- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Milyen egeret válasszak?
- Valami baja van a tápomnak
- Napelem
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5600X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- OLED TV - Mélyvíz
Hozzászólok Aktív témák
-
sb
veterán
Csak ott TB-n jön ki a jel... és ki is fér aminek ki kell.
Bennem kb. 2-3 éve fogalmazódott meg, hogy jó lenne notit így dokkolni de reménytelennek tűnik.
- USB 3.1 Gen2 10Gbit/s: ezen nem fér ki 4K60p jel pl. Nagyobb felbontásokra így nem használható.
- Dokkolás nélkül 20Gbps-ig feltolható a DP sávszélesség, akkor megy rajta a 4K60p de nincs másra sávszélesség, LAN, USB-k, stb... Ugyanúgy több kábel kell. Kuka.És akkor jön ez a monitor aminél nekem még használhatatlanabbnak tűnik az egész.
De lehet, hogy valamit benézek...
USB 3.2 gen1 = 5Gbps
1080p60 = 3.2GbpsErre akkor hova aggatunk rá második monitort ill. milyen felbontáson?
Már az is kérdés mi marad a lanra, usb-kre. (Vagy itt is 2x5 lenne? Még így is necces...)
eladó cuccok: Phenom II X4+GTX460 1GB konfig, Samsung SSD-k, Tp-Link WDR3600, Modecom Feel 202 mITX ház...
-
sb
veterán
Ezt nem így látom.
Szerintem nagyon elterjedt a 6+2 IPS-nél is.
Belépő szinten mindenképp, de szvsz még minőségibb monitoroknál is érdemes ránézni...A valós 10 bit szerintem ritka mint a fehér holló, inkább csak Pro monitoroknál van. 8+2 már van bőven de azt is meg kell nézni.
[ Szerkesztve ]
eladó cuccok: Phenom II X4+GTX460 1GB konfig, Samsung SSD-k, Tp-Link WDR3600, Modecom Feel 202 mITX ház...
-
sb
veterán
Most belekattintottam 8db 24-27" IPS monitorba a displayspec oldalon randomra, Dell, Viewsonic, Lenovo, Philips, LG, Asus...
Ha igaz amit írnak, 6db 6+2 volt a 8-ból. Elég gyenge arány... és ezek a legfrissebb modellek ahogy elnéztem a listát.
Hozzászólok Aktív témák
ph A VG2456-ra egyetlen USB Type-C kábellel rákötve notebookunkat extra USB, Ethernet és DisplayPort csatlakozókhoz is hozzájuthatunk.
- The Witcher 3: Wild Hunt
- Nintendo Switch
- Xbox Series X|S
- [Re:] Megjelent a Two Point Hospital: Jumbo Edition
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- World of Tanks - MMO
- Komoly Covid Kocsma
- Horgász topik
- [Re:] Bányászathoz ideális alaplap MSI Z270 Gaming Plus eladó max. 6 db videokártyához
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Asus H61M-E + I5-3470 + 8GB ram (félkonfig eladó)
- Apple Mac Mini 2012 Late A1347 + Magic Mouse + miniDP-DVI + HDMI-DVI
- ASUS TUF Gaming K7 magyar kiosztású, újszerű! Ingyen postával!
- Új magyarországi Asus 3070 Tuf Gaming 3 év kisker garis eladó (TUF-RTX3070-O8G-GAMING)
- Eladó HTC TC E250 töltő +mikro usb
Állásajánlatok
Cég: Core Systems Informatikai Kft.
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT
Város: Budapest