Hirdetés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hebry
senior tag
Tesztre kíváncsi lennék.
Nem tűnik rossznak, persze az erősebb verzió.
Azért nemkicsit megtévesztő, hogy ugyanazzal a verziószámon belül különbözőek.
A két darab 6 tűs tápcsatit kicsit sokallom.[ Szerkesztve ]
-
Én nagyon szurkolok nekik, hogy összejöjjön most már valami használható is! Ez a 460-as már eléri a "meg kéne nézni mit is tud" szintet.
Máshogy nézve meg - lehet már közhely -, de inkább egy új architektúrán kéne dolgozni, Fermit meg felrakni a "At least we've done something" polcra.
Nem szeretnék a készülő Intel gépembe ATI-t rakni, szal hajrá
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Tőlem ritkán lehet ilyet olvasni, de hajrá nVidia, remélem megszorongatja az ATI-kat...
mod:
És talán lesz egy kis árverseny is...[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
b3er
aktív tag
Tetszik nekem a kis kari, mivel én is nV párti vagyok, de már megint ez a kavarás a memóval minek? Most aki 768ast vesz annak 192bittel ki van szúrva a szeme aki meg 1gigásat az 256bit? Ennyire megkavarni valamit...
Megint kiigazodni a dolgokon...
dieselpower! | Ha privit küldesz, kérlek vedd a fáradtságot és írd már oda melyik hardverem szeretnéd!!
-
Silentfrog
veterán
Nem ártana már valami Nvidia alternativa ez emberi árkategoriában is!
-
JoolsNOS
veterán
Na!
55-60 ezerért, ha tudja azt mint az 5830 már tuti jó lesz. Akár még veszek is egyet.I5 9400F, Asrock B365M Pro4, Asus RTX3060 TUF 12GB, 16Gb DDR4, EVGA Supernova 550GS TV: 65A7GQ
-
http://www.semiaccurate.com/2010/06/21/what-are-nvidias-gf104-gf106-and-gf108/
Jó volt átolvasni egy kis előzményt, ajánlom!
[ Szerkesztve ]
-
-
FRENK1988
veterán
Hajrá nV mert kis árverseny nem ártana az emberi kategóriában
B4nd1t4: csak nehogy átcímkézés legyen a vége[ Szerkesztve ]
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
Cyberpunk
félisten
Legelső benyomásom mikor megláttam a képen: hú de kicsi b.meg
"You said you'd always be there for me.... but you're not..."
-
partyphoto
tag
ha jól számolok jelen árfolyamok mellett a két 460-as tesó a 60-70e Ft-os kategóriában fog indulni, de ne legyen igazam!
szeretnék idén DX11-et - talán lesz értelme ősszel/télen - mert jönnek az új gémek, de addig nagyon kellene egy kiadós árverseny, mert tőlem 100e-ért ott fognak porosodni a vgak a nagykerek polcain
Scythe Fan, Noctua Fan
-
rumkola
veterán
465 a tesztek alapján kb. GTX280-as szint, akkor ez meg alatta lesz.
karcsúTTomax: azt én sem cserélném semmire, de még 1db gtx260-at sem...
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
nagyúr
Na akkor erre se cserélem le a GTX260 SLI-t...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Gyuffa
tag
Nem rossz, jónak tűnik.
De a hűtése nem tetszik. -
9950es
aktív tag
Szerintem a teljes értékű gf104 + 10-15% OC elég jó lex.
120 fps or GTFO :D
-
hackeeeee
Jómunkásember
~60 guriga? Nem sok az 1 kicsit? Mi ellen megy ez, HD5830?
Hőtermelésre, fogyasztásra kíváncsi leszek.
Véleményem szubjektív... - LG OLED42C21LA eladó
-
vsgaborr11
tag
"...és felfedezhető a két darab 6 tűs PCI-Express tápcsatlakozó a hátoldalon."
Úristen!Zune HD 16 GB, és Nintendo Wii eladó, privát üzenetben érdeklődj!
-
válasz
partyphoto #13 üzenetére
Én szeptember környékére várok valamiféle rendeződést. Remélem nem vagyok túl nagyravágyó.
Arra leszek még kíváncsi, hogy mennyire fogja későbbiekben erőltetni a lapka-vagdolást az nV. GF106? GF108? Nekem elég sz*rszagúak ezek.
[ Szerkesztve ]
-
partyphoto
tag
válasz
hackeeeee #18 üzenetére
Br. 66e Ft a kisebbik VGA, (230USD)
GTX 260 sebességét fogja hozni +valamennyit ...... csak DX11-es lesz
nagyon vicces az a 2X6 PIN
vicc ez az egész, fillérért lehet venni 260-as karit, de jó O.C. -s 280-as is van elérhető áron, mit csinál az Nvidia????[ Szerkesztve ]
Scythe Fan, Noctua Fan
-
bteebi
veterán
Remélem elindít majd némi árversenyt, bár kissé szkeptikus vagyok ezzel szemben. Eléggé el vannak most szállva az árak szerintem.
Ugyanakkor egy kicsit megdöbbentett a fogyasztása (150-170 Watt), amiben nincs ugyan semmi extra, csak belegondoltam, hogy a teljes gépem fogyasztása átlagban 140-150 Watt közötti, 6 winchesterrel... Mondjuk igaz, hogy ez nem extra terhelés alatti érték, meg hogy egy HD5970 talán 300 Wattot is benyel, de akkor is
.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
bartucc
addikt
Nekem tetszik, és van benne lehetőség. De egy GTX 260-ról biztos nem váltanék erre... De 260 használtan is 40k, úgyhogy szerintem jó alternatíva.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
partyphoto #22 üzenetére
Pfe..
Hát nem tudom. Hát kisebb csíkszélesség ide vagy oda, kevesebbet nem fog fogyasztani semmivel. Ezt kb. elárulja jah, a 2*6 pines tápcsati..
@bartucc: ~40k. És majdnem csak a DX11 +ként megéri a +10-15k-t? Mivel fogyasztani kb. semmivel sem fog kevesebbet...
[ Szerkesztve ]
-
FRENK1988
veterán
válasz
partyphoto #22 üzenetére
már gt200-as csipet nem gyárcsák
-
LackoMester
addikt
Nemrossz, bár azt a két 6 pines csatit sokallom, érdekes.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
^Clown
veterán
Reméljük olcsó lesz, hajrá árverseny!
-
JoolsNOS
veterán
-
CptMisi
őstag
és mivel lenne árverseny? az erősebb 5850nel, ami kb annyiba kerül majd, mint ez? vagy az azonos erősségű 5830cal, ami meg olcsóbb? megint el fogják árazni, árban az 5850el fog versenyezni, teljesítményben meg szvsz az 5830cal...
FRENK1988: meg sem ismertelek
[link]
[ Szerkesztve ]
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
errorcode06
őstag
Bízzatok benne hogy csinál valami hasznosat is az nvidia, és lesz 1 kis árverseny.
Szvsz az tenne jót az nvidinek ha az amd úgy döntene "namostakkor levisszük az 5850 árát ezzel egyszintre" (mert simán megtehetnék, akár most is). Részemről ennyi...B4nd1t4: valaki azt írta nemrégiben hogy az 5970-est a gépében cserélte egy 480-ra...
[ Szerkesztve ]
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
-
DeltaPower
őstag
válasz
LackoMester #28 üzenetére
5830 is két 6 tűssel van, ha jól tudom.
amúgy tetszetős kártya, meglepően kis méretű lett, az előtte megjelent góliát fermikhez képest legalábbis"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
CptMisi
őstag
válasz
errorcode06 #34 üzenetére
De miért vinnék? az 5850 ellenfele a GTX 470, ami meg drágább...nincs rá szükség...és ha olyat nyilatkoznak, hogy nem csökkentik az árakat, akkor nem fognak "namostakkor levisszük az 5850 árát ezzel egyszintre" játékot játszani
Ha már árcsökkentés, akkor reálisabb, hogy az 5830 árán csökkentenek, mert az egy árban lesz az ellenfelével 465/460, teljesítményüket nem ismerem
B4nd1t4: én ismerek, de ezt most hagyjuk...új gépnél sem éri meg, 5850 áron kisebb teljesítmény...külföldi becsült ár alapján 5850 -párezer, és Magyarországon? +párezer
hacsak nem valami k*rva jó kártya, ami majd kiderül
[ Szerkesztve ]
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
hackeeeee
Jómunkásember
@CptMisi: +1. Mire ideér, sztem is közel a HD5850-nel lesz egy árban.. És hát ott meg nem kérdéses, hogy melyiket éri meg jobban venni ár/teljesítmény arányban. Dehát igen, jelenleg sz@r a forint, bár most annyira nem mint volt...
@B4nd1t4: Én ismerek párat, az egyik most vett 8800GTX-et, a másik meg 9800GX2-t.
[ Szerkesztve ]
-
partyphoto
tag
válasz
errorcode06 #34 üzenetére
minek vigye le az amd az 5850 árát, amikor min. 30-35%-al erősebb lesz a butított 460-nál, de lehet még több is a különbség látva a GTX465-ös teszteket...
Scythe Fan, Noctua Fan
-
FRENK1988
veterán
Jó az avatvaromon nevetni?
-
Komcsi
tag
Ez hobbi VGA?
C:\Privátot előbb észreveszem!...
-
Perillustris
senior tag
Amit az esetleges verseny hozhatna, azt elbukjuk az árfolyamon. Idén nem várok 210-215 alatti dollár árfolyamot.
Perillustris
-
Zayl01
tag
Sztem ugyanazon teljesítményű Ati kártya mindig olcsóbb lesz mint Nvidia, mert ha fordítva lenne vagyis olcsóbban adná, akkor (ezzel már ő is) bízonyitaná, hogy az Ati kártyák már jobbak, mínőségesebbek (mintha nem így lenne) de amíg a piacon több Nvidia kártya fogy mint a konkurenciánál, addig (nincs sz@rban) az az ezt nem kell megtennie.
Azért én szurkolok az Nvidiának! Olcsó kártyákat akarok -
Sanyix
őstag
2 x 6 pin? Na ilyet sem veszek...
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
Zayl01
tag
válasz
hackeeeee #46 üzenetére
Vágom én azt hogy az Ati termék palettája már nem nagyon bővülhet az 5xxx szériával, Nvidiáé még csak most bontakozik ki.
Jim Tonic- Nvidiának nem kell olcsóbban jobb kártyákat adnia, mint Ati-nak mert túl régóta vannak piacon és nagyon nagy fan tábora van, aki mindig Grill Force-t
fog vásárolni még ha gyengébbet is kap ugyanazért a pénzért. A legalsó kategóriában nem vagyok túl járatos. De közép és felső kategóriába ez így van, meg sztem ennél a videókarinál is lesz jobb alternatíva.
A mínőségesre azt "értem" hogy Ati alá tennék az árakat akkor a gadagoknak akinek nem számít a pénz hirtelen áttérnének Radeonokra mert az a drágább biztos jobb is. Mert kb. ez lehet a logika az Nvidia vásárlóknak mást nem tudok felhozni a gondolkodásukra.[ Szerkesztve ]
-
dangerzone
addikt
Ez a cucc egészen jó..
...lesz addig, amíg nem jönnek a 6xxx-es radeonok.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A reményteli GF104-es lapkát alkalmazó versenyző két változatban lesz kapható.
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest