tisztességes hűtést, csatlakozókat, optikai meghajtót. Persze, az Apple mindig is híres volt arról, hogy meg tudja mutatni az embereknek, hogy igen, neked ilyen kell, még akkor is, ha eddig ez eszedbe sem jutott.
[ Szerkesztve ]
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
Alchemist
addikt
Inkább adnának hozzá egy rendes dokkolót, hogy rászolgáljon a Pro elnevezésre... vagy az optikai meghajtó helyett lehessen még egy vinyót belerakni.
Hiába nézne ki jól, ez így meglehetősen kompromisszumos...Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
-
M@trixfan
addikt
Biztosan tudják mit csinálnak. El tudnék képzelni egy 15" MacBook Pro-t optika nélkül 2 kg-mot nyomva. Viszont 2 kg alatt maradva dedikált GPU-val Air-ként is megállja a helyét ami kicsit combosabb dolgokra is jó nagy kijelzővel.
twitter: MatrixfanLive
-
SLYM
veterán
én azért szeretem normális méretű kijelzőn nézegetni a dolgaimat. az amazon nemsokára megjelenő 7"-os tabletjével is az a bajom, hogy csak 7", ott is örültem, mikor meghallottam, hogy lesz belőle 10"-os is. nem kell eligénytelenedni mindenkinek attól, hogy ma divat 4"-os okostelefonokon bohóckodni
[ Szerkesztve ]
-
ezüstholló
csendes tag
Persze, az Apple mindig is híres volt arról, hogy meg tudja mutatni az embereknek, hogy igen, neked ilyen kell, még akkor is, ha eddig ez eszedbe sem jutott.
Pontosítanék.
Persze, az Apple mindig is híres volt arról, hogy meg tudja mutatni az embereknek, hogy igen, neked ilyen kell, még akkor is, ha nincs is szükséged rá.
De egyszer minden őrület véget ér.
-
sparc
tag
Az apple inkább foglalkozhatna az akkuk fejlesztésével. Szerintem elég gáz, hogy a legtöbb macbookban eléggé pocsék minőségű, idő előtt tönkremegy, felpúposodik.....
A 15 collnak airban pedig tényleg nincs értelme, kivéve ha tisztességes hardvert raknak alá. -
rudi
nagyúr
Hmm, milyen igazad van! Egy thunderboltos, "félbevágott" Prónak lenne is értelme, hogy amikor csak menni kell egy kicsit, akkor az ODD, a csatlakozók, esetleg a dedikált VGA otthon maradjanak, illetve tán a hűtőpadként máködést is meg lehetne oldani. Csak ne az legyen a vége, hogy az Apple levédi a dokkolót is
-
rudi
nagyúr
válasz
ezüstholló #13 üzenetére
Az embert körülivevő tárgyak jelentős részére semmi szüksége, ez jellemző a fejlett társadalmakra, a fogyasztóira meg pláne.
-
stifi
senior tag
én nem tudom kivárni amíg végre rájönnek, hogy 13" felett is van létjogosultsága a könnyű és vékony gépeknek, így marad a t420s, mint tökéletes munkaeszköz
Nincs időm kedvesnek lenni!
-
David75
őstag
15"-os airnek nulla értelmét látom. De szerintem csak arról van szó hogy minden macből kikerülnek az optikai meghajtók. Bár én biztos nem veszek ilyet örülnék ha mindenhol megszűnne az optikai meghajtó, a filmeket is lehetne akár pendrive-on kiadni mint ahogy a lion is pendriveon lett kiadva.
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
joey04
titán
De szerintem csak arról van szó hogy minden macből kikerülnek az optikai meghajtók
Szerintem is.És ennek örülök is, meg nem is. Jó lenne már elhagyni a lemezeket, én szépen lassan költözök is át külső merevlemezekre, mert jobb, olcsóbb, biztonságosabb az adataim számára. Viszont nem mindenki van ezzel így, és ha valaki hoz egy lemezt, meg vagyok (lennék) lőve. nem baj. legalább ezt is felgyorsítja kicsit most az Apple.
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
naszvalo
tag
Biztos jó cucc lesz.A MacBook az utóbbi időben remekel.
-
ColoradoKid
csendes tag
Ez nagyon nagyot ütne.. papír vékony 15-ös, vinnék mint a cukrot bármennyi is az ára...
----LEGO-t veszek, ömlesztve, dobozosat, hiányosat is, Star Wars, Kalóz témájú előnyben, de igazából jöhet bármi ami System vagy Technic írd meg hogy mid van, azonnal fizetek készpénzben! ----
-
SLYM
veterán
válasz
M@trixfan #29 üzenetére
hát a 2 kiló az szerintem már sok lenne, itthon van 2 laptop, mindkettő 15,6 colos, az egyik 2,7 kg, a másik 2,4 kg. nagyon hosszú ideig egyiket sem lehet fekve a hasadon tartani, de mégcsak könnyen cipelhetőnek sem mondanám ezeket. 2 kg, meg a 2,4 kg pedig nincs olyan messze egymástól. szerintem olyan 1,8 kg a teteje, amitől kényelmesen lehetne cipelni egy ilyet egy férfinak, nőknek meg még ez is sok. szerintem ezen is fog múlni a cucc sikere, hogy mennyire lesz kényelmes cipelni a cuccot, tehát mennyi lesz a tömege
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ph Egy optikai meghajtó nélküli, 15"-es vékony gépet teszteltet az Apple.
- Üzletből, garanciával, Samsung Galaxy Book2 Pro Ultrabook i5-1240P/16RAM/512SSD/13,3 OLED FULLHD
- Thinkpad T14s Gen 2 14" FHD IPS i5-1135G7 Iris Xe G7 8GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam WIFI 6 gar
- MacBook Air M2 13.6" 8GB 256GB Space Gray Garis!
- Thinkpad P15 Gen2i 15.6" 4K UHD IPS i7-11800H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv WIFI 6E gar
- Bontatlan MacBook Pro 14" M2 Pro / 12 magos CPU / 19 magos GPU / 1 TB SSD / Magyar
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest