Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • doeeg

  senior tag

  Érdekes kérdés/felvetés. Rögtön hozzátenném hogy régen is volt olyan, hogy - ahogy írod - volt valakinek reputációja, ami el is terjedt, viszont attól még simán tudta a hülyeséget is terjeszteni. És pont az információhiány miatt nehéz volt rácáfolni (egyáltalán rájönni hogy hülyeséget beszél, de azt nagyon magabiztosan). Hány ilyen okos arc volt általánosban / középsuliban te jó ég... :)

  ( "mar 10 valaszt kaptal, engedd el vegre a temat")

  Kb. örök dilemma amire nincs megoldás: valaki kérdez, de lehet hogy minden józan észérvet és toleranciát számbavéve is hülyeséget, lehet hogy már ezerszer leírták, legutóbb pont kettővel előtte, lehet hogy egy google kereséssel gyorsabban meglett volna mintha felteszi a kérdést. És aki mondjuk évek óta hetente kétszer megválaszolja pont ugyanezt a kérdést, már tényleg agyszélhűdést kap és azért küldi el a vérbe a kérdezőt.

  Fordítva nézve: lehet hogy a kérdező tényleg sokat kereste, de nem jó kulcsszavakkal (honnan tudhatná), vagy az előző válaszban elgépelés/szleng szerepelt, vagy tényleg analfabéta a kereséshez, vagy a felvetett témához, de attól még miért ne érdemelné meg hogy korrekt választ kapjon? (pl. facebook csoportokban van ez hogy "használj hashtagelést hogy kereshető legyen" - persze csak a sok fogyatékos #az #összes #szót #hashtageli (mármint ami nem releváns :D ). Aztán persze megy a leb****ás hogy "használd a keresőt".

  Aki pedig kesobb erkezik, szemelyes tapasztalata is van, normalis valaszt tudna adni, mar csak azt latja,hogy volt tobb valasz is, neki itt nincs dolga.
  Azota uj tema van, es mar nem akarja a korabbi temat exhumalni, foleg nem szeretne meghazudtolni a 20000 hozzaszolassal rendelkezo helyi szakertoket, mert annak vita, vereseg, megszegyenules lesz a vege.
  A kerdezo meg igy jart.

  Az internet (is) ilyen, főleg hogy mindenki mindent azonnal (tudni) akar, konstruktív vitának helye nincs, és az első kutya b***ik, a többi már senkit nem érdekel.

  Mit gondoltok, hogyan lehetne vita,sertodes nekul jelezni a lelkes amatoroknek, hogy amit ok a kozosseg epitesenek tartanak, az valojaban barbar rombolas ?

  Kb. sehogy, azt szeretik a legkevésbé az emberek, ha tényekkel alátámasztva mondják meg nekik hogy hülyék :D ;]

  [ Szerkesztve ]

 • Zolaash

  aktív tag

  Ha véleményed nem egyezik a hangos, magabiztos hülyékével, akkor meg széttrollkodnak. Én ezért sem írok már ide sem magánjellegű bejegyzést sem, fb-on nyilvánosan nem szólok hozzá semmihez (Pl Totalcar akármelyik cikke), de pár hete a földrengés kapcsán kerültem összetűzésbe két agyhalott libával;
  az egyik úgy fikázott engem, hogy a leírt 2 mondatában volt vagy 6 helyesírási hiba. A másik uruk-hai volt, az meg személyeskedett, meg fenyegetőzött. Ezért is baj, hogy már nem csak mi kockák vagyunk a neten, hanem az összes retardált.

  They used to call me Prophet. Remember me!

 • tope

  addikt

  Azért nem jó a hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. :DDD

  Be kell látni, ma már mindenki a neten lóg, azok is, akik azt se tudják hogy kell kb. a gépet, telefont bekapcsolni. Nagyon sok a hülye.

  (a sok hirdetés pl., képet ha tesz fel már csoda, de sokszor az is egy semmirevaló valami, de ő meg mantrázza, hogy ott a képen az infó az adott termékről, vagy annyit ír hogy XY, de a lényegi információt meg nem tudja)

  Kezdek rájönni én is, hogy akin látni hogy el kell engedni, azt tényleg el kell, ha az értelem, az akarás kis szikrája sincs...

 • kemotox

  addikt

  Első két sorig jutottam, aztán a boomer-szűrő működésbe lépett ;]

 • vottokar

  aktív tag

  Örülök, hogy ez nem csak nekem tűnt fel. Már jó ideje mondom a nejemnek, hogy nem tett jót az internetnek, hogy minden idiótánk elérhetővé vált a világháló. Bár viszonylag régóta vagyok itt is regisztrálva, de sok pár hetes tag rendelkezik a hozzászólás számommal. Pedig az elmúlt 18 évben rengeteget voltam itt is, de valahogy az állandó okoskodók, megmondó emberek, trollok miatt elment az ember hozzászólási kedve is.

  "Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"

 • totron

  senior tag

  Simizem ezt a bejegyzést (lájking). Oldalakat lehetne ezekről, de nem megyek bele, mert csak emberi neutrínóként magamba roskadnék. Az meg picit megterhelő. Helyesírás, élhető szövegkép a többség szintjén nincs, EQ sem a szakmai válaszokhoz, unatkozó gáncsoskodásokra viszont mindig futja. A prohardver egy jó sziget még összességében.

 • domos

  senior tag

  Én azt bírom itt, amikor van saját tapasztalatom valami eszközzel, és a kedves fórumtárs meg akar győzni az ellenkezőjéről, mert ő hasonló eszközről olvasott valamit valahol a neten. :DDD

  There is no replacement for displacement.

 • plömplöm

  őstag

  igen, jól látod. nekem is vannak olyan nick-jeim, amit ha meglátok, tudom, hogy mi fogok látni tőle. volt, hogy bosszantott is. volt, hogy be is szóltam. aztán elengedtem a dolgot. ki vagyok én itt, kezdjek önkéntesrendőrködni? nameg látom ezt a soksok majmot és ilyenkor rájövök, hogy én értek hozzá, ők meg nem, és ez jó :)

  All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!

 • Carlytoo

  aktív tag

  LOGOUT blog (1)

  Semmit. Ha tudsz rá válaszolni, mert esetleg értesz hozzá és tényleg akarsz segíteni, akkor van lehetőség privát üzenet formájában informálni a kérdezőt. Az ilyen okoskodókat meg magasról le kell szarni.

  Egy autós topicban érdeklődtem még valamikor, hogy egy 1.9 pdtdi motor jó választás vajon. Kaptam 15 választ, abból kb. 8 azt mondta, hogy ha ilyet veszek, akkor egy idióta barom vagyok, a többi 7 meg olyan vegyes volt. Rámírt privátban egy olyan személy, aki valóban ért hozzá és informált, hogy nyugodtan vegyek ilyet, illetve leírta, hogy mire figyeljek oda. Le se szartam annak a 15 embernek a véleményét és megfogadtam, annak az egynek. Mai napig hibátlan autóm van.

  [ Szerkesztve ]

  "No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst

 • RudY

  addikt

  Öregszel (te is) bakker, aminek a legbiztosabb jele a "régenmindenjobbvót", "bezzegazénidőmben" stb. Nem beletörődni kell, hanem elfogadni és talán úgy könnyebb lesz. Nem csak itt, hanem minden máshol tapasztalható folyamatok és jelenségek a mai korban tulajdonképpen természetesek azok számára, akik már ebben nőttek fel. A fiatalabb és gyakran túlbuzgó korosztály - szerintük - mindent (is) jobban tud, de ez olyan emberi tulajdonság, ami mindig létezett.
  Régebben ugye: "megírta az újság vagy azt mondta a tv akkor az úgy van!"
  Most pedig: "megmondta a sztrímer akkor az van úgy és jól!"

  Mit gondoltok, hogyan lehetne vita,sertodes nekul jelezni a lelkes amatoroknek, hogy amit ok a kozosseg epitesenek tartanak, az valojaban barbar rombolas ?
  Szerintem nincs bevált módszer vagy recept, aki türelmesebb az magyarázgat, aki nem, az inkább kevesebbet jár ide (is), és néha-néha benéz legfeljebb a régi arcokhoz. Ezzel persze nem azt mondom, hogy ez megoldás, de mostani közösségben valahogy mégis az a természetesebb, vagyis inkább az általánosabb, hogy sok infót érek el, én vagyok az ász...csakhogy a sok infó nem egyenlő a tudással és a tapasztalattal, de erre majd rájönnek idővel saját maguk is. :DDD

  [ Szerkesztve ]

 • Agyturbina

  senior tag

  LOGOUT blog (1)

  Nem is ertem miert nem oda a turbinahoz lett a cime :DDD

  Magamra ismerek, igaz olyan tenyleg nincs amihez ne ertenek. :K

  Ahogy volt szomszedom mondta vala: Hulyek es kalandorok kimeljenek!

  Kulonben meg, nem tok mindegy, ki mit mond? Foleg egy forumon?
  Csak szavak, senki nem akar kiallni szemelyesen a szavaiert, igy akar egy random algoritmus is keszithetne hozzaszolasokat, a legtobb esetben.

  Lehet javaslom a PH-nak, hogy vezessek be, igy nem kell ujra felvenni a bannolt emberket, sot mindenkit ki lehetne tenni, a moderatorok vegre fellelegezhetnenek. ;]

  Minden problema megoldodna :C

  ,........A szükségletek lettek a célok, és a célok szükségletek lettek........, ,........A paradoxonban az a szép, hogy paradox módon nem szép.............,

 • totron

  senior tag

  válasz Agyturbina #11 üzenetére

  senki nem akar kiallni szemelyesen a szavaiert
  De igazat szólsz! Illene kiállni pedig. Főleg nők egy tetemes része szeret alátámasztatlanul szélnek ereszteni magából mindenféle eszmét és jelzőt, következmény nuku, majd megoldódik a szituáció..
  A fórumon nem mindegy ki mit mond, mert a falkaösztön miatt az ellenőrizetlen 1db odavakkantás is közelfogadásos lavinává tud gördülni, ami a kizárásoddal is végződhet, nem is kell hozzá extrém eset. De egy lejáratás vagy a kérdés lényegét tekintve megválaszolatlan állapot, erősen kinéz a szabadosság ilyen formájaként, az akár tudat alatti, káros játszmák pedig lejátszva, minden résztvevő egyénileg kielégülve, végeredmény mindegy. A rossz szájíz szinte garantált. Vannak egészséges sessionök is, de itt most az ápolni való esetekről szól a felvetés.

  [ Szerkesztve ]

 • Victoryus

  addikt

  LOGOUT blog

  Egyetértek a téma felvetéssel. Van sok megmondó emberke mindenhol. De! Nem nagyon kell velük foglalkozni. Szerencsére vannak itt még öreg motorosok, meg normális fórumtagok. Azt én is utálom, ha saját kütyüről írok, és megkérdőjelezi valamelyik troll gyökér, akinek nincs is olyan eszköze. Egyébként 1x 2x visszatrollkodtam már, az se rossz, mikor hülyét csinál az ember egy trollból. ;] Mivel ezek általában nem túl okosak, nem is nehéz.
  Facebook az katasztrófa, ott már én se posztolok, meg szólok hozzá szinte semmihez. Ennyi gondolkodásra képtelen embert... szörnyű. A birka az optimális fogyasztó egy fogyasztói társadalomban.
  Ha csak abba belegondolok, hogy hány ember, még régi osztálytársam is hisz a lapos földben, pedig elit gimibe jártunk... :D ÁÁÁ
  Meg névtelenül könnyű beszólogatni a facebookon is... ott is csak azok véleménye érdekes, akinél legalább az iskolái, foglalkozása az adott témához köthető. Mi megy ott is a házépítős topikokban... pedig kell az infó, de néha úgy kiosztanám őket szívből egy nagy péklapáttal.

  [ Szerkesztve ]

 • Agyturbina

  senior tag

  LOGOUT blog (1)

  válasz totron #12 üzenetére

  Nem kell a nokre kenni, a ferfiak ugyan olyan rosszak, tapasztalat, a kicsi falumban mindenki mindent tudott fuggetlenul nemi hovatartozashoz.
  A mostani cegemnel ugyan ez, mindig en vagyok az utolso aki megtudja a hireket, meg akkor is ha ram tartozik :((( Majdnem csak ferfiak dolgoznak.

  ,........A szükségletek lettek a célok, és a célok szükségletek lettek........, ,........A paradoxonban az a szép, hogy paradox módon nem szép.............,

 • kenwood

  addikt

  LOGOUT blog

  válasz Victoryus #13 üzenetére

  Akikre en gondolok elsosorban,azok nem trollok, hanem unatkozo emberkek,akik segiteni akarnak. A gond az,hogy mindenhez hozzaszolnak, ahhoz is,amirol fingjuk nincsen. Ilyenkor elkezdenek tippelgetni, ami nonszensz.
  Trollba max. akkor mennek at,ha megkered oket, hogy ne szoljanak hozza ahhoz,amihez nem ertenek.
  Ezt szemelyuk elleni tamadasnak veszik, megsertodnek,es elgurul a gyogyszer.

  Szakmai kerdesekre privatban nem valaszolok. A forumon sem, mert semmihez nem ertek.

 • Csabroncka

  addikt

  Az igazi érettség akkor következik be, amikor a már beírt hozzászólásodat törlöd a francba és elküldöd a bandát melegebb éghajlatra magadban... inkább már nem is írsz ;] Egyre gyakrabban rám jön :)

  "in medias res"

 • totron

  senior tag

  válasz Agyturbina #14 üzenetére

  Nem egyről beszélünk, de mindegy is. Gyártsd te a híreket!

 • Agyturbina

  senior tag

  LOGOUT blog (1)

  válasz totron #17 üzenetére

  Ertem mar, errol viszont igy ebben a formaban nem tudok nyilatkozni :DDD

  ,........A szükségletek lettek a célok, és a célok szükségletek lettek........, ,........A paradoxonban az a szép, hogy paradox módon nem szép.............,

 • Narxis

  nagyúr

  Régen is megvoltak ezek a megmondóemberek csak a szűk környezetedben, az internet miatt viszont megszüntek a földrajzi távolságok és a téma bevonza mindenhonnan ezeket az embereket. Nem kell foglalkozni velük mert csak felnyomják a vérnyomásod és tönkreteszik az idegeid.

 • Fehér Farkas

  senior tag

  válasz kenwood #15 üzenetére

  Én 2004-ben kezdtem el internetezni, már akkor is voltak ilyenek akik olvasgattak, mert az volt a legjobb szabadidő töltésük (amivel nincs baj, sőt nagyon jó), de mindent csak felszínesen, belekeverve a saját téves elképzelésüket és úgy adták tovább megrendíthetetlenül, ha rászóltak akkor pedig előtört belőlük a megsértődött troll.
  Az arányok nem olyanok voltak, mint ma, de jelen volt. A lapcsalád is erősen Gyakori, YT, Face csoport szintet üt egyébként, az anyázós kommentek persze ki vannak szelektálva, illetve a moderáció miatt kénytelenek kulturáltabbak lenni és nem szárnyra engedni a baromságaikat, viszont ugyanazok a megmondóemberek és trollok ugyanúgy csüngenek itt is tonnaszám. Több nagyrangos emberrel is találkoztam innen más platformokon ahol olyan mocsok ömlött belőlük, hogy el se hittem, a moderáció tartja itt bennük az anyázást, semmi más. Nem is fórumozok már közel se annyit, mint évekkel ezelőtt.

  Viszont valamennyire muszáj, mert az ember társas lény a digitális világban is és ma a digitális világ nélkül kb. élni sem lehet, meg sokszor kell az információ is. Többször voltam már úgy, hogy soha többet nem írok sehova, mert egyébként tényleg az ember egészségi állapotára is rá tud menni és olykor ez a frusztráció ragadós is tud lenni és átadjuk a másiknak, ártatlanoknak is, de eddig még nem sikerült betartani.
  Különösen fájó, mikor nagyobb ranggal rendelkező, egyébként értelmesnek tűnő emberek kezdenek el olyan szubjektív marhaságokat nyomni megrendíthetetlenül, hogy az fáj. Szerintem mindenki tud pár nagyobb nevet mondani ilyen téren a lapcsaládon, de minden topikban is van kis helyi topikbikája akit fel kéne rúgni ahogy van.
  Frusztrált és türelmetlen ez a nép amúgy is, ez teljesen jól tükröződik is, a digitális világban pedig mindenki olyan lehet amilyen csak akar majdnem korlátok nélkül, elszabadulnak a dolgok. Míg a valóságban tudom valakiről, hogy milyen így el sem kezdek a társaságában olyan dologról beszélni amiről tudom, hogy mivé fajul és ő sem meri nyomni annyira a hülyeségét, addig itt ezt nem lehet megtenni, mert valaki be fog jönni a képbe és nem azért, hogy a különböző nézetekkel egyensúlyt teremtsen, hanem simán csak frusztrált.

  Rengetegszer volt ez téma amúgy, már megszámolni se tudom hányszor jött fel ez a dolog. Megoldás nekem nem jut eszembe, tünetenyhítés csak, abban a formában, hogy csak a legszükségesebbet olvasom, válaszolok és mikor olyanba botlok rögtön skip, nem szabad egyetlen másodpercet sem áldozni rá.

 • Agyturbina

  senior tag

  LOGOUT blog (1)

  válasz Fehér Farkas #20 üzenetére

  Te se ma kezdted, valahol 2000 kornyeken a Matav betercsazossal este 8 utan, a WINMX kliens Chat programjat hasznaltuk. Talan ha voltunk 10-en az adott szobaban, a mai napig emlekszek a nevukre. Se moderacio, se szabalyok, megis jokat beszelgettunk, segitettunk egymasnak, ha volt valami azt megosztottuk egymassal. Valahol meg txtben meg van egy resze a beszelgetesunknek. Utanna, nagyon hosszu ideig sehol nem voltam elerheto, aztan Ipon meg gyakori kerdesek egy ideig. Aztan ide fujta a szemetet a szel.
  Nekem a megmondo emberek nagyon tetszenek, mert a szarkasztikus humoromat tudom rajtuk koszorulni.
  Imadok trollkodni, foleg veluk. nekem az egesz egy nagy jatszoter, de a jatek celja, nem a masik felidegesitese, hanem egy kicsit el akarom oket gondolkoztatni. Egyszer ketszer en is eldobtam a kanalat, de hat ez mar csak ilyen. Ezert kar lenne abba hagyni, sok ember van akivel lehet marhulni, es van par akivel lehet eszmet is cserelni, vitazni, sot tanuni toluk. :R

  ,........A szükségletek lettek a célok, és a célok szükségletek lettek........, ,........A paradoxonban az a szép, hogy paradox módon nem szép.............,

 • totron

  senior tag

  válasz Agyturbina #21 üzenetére

  18.00 volt az, hétvégén pedig 15.00-től mehetett a modemkurutty.

 • Agyturbina

  senior tag

  LOGOUT blog (1)

  válasz totron #22 üzenetére

  Annyira regen volt...mar nem emlekszem az idopontra.
  Ah este 10 utan volt a vodafon ingyenes halozaton beuli hivasa akkor az zavarhatott meg. :K

  ,........A szükségletek lettek a célok, és a célok szükségletek lettek........, ,........A paradoxonban az a szép, hogy paradox módon nem szép.............,

 • Fehér Farkas

  senior tag

  válasz Agyturbina #21 üzenetére

  Commodore 64 és Spectrum ZX-em nem volt, annyira nem vagyok öreg.
  Itt nem volt kábel, úgyhogy az antennás Matáv kütyüvel nyomtam 9600bps-mal. Az a fehér nagy doboz, amit később váltott a két kicsi fekete. Com portra csaptam 33600bps modemet, de nem lett gyorsabb, mint kiderült maga a technológia nem bír többet.
  Utána mobilnet Edge, majd 512Kbps ADSL, onnan meg egy 2 vagy 3 Megás rádiós.

  Chat.hu-n kezdtem, Hotdog meg ilyenek, illetve volt valami telefonos oldal az ezer másik közül, ahonnan logókat, midi hangokat lehetett letölteni és annak volt egy fóruma. Fogalmam sincs mi volt már a neve. Már akkor is ment a "és ki a fszt érdekel" szintű szöveg meg a politika szidása és mindenki a másikat tartotta jobbnak. :D Természetesen valamelyik csengőhang alatt, full offban az egész, mert mi más is lenne, ha nem az, hogy nem odatartozó dologba is politikát kezdenek el nyomni eszetlenül.
  Onnan kerültem át egy sima telefonos fórumra ahol a még kezdetleges moderáció miatt mentek a folyamatos trollkodások, szándékosan többszáz Megás gifek linkelése, hogy megakassza a gyenge géppel rendelkező usereket, pörgesse a mobilnetet stb. a szándékosan villogó gif avatarok használata, a szándékosan emotikonokkal válaszolás amiből semmit nem lehetett érteni.... Ez már létezett akkor is, csak nem volt annyira elterjedt, átment az ember a 200 másik kis fórumra ahol normálisak voltak. Akkor már MSN-nel nyomtuk, de javarészt osztálytársak, iskolatársak és rokonok voltak rajta, akikkel amúgy is jóban voltunk. És itt vagyunk ma.

  Nem tagadom, bennünk is van hiba, öregszünk és unjuk a majmokat, belefáradtunk, változik minden is, ezek miatt jóval érzékenyebbek vagyunk dolgokra, mint 15-20 éve, de azért az internetre felszabaduló marhacsorda is nagyobb lett, szóval mindkét oldalról jön az áldás.
  Én túl komor természetű vagyok ahhoz, hogy poénkodjak ilyenekkel. Néha működik, de inkább otthagyom.

  [ Szerkesztve ]

 • Narxis

  nagyúr

  válasz Fehér Farkas #24 üzenetére

  Jajj tényleg chat.hu meg hotdog, uhh de rég volt. :D Valóban voltak már akkor is kretének a neten, de biztos nem ennyi lévén, hogy nem volt mindenkinek internete. De pont ezért volt jobb, kevesebb negatív információ érte el az embert, erre mondják, hogy boldog tudatlanság de ha nagyon érdekelt egy téma akkor legfeljebb elmentél a könyvtárba és kivetted a témához kapcsolódó könyveket. Legfeljebb az esti híradóban szereztél tudomást arról, hogy kit hogyan öltek meg 1000 km-rel arrébb. Nem azt mondom, hogy jobb volt régebben hanem, hogy nyugodtabb volt az ember mivel nem érte el az az információ mennyiség ami ma eléri akarva vagy akaratlanul. Természetesen a napi gondok akkor is megvoltak, meg most is.

 • Fehér Farkas

  senior tag

  válasz Narxis #25 üzenetére

  Szerintem se volt régen jobb, hanem szegényebb az információ és ezáltal akár falsan is, de boldogabb az agy. Francnak se hiányoznak a Rapidshare-es korszakok mikor 99MB-os zip csomagokban jött le két nap alatt a pornó 27 darabban és várni kellett a letöltések között, meg még meg is szakadt sokszor és emiatt addig netezni se akart az ember, ráadásul letöltés után derült ki, hogy jelszavas a tömörített anyag, hibás valamelyik csomag vagy épp gagyi és csak a pár indexképen tűnt jónak. :D

  Túl sok az információ, ráadásul a teljesen felesleges és negatív információ az agyunknak, erre nincs felkészítve. Viszont egyszerűen kikerülhetetlen, ha el akarjuk érni a pozitív dolgokat is. Aki tehetséges le tud menni zenbe és kiszűri, de nem mindenki. Ezért is van sok feszült, stresszes, kisült ember, túl van terhelve az agyuk ráadásul hülyeségekkel.

 • Narxis

  nagyúr

  válasz Fehér Farkas #26 üzenetére

  Igen, az a baj, hogy nehéz szűrni, főleg annak aki már rászokott az ilyen híroldalakra, de szerintem sokaknál a tudatalattiban gyülemlik a keserűség, feszűltség tehát nem is tud róla, hogy mondjuk tenni kellene valamit hanem egyszer csak előtör belőle vagy konkfliktus, vagy "kiégés" vagy depresszió formájában. Az se lehet véletlen, hogy youtube-on talán a macskás videók mellett a 2. legnépszerűbb téma az ASMR. Vagy, hogy léteznek felnőtt színező könyvek és nagyon népszerűek. Tele van feszűltséggel, stresszel a világ.

  Fuuu, rapidshare...én nem pornót töltöttem hanem valami mást de emlékszem, hogy még valami külön program is volt amibe bele lehett illeszteni ezeket a linkeket és szedte le sorban de vagy működött vagy nem, szenvedés volt az biztos. A torrent egy megváltás volt.

  [ Szerkesztve ]

 • Fehér Farkas

  senior tag

  Tegnap ismét sikerült belefutnom egy ilyenbe egy másik oldalon. Megy a beszélgetés rendesen, egyetlen egy ember ír csak más véleményt, de teljesen kulturáltan megfogalmazva, nagy rang, többezer komment, minden rendben van kívülről. Majd fél órával később egy noname nickről kapom az anyázást privátban, meg hogyan lőjenek le engem, mekkora barom vagyok és a hozzám hasonlóakat hogyan kéne eltaposni és blablabla négy soron keresztül. Ugyanabban az írásmódban, stílusban, szóhasználattal, ugyanazzal az egy emberrel egyet értve. Kicsit sem gyanús, hogy neki egy troll agykiszaratós fiókja. Szóltam neki, hogy csinálja profibban. :D

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés