Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
A fájlnév elég árulkodó, de még az oldal url-címe is
Amúgy, mivel nem értek a TV-khez, valami korai Philips Ambilight-ot tippeltem volnaFotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Acélfarkas
senior tag
Phillips cucc lehet, digitális képkeret vagy mindent 1-be gép koncepció. Hogy kinek és miért lett gyártva passz.
Ilyen vastag kávákkal a TV kizárva.
[ Szerkesztve ]
"Nem kérdőjeleztem meg, hogy hülyeséget mondasz!"
-
pomorski
őstag
válasz energy4ever #3 üzenetére
George Michael és Mary J Blige, -bár az utóbbiban nem vagyok biztos...
-
M1k133
tag
Philips 40PFL9904 Auera
8 éve abszolút csúcs LCD Tv.
Új ára majd 1 millió felett volt 40 colos és CCFL LCD technológia ellenére is, minden akkori legjobb képjavítókkal és tökéletes képpel. 4 oldalú Ambilight átlátszó kávával.
Csodálatos képe volt.--== M1k133® ==--
-
senior tag
Philips Aurea 2
日本 - ダイレクトストリームデジタル
-
Malachi
addikt
Ah, ezt tudtam, egy Philpis Ambilight tévé. Előttem leírták a pontos típusát. Akkoriban nagyon menő volt, én is akartam egyet.
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Ismét az a kérdés, hogy ez mi a csoda, ki gyártotta, és miért különleges?"
Jöhetett volna már ide az is, hogy "Kinek van/volt ilyen készüléke"
Live-Die-Respawn
-
atos30
aktív tag
Aurea 2-es-re szavazok én is. 2008-as model volt, üveg kerettel,20+ leddel beépítve ami felerősítette a rejtett hangszórók erejét, vagy mit csinált(első surround hangzás?) Eltünt ,mert jött helyette az Aurea 3-as 200+ valahány leddel a keretében.
A pénz azért van, hogy elköltsük!
-
janos666
nagyúr
Ennyi ajnározás helyett nézz meg egy ~korabeli Pioneer Kuro-t, ma már megfizethető és máig nincs olyan LCD, ami felveszi vele a versenyt képminőségben.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Qkackca
őstag
Gondolom valamilyen Philips tv, pár évvel korábbról.
Amúgy meg egy biolumineszcens vízálló tv / tablet, beépített algákkal, mikor bemártod a kádba / jakuzziba akkor kezd világítani a beépített alga különítmény
http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
Sotho
őstag
Ez egy gang-bang&olufsen rgb ledes falra akasztható képkeret.
-
Lacok
őstag
"Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"
-
nyunyu
félisten
Formaterve annyira 2010 körüli Philips TV, hogy ihaj.
Igen, akkoriban még 5 centi vastag kávája volt a TViknek...
(Le kéne már cserélnem a 32PFL5605-öt )[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Robert07
aktív tag
Most mar eljutottunk addig, hogy a megvilagitott kava helyett is kijelzot kapunk ugyakakkora fizikai meretben.
Ettol fuggetlenul anno tenyleg nagyon jok lehettek, mondjuk szemely szerint nekem nem nagyon jott be az ambilight. Talan ha egy ilyet lattam volna akkor mas lenne rola a velemenyem.
[ Szerkesztve ]
-
zolem
aktív tag
Csalás: a yandex simán megtalálta
にんじん
-
GodGamer5
addikt
Iphone X
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
HXY
addikt
Ez egy Philips ambient light TV.
-
a2d2
addikt
Nem lehet túl régi cucc mert ahogy nézem Király Viktor már felkapott sztár volt
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
MrZeno
csendes tag
Philips Aurea sorozat, most Ambilight néven fut a technológia, ha jól tudom.
A lényeg, hogy vizuális élményt a TV keretein kívül is megnövelje.
A TV szélein sorban színes LED-ek vannak amiket a képernyő szélein megjelenő színek alapján vezérelnek. -
félisten
válasz #32839680 #38 üzenetére
ja igen valóban, bocsánat.
Én ezt használom :[link]
barátom beleszerelmesedett nálam ebbe a dologba , neki vettünk Ambit, mert ehhez hozzáfértünk egy Német emberkénél.( 3 oldalas-nem tudom hány ledes- volt 95 €)
Sok mindent nem tudnék róla leírni, pontosan olyan mint a videókon, patentűl működik és egyszerű, mint a faék, totál készre szerelt megoldás mindkettő.
Nekem a 4 K miatt kellett egy upgrade kittet is vennem hozzá, mert alapból nem olyan volt. Előtte évekig használtunk Phillips Ambi TV-t de sajnos megöregedett( ma is hibátlan 2008 óta, üveg előlapos modell) és utána vásárolt Samunál nagyon hiányzott az Ambilight, 1 hónapon belül jött Dreamscreen hozzá,mert gyerekek kisírták .De bevallom , nekem is hiányzott.
Majd alig egy évre rá megadta magát a TV, dobtunk rá egy kis pénzt a garis cserére és nemrég megint újítottunk 4K Samura, ami mellé rendeltem egy 4 K upgrade kittet.Így is tökéletes a dolog, Star wars filmekhez hozzáad egy plusz dimenziót, a lézerkard párbajok fenomenálisak.[link]
Ambinak talán kicsit erősebb a fénye, bár ebben nem vagyok biztos.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
carr
őstag
Ez plazma?
A hatásról... sztem kurvára zavaró ha a tévéd kisüti a szemed, csak mondom.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Rap, Hip-hop 90'
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja